Barion Pixel

Mit vigyek ajándékba külföldre?

Mit vigyek ajándékba külföldre?

Hungarikum ajándék külföldieknek

Sokaknak fejtörést okoz, hogy mivel lepjék meg külföldről Magyarországra érkező vendégeiket vagy, hogy mit vigyenek külföldön élőknek szuvenírként. Webáruházunk legnépszerűbb ajándékcsomagjai a magyaros tematikájú, hazai hagyományos termékekkel és hungarikumokból összeállított csomagok. Vannak köztük nagyobb méretűek is, viszont most kifejezetten a kisebb kiszerelésű, repülőgépre is felvihető ajándékcsomagjainkat szeretnénk bemutatni. Ha cég vagy és nagyobb mennyiségben vásárolnál magyaros témájú ajándékcsomagokat, 20 darab rendelése felett lehetőséged van logózott ajándékkártyára, amely a csomag belsejében kerül elhelyezésre. Bár a dobozaink nem emblémázhatóak de, a masni alá köthető logózott kártyával meg tudjuk oldani, hogy megjelenjen a cég logója.

Magyaros ajándékcsomagok külföldi vendégeknek

Ajándékcsomagunk csupa hazai terméket tartalmaz, amellyel megismertetheti külföldön élő személyekkel a magyar gasztronómiát, a hagyományos magyaros ízeket. A csomag mellé, ha szeretne még egy apróságot, választhat hozzá magyaros hűtőmágnest is.
Mit adjak ajándékba külföldieknek

MATYÓ AJÁNDÉKCSOMAG - pralinéválogatás, pálinka, paprika, lekvár

Klasszikus hazai válogatás 3 hagyományos finomsággal. Nem tartalmaz magyaros motívumú termékeket viszont van rá lehetőséged, hogy magyaros csomagolást válassz a magyaros ízekhez!
Olcsó magyaros ajándék

MINDENBŐL EGY KICSI – válogatáscsomag

Nagy népszerűségnek örvend ez a következő ajándékcsomag, hiszen minden megvan benne, ami a tökéletes magyaros ajándékhoz kell. Elsősorban tartalmaz a csomag egy Budapest látványosságait bemutató albumot, amelyben fővárosunk legismertebb célpontjait mutatja be, mindezt angol nyelvű leírással. Továbbá a magyarok legismertebb fűszerét a pirospaprikát, és egy igazi hungarikumot, egy díjnyertes pálinkát is. Ezt az összeállítást magyaros mintázatú sátortetős díszdobozzal kínáljuk.
Magyar termékek ajándékcsomag

MAGYAROS APRÓSÁGOK - Mindenből egy kicsi

Ebben az ajándékcsomagunkban megtalálhatóak Budapest látványosságaival mintázott termékeink egy része tökéletes harmóniában a matyó mintás díszdobozos fűszerpaprikával. Ezeket a csomagolású termékeket egyedül csak a webáruházunk kínálatában találhatjátok meg, így igazán különleges és egyedi ajándékkal lepheted meg külföldi üzleti partnereidet, ismerőseidet.
Szuvenír külföldieknek

HELLO TOURIST - ajándék külföldieknek

Ezt a csomagunkat a hagyományos ízvilág kedvelőinek ajánljuk. A csomag fantázianeve is jelzi, hogy klasszikus termékeket válogattunk össze, mint a konyakmeggy, unicum és praliné a Stühmertől. Idén új díszdobozzal és szalagszínnel bővítettük kínálatunkat, ebből adódoan ezt az összeállítás már ebbe a kerek díszdobozba álmodtuk meg.  Céges karácsonyi ajándékként is tökéletesen megállja a helyét.
Szuvenír magyar termékekkel

MÚLTIDÉZŐ - pálinka, konyakmeggy, szaloncukor

Egyéb magyaros ajándékötletért olvasd el korábbi cikkünket, amelyet „Ajándékcsomagok külföldi vendégeknek” címmel találsz meg blogbejegyzéseink között.