Barion Pixel

Nettó 10.000 Ft felett

Nettó 10.000 Ft felett

Prémium céges ajándékcsomagok

Minőségi és elegáns ajándékcsomagot keresel? Lepd meg partnereid, ügyfeleid egy prémium ajándékcsomaggal, melyhez céghez illő szalagot és logózott kártyát is igényelhetsz!

Ha gravírozható fadobozos csomagolást keresel nézd meg ajánlatainkat!

Megtekintés Rács Lista

30 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Exkluzív karácsonyi ajándékcsomagok cégeknek

Gourmet karácsonyi ajándékcsomagjaink cégeknek nagy mennyiségben is rövid határidővel készítjük mennyiségi kedvezménnyel. Vegyétek igénybe online ajándékküldő szolgáltatásunkat, mellyel időt és energiát takaríthattok meg, mi elintézünk mindent. Az ajándékcsomagokat a karácsonyi időszakban is kiszállítjuk telephelyetekre vagy akár közvetlenül a címzettekhez is. 13 éves tapasztalatunk a garancia a zökkenőmentes és örömteli ajándékozásra.

Céges karácsonyi ajándékok nettó 10000 Ft felett

Nettó 10000 Ft feletti karácsonyi ajándékaink között találhattok kiemelt partnereiteknek exkluzív ajándékboxokat, vagy akár több főnek is adható giga ajándékcsomagokat. Egyedi elképzeléseiteket is szívesen megvalósítjuk, kérjétek ajánlatunkat elérhetőségeinken.

Logózható díszcsomagolás és egyedi kísérőkártya

Karácsonyi ajándékcsomagjainkhoz is kérhettek egyediesíthető kísérőkártyát, melyre személyes üzenetetek és a cég logója is felkerülhet. Ajándékcsomagjainkat díszcsomagolásban szállítjuk szatén szalaggal és masnival átkötve. Karácsonyi ajándékdobozaink és ajándékcsomag kínálatunk évről-évre megújul, így a céges ajándékozás még soha nem volt ennyire egyszerű.