Barion Pixel

Nettó 5.000 Ft alatt

Nettó 5.000 Ft alatt

Céges ajándékcsomagok nettó 5000 forint alatt, ajándék kísérőkártyával!

Ha még kedvezőbb árú ajándékot keresel, nézd meg Önálló ajándékainkat vagy Reklámédességeinket!

Megtekintés Rács Lista

6 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Olcsó karácsonyi ajándékok cégeknek

Nettó 5000 Ft alatti karácsonyi céges ajándék kínálatunk csomagjait úgy alakítottuk ki, hogy azon ügyfeleinknek is gazdaságos megoldás legyen, akik kifejezetten nagy mennyiségben szeretnének rendelni. Csomagjaink minden esetben kiváló minőségű, elsősorban kézműves gourmet termékekből készülnek, így olcsóbb csomagjainknál sem kell attól tartani, hogy a kedvező ár a minőség rovására megy. Karácsonyi céges ajándékcsomagjainkat mennyiségi kedvezménnyel kínáljuk partnereinknek.

Megújuló céges karácsonyi ajándékcsomagok

Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva karácsonyi ajándékcsomagjainkat évről-évre megújítjuk, alakítjuk. A szezonális kínálatban a termékek csomagolását és ízvilágát is az ünnepre hangoljuk, így ilyenkor rengeteg egyedi karácsonyi termékkel találkozhattok nálunk. Mézeskalácsokkal, csokoládékkal, karácsonyi díszekkel és egyéb édességekkel, rágcsákkal gazdagítjuk céges ajándékcsomag kínálatunkat.

Karácsonyi ajándékcsomagok ünnepi csomagolásban

Nem csak karácsonyi csomagjaink tartalmát, de díszdobozainkat is igyekszünk új ruhába bújtatni, hogy céges törzsvásárlóink is minden évben csodaszép ajándékokkal lephessék meg partnereiket. Az ajándékcsomagokat házhoz is szállítjuk a címzetteknek vagy telephelyetekre kézbesítjük, hogy személyesen adhassátok át.

 

Cookie Consent Setting