Barion Pixel

Nettó 10.000 Ft felett

Nettó 10.000 Ft felett

Exkluzív ajándékcsomagok cégeknek.

Gyors szállítás, rugalmas ügyintézés, logózási lehetőségek!

Megtekintés Rács Lista

59 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Ajándékcsomagok cégeknekCéges ajándék egyedi igények szerint

Gyakran fordulnak hozzánk céges ügyfeleink azzal, hogy kiemelt partnerüket szeretnék megajándékozni valamilyen gourmet ajándékcsomaggal, gyönyörű díszcsomagolásban. Ilyenkor feltesszük az általános kérdéseinket, hogy szűkíteni tudjuk a kört a partner igényeivel kapcsolatban: milyen jellegű csomagra gondoltak, kinek szánják, férfi vagy nő a megajándékozott, alkoholos vagy alkoholmentes ajándékcsomag legyen-e és nem utolsósorban milyen összeget szánnak az ajándékozásra. Ezekből az információkból már egész pontosan meg tudjuk közelíteni az ügyfél igényeit, legyen szó már létező ajándékösszeállításról vagy egyedi ajándékcsomagról.

Magyaros ajándékok üzleti partnereknekAjándékcsomag cégeknek nettó 10000 Ft felett

A kategória bőséges választékkal rendelkezik, akár több fő részére adható ajándékcsomagokból is válogathattok, a hagyományos ajándékok mellett. Kedvenc csomagjaink ebben a kategóriában a mindenből egy kicsit Mini Magyarország ajándékcsomag, a csupa díjnyertes terméket tartalmazó Büszkeségeink II. csomag és a mindent is tartalmazó extra méretű ajándékdoboz, az Együtt veletek összeállítás.

Ajándékcsomag több személynekCéges ajándékok logózása

Az ajándékcsomagok díszcsomagolása nem logózható. Amennyiben szeretnétek megjeleníteni arculatotokat a dobozon, azt egy logótokkal ellátott, egyedi kártyával tudjuk megoldani, melyet a masni alatt rögzítünk. Ha nem ragaszkodtok a csomag külső emblémázásához, úgy 20 csomag vásárlása felett lehetőség van a dobozban elhelyezésre kerülő kísérőkártya logózására, plusz költség nélkül.