Barion Pixel

Ajándékcsomagok ár szerint

Ajándékcsomagok ár szerint

Céges ajándékcsomagok minden árkategóriában!

Döntsd el mekkora a büdzséd és kattints a megfelelő menüpontra.

Ha nem találsz kedvedre való csomagot, írj nekünk és küldünk új javaslatokat.

 

Gourmet ajándék összeállítások cégeknek

Céges ajándékcsomagok érték szerint

Ajándékcsomagok ár szerint kategóriánk termékeit úgy csoportosítottuk, hogy céges partnereink könnyedén böngészhessenek a számukra megfelelő ajándékcsomagok között. Gyors szállítási határidővel készítjük gourmet ajándékcsomagjainkat nagy mennyiségben is, díszcsomagolásban, 13 éves tapasztalattal. A három árkategóriát a leggyakoribb igények figyelembevételével alakítottuk ki, így ügyfeleink célzottan tekinthetik meg kínálatunkat és a számukra releváns értékhatárba tartozó ajándékcsomagok közül válogathatnak.

 

 

Ajándékcsomagok cégeknek ár szerint

 

Karácsonyi ajándékcsomag nagy mennyiségben

Az árkategóriák nettó 5000 Ft alatti, nettó 5000 -10000 Ft közötti és nettó 10000 Ft feletti ajándékok csoportosítását tartalmazzák. Minden árkategóriában találhatóak magyaros ajándékcsomagok, alkoholos vagy alkoholmentes ajándékcsomagok is. Szezonálisan karácsonyi csomagjaink, szintén ár szerint csoportosítva a Karácsonyi ajándékcsomagok kategóriában érhetőek el szeptembertől.

 

 

Egyedi ajándékcsomagok céges igények szerint

Prémium ajándékcsomag küldése

Természetesen gyakran előfordul, hogy az általunk megálmodott csomagok nem fedik teljesen céges partnereink elképzeléseit. Ilyenkor lehetőség van ajánlatot kérni egyedi ajándékcsomagra, amihez kérjük minél pontosabban osszátok meg velünk igényeiteket. Szükséges tudnunk, hogy milyen jellegű csomagot szeretnétek: magyaros ajándékcsomag, szezonális ajándékcsomag, férfias- vagy nőies ajándékcsomagok. Milyen termékeket képzeltetek el, illetve hogy milyen értékű legyen az összeállítás. Ezek a legalapvetőbb kérdések, amik felmerülnek egyedi csomagok készítésekor.

 

 

Céges ajándékcsomagok országos szállítással

A megrendelt ajándékcsomagokat országosan kiszállítjuk, akár egyesével is a megadott címekre vagy gyűjtőcsomagolásban telephelyre.