Barion Pixel

Karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándékcsomag nőknek és férfiaknak!

Rendeld meg időben karácsonyi ajándékaid, a kiszállítást későbbre is kérheted!

Ha céged számára keresel karácsonyi ajándékot, nézd meg a teljes CÉGES AJÁNDÉKCSOMAG KÍNÁLATOT! Mennyiségi kedvezmények, logózási lehetőségek!

Megtekintés Rács Lista

54 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Karácsonyi ajándékcsomagok országos kiszállítással

A karácsonyi időszak minden ember életében kiemelt helyet tölt be, akár a munkahelyen vagy a magánéletben is számtalan teendőt ró ránk. Sajnos sokunknak nincs lehetősége a családjával, szeretteivel ünnepelni a karácsonyt rohanó életünk, munkaidőbeosztásunk miatt.

Akik külföldön találták meg számításaikat még nehezebb helyzetben vannak, ajándékküldési lehetőségeik igen korlátozottak. Nekik is szeretnénk szolgáltatásunkkal segíteni, hogy minőségi ajándékozásban lehessen részük.

 

Megújuló karácsonyi ajándékcsomag kínálat

Karácsonyi hangulatú ajándékcsomagok

Mivel a karácsony kiemelt ünnep az ajándékküldés területén, így évről évre nagy izgalommal készülünk erre az alkalomra. Szezonális ajándékcsomag kínálatunkat már nyár elején elkezdjük tervezni, hogy mire elérkezik az ünnep már csak a csomagok készítésére tudjunk koncentrálni.

Karácsonyi kínálatunkban igyekszünk mindig kicsit többet adni, mint az előző évben, megújítani a csomagolást, karácsonyi díszbe öltöztetni a csomagokat és a termékeket egyaránt. A kifejezetten karácsonyi jellegű termékeket próbáljuk úgy megválasztani, hogy ne csak küllemében, de ízében is kötődjön az ünnephez, a lehető legnagyobb mértékben tükrözze a karácsony hangulatát, hiszen ettől lesz igazán örömteli a karácsonyi ajándékcsomagok küldése.

 

Karácsonyi ajándékcsomag szállításKarácsonyi ajándékcsomagok készítése

Ebben az időszakban különösen fontos odafigyelni, hogy a karácsonyi ajándékcsomag rendelést időben eljuttasuk a webáruháznak, mivel a futárszolgálatok is extrán leterheltek. Ajánlatos a csomag kézbesítését a karácsonyt megelőző utolsó szállítási nap előttre időzíteni, akár több nappal is, hogy biztosan odaérjen a karácsonyi meglepetés még az ünnep előtt akkor is, ha esetleg az első szállítási kísérletkor a címzett nem tartózkodik otthon. Igény esetén a csomagra "Csak Karácsonykor Bontsd Ki!" matricát is ragasztunk. A szállítás az ország teljes területén megoldható, karácsonyi ajándékcsomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja.

 

Karácsonyi kiegészítők ajándékcsomagokhozKarácsonyi ajándékcsomag minden korosztálynak

Csomagjainkhoz választhatóak karácsonyi kiegészítők: kézzel festett karácsonyfadísz, plüss rénszarvas, karácsonyi képeslapok is, így akár egy standard ajándékcsomagot is ünnepi hangulatúvá varázsolhatsz. Egész évben elérhető egyedi fotó szolgáltatásunk is, így a kiválasztott csomaghoz választhatsz fotókeretet, melybe saját fotó elhelyezésére van lehetőség. A fotót feltötlheted a választott ajándékcsomaghoz a rendelés folyamán, de emailben is elküldheted nekünk. Egyedi kérések, kérdések esetén fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

 

Cookie Consent Setting