Barion Pixel

Céges ajándékbeszerzés stresszmentesen

Céges ajándékbeszerzés stresszmentesen

 

Karácsonyi céges ajándékcsomag-beszerzés egyszerűen 

A karácsonyi céges ajándékcsomagok beszerzése pont az év legmozgalmasabb időszakában válik aktuálissá. Sokszor napi munkára is alig jut idő, nemhogy ajándékcsomagok készítésére, pedig sok cég igyekszik ezt a feladatot házon belül megoldani. Aki már foglalkozott ilyennel, az tudja, hogy segítség nélkül az ajándékcsomagok összeállítása és kipostázása kifejezetten embert próbáló feladat lehet.  

Nem elég kitalálni, hogy mi legyen az ajándék és mennyire van szükség belőle, hiszen az ajándékcsomagokat el is kell készíteni! Meg kell vásárolni az összes finomságot, amit kigondoltunk, díszdobozt és töltőanyagot kell szerezni, és munkaidő után neki kell állni a csomagok összeállításának. Ilyenkor derül ki, hogy ez sokkal több időt vesz igénybe, mint gondoltuk. Mikor pedig végre készen vagyunk, gondoskodnunk kell a rengeteg fuvarlevél megírásáról és a csomagok gyors, törésmentes postázásáról.  

Bárki, aki ezt a feladatsort valaha is végig csinálta biztosan tudja, hogy nagy mennyiségben ajándékcsomagot készíteni nem könnyű, sőt kifejezetten stresszes feladat. 

 

Gourmet karácsonyi ajándékcosmag cégeknek

 

Ajándékküldő szolgálat, ami mindent elintéz helyetted! 

A jó hír az, hogy nem kell a céges karácsonyi ajándékokat egyedül intézned! A Hónap Ajándéka ajándékküldés komplex kivitelezést kínál az ajándékbeszerzésre az ötleteléstől a kiszállításig! Neked semmi más dolgod nem lesz, mint választani karácsonyi kínálatunkból, megadni a kiszállítás időpontját és fogadni a főnökeid és kollégáid gratulációját a gyönyörű ajándékcsomagok láttán! 

Amellett, hogy rengeteg időt és fáradtságot takarítasz meg magadnak, egy ajándékküldő szolgálattól vásárolni anyagilag is jobban megéri. Elsőre úgy tűnhet kevesebbre jön ki, ha ti állítjátok össze a csomagokat, mert esetleg olcsóbb finomságokat vesztek. Viszont a kis mennyiségben vásárolt díszdobozok és postázódobozok sokkal magasabb árával általában senki sem kalkulál, és a végén a legtöbbször kiderül, hogy az önállóan összerakott csomagok semmivel sem olcsóbbak, mint készen vásárolt társaik.  

 

Céges ajándékcsomagok összeállítása karácsonyra

 

Céges ajándékcsomag rendelés lépésről-lépésre 

Bízd ránk céges ajándékcsomagjaidat és élvezd mennyire egyszerű dolgod van! Nézzük pontosan, hogy mi a rendelés menete! 

1. Válassz ajándékcsomagjaink közül vagy kérj egyedi csomagajánlatot a büdzsé megadásával!
2. Egyedi ajánlatkérésnél 24 órán belül részletes, fényképes ajánlatot küldünk, mellyel könnyedén egyeztethetsz kollégáiddal.
3. Ha döntöttetek, add meg a kért darabszámot, a szállítási határidőt és címeket!
4. Dőlj hátra és várd, hogy a csodás ajándékcsomagok megérkezzenek! 

Ha szeretnéd, hogy idén neked se legyen semmi gondod a karácsonyi ajándékcsomagokkal ne habozz és írj nekünk! AJÁNLATOT KÉREK! 

 

A céglogós üdvözlőkártyát is elkészítjük! 

A karácsonyi csomagokhoz céglogós kártya is dukál, melyen megköszönhetitek partnereitek, kollégáitok egész éves munkáját. Természetesen a karácsonyi üdvözlőkártyát is elkészítjük helyetted díjmentesen! Minden ajándékcsomagunkhoz grátisz ajándékkártya jár, melyet egyediesíteni is tudunk, így saját üzenet és logó kerülhet rá. Három terv közül választhatsz, hogy biztosan legyen ízlésednek megfelelő, így ezzel sem kell külön még a nyomdába is rohangálnod. 

 

Céges karácsonyi ajándékkísérő

 

Ha pedig a díszdobozokat szeretnétek logózni vagy exkluzívabb ajándékkártyára vágytok, arra is kínálunk megoldást! 

 

A kiszállítást is elintézzük! 

A Hónap Ajándéka ajándékküldés tényleg igazi one-stop-shop! Mindent elintézünk! Nem csupán az ajándékcsomagokat csináljuk meg helyetted, de vállaljuk, hogy sérülésmentesen kiszállítjuk minden címzettnek karácsonyi ajándékaitok! Ráadásul pontosan az általatok kért napot! Így akár online ünneplést is tervezhettek, közös ajándékbontással! 

 

Egyedileg gyártott díszdobozok és kézműves termékek 

Ha eddig nem győztünk volna meg, van még egy érvünk: minden díszdobozunk és számos karácsonyi finomságunk kizárólag nekünk készül, sehol máshol nem kapható! 
Így amellett, hogy kényelmesen, fáradtság nélkül elintézted az ajándékbeszerzést, olyan csomagjaitok lesznek, melyek garantáltan nem köszönnek vissza sehol! Ügyfeleiteket biztosan a lehető legegyedibb, prémium ajándékcsomagokkal fogjátok megajándékozni! 

Válaszd a céges ajándékozás legkényelmesebb módját, kérj ajánlatot még ma!  

Ha csomagötletekre vagy kíváncsi olvasd el korábbi cikkeinket: Nőknek, 5000 alatt