Barion Pixel

Cégeknek

Céges ajándékok gyorsan, nagy mennyiségben is!

Ajándékcsomagok cégekenek csomag kézműves termékekből. Egyedi összeállítást is kérhetsz!

Tekintsd meg REFERENCIÁINKAT itt: Rólunk mondták

Olvasd el a céges ajándékozással kapcsolatos LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEKET:  GYIK


Céges ajándék kínálatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy minden kedves üzleti partnerünk megtalálja a kedvére való ajándékot. Kínálatunkat az idei évtől logózható ajándékokkal - édességek, reklámajándékokkal és prémium írószerekkel, irodaszerekkel -  bővítettük. Így a változatosság is garantált, ha nem szeretnénk minden évben hasonló céges karácsonyi ajándékot választani.

Céges ajándék ár szerint

Ajándékcsomagjainkat számos kategória szerint rendszereztük, annak érdekében, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a tájékozódás a rengeteg csomag között. Ár szerint három kategóriát alakítottunk ki: nettó 5000 Ft alatti, nettó  5000 -10000 Ft közötti és nettó 10000 Ft feletti ajándékok.

Ha a megajándékozott személye alapján keresünk ajándékot, akkor az ajándékcsomagok uraknak, - hölgyeknek és céges nőnapi ajándékok kategóriák között érdemes szétnézni. Illetve ha külföldi partnert ajándékoznánk meg, akkor legnépszerűbb ajándékainkra, a Magyaros ajándékok menüpontra érdemes kattintani. Ezek a csomagok garantáltan csak olyan termékeket tartalmaznak, melyek Magyarországon készültek így segítségükkel ínycsiklandó betekintést nyújthatunk hazánk finomságaiba. A legnépszerűbbek az „Egy kis hazai” -, és a „Három a magyar igazság” fantázianevű összeállítások.


Logózott céges ajándék

Mivel hatalmas igény volt rá, szintén az idei évtől új kategória a Logózható ajándékok menüpont. Ezen belül három termékcsoportot különböztethetünk meg. Logózható finomságaink a legkedveltebbek. Összegyűjtöttünk minden olyan általunk forgalmazott terméket, melynél megoldható az egyediesítés, akár a termék csomagolásán, akár - egyes csokoládék esetében – magán a terméken. Gondolj csak bele! Saját céglogós csoki bonbon!

A logózható édességeken kívül kínálunk még minőségi írószereket és irodaszereket, valamint új, promóciós termékeket tartalmazó webáruházunkban több ezer reklámajándékot az esernyőtől a baseball sapkán át a bögrékig.

Céges ajándékaink esetében a legtöbb ajándékcsomagnál van egy kötelező minimumrendelés ugyanakkor egy sávos kedvezményrendszert is kialakítottunk partnereink részére. Így a termék adatlapján rögtön látszik, hogy egy adott darabszámnál mennyi kedvezményt tudunk biztosítani.

Csomagolásunk továbbra is a megszokott és igen kedvelt prémium kivitelű, elegáns doboz, melyet kézzel készített szatén masnival díszítünk. Ezzel a megjelenéssel biztosan kiemelkedik ajándéka a többi reprezentációs ajándék közül. A kisebb csomagokhoz pedig díszzacskót ajánlunk, mely szintén elegáns és pénztárcabarát megoldás. Ha további céges ajándék ötletre vagy kíváncsi látogass el Pinterest oldalunkra is!

Vásárlóink mondták: 
Clarity Consulting Kft.   -    Nagyon tetszett az ügyfeleknek az ajándék, nagy sikere volt! Nóra
Devercseri Agrokémia Kft.   -   A kézműves bonbonnal nagy sikert arattam. Gratulálok Önnek a válogatáshoz, valamint a készítőjének a minőségi termékhez! Tibor
D.M.C. Utazásszervezés   -   Csomag befutott, most bontottuk ki, nagyon szép kivitelezés, nem is beszélve a tartalmáról, nagyon köszönjük, pozitív értelemben sokkolt minket! :):):) Robi
Get Work Trend Kft.   -   Gyönyörűek a csomagok, köszönjük szépen, mindenki el van ájulva tőlük, a fönökömnek is nagyon tetszenek. Nóra
HOYA Lens Hungary Zrt.   -   Köszönjük, minden rendben volt, és a marketing igazgatónk is azt mondta, hogy nagyon jól néznek ki a csomagok! :) Orsolya

Cookie Consent Setting