Barion Pixel

Karácsonyi ajándékcsomagok

Karácsonyi ajándékcsomagok

Karácsonyi ajándékcsomagok cégeknek!

Gyors szállítás, rugalmas ügyintézés, egyedi megoldások, többféle logózási lehetőség.

Kizárólag számunkra készült, csak nálunk elérhető kézműves termék!


Céges ajándék kínálatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy minden kedves üzleti partnerünk megtalálja a kedvére való ajándékot. Kínálatunkat az idei évtől logózható ajándékokkal - édességek, reklámajándékokkal és prémium írószerekkel, irodaszerekkel -  bővítettük. Így a változatosság is garantált, ha nem szeretnénk minden évben hasonló céges karácsonyi ajándékot választani.

Céges ajándék ár szerint

Ajándékcsomagjainkat számos kategória szerint rendszereztük, annak érdekében, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a tájékozódás a rengeteg csomag között. Ár szerint három kategóriát alakítottunk ki: nettó 5000 Ft alatti, nettó  5000 -10000 Ft közötti és nettó 10000 Ft feletti ajándékok.

Ha a megajándékozott személye alapján keresünk ajándékot, akkor az ajándékcsomagok uraknak, - hölgyeknek és céges nőnapi ajándékok kategóriák között érdemes szétnézni. Illetve ha külföldi partnert ajándékoznánk meg, akkor legnépszerűbb ajándékainkra, a Magyaros ajándékok menüpontra érdemes kattintani. Ezek a csomagok garantáltan csak olyan termékeket tartalmaznak, melyek Magyarországon készültek így segítségükkel ínycsiklandó betekintést nyújthatunk hazánk finomságaiba. A legnépszerűbbek az „Egy kis hazai” -, és a „Három a magyar igazság” fantázianevű összeállítások.


Logózott céges ajándék

Mivel hatalmas igény volt rá, szintén az idei évtől új kategória a Logózható ajándékok menüpont. Ezen belül három termékcsoportot különböztethetünk meg. Logózható finomságaink a legkedveltebbek. Összegyűjtöttünk minden olyan általunk forgalmazott terméket, melynél megoldható az egyediesítés, akár a termék csomagolásán, akár - egyes csokoládék esetében – magán a terméken. Gondolj csak bele! Saját céglogós csoki bonbon!

A logózható édességeken kívül kínálunk még minőségi írószereket és irodaszereket, valamint új, promóciós termékeket tartalmazó webáruházunkban több ezer reklámajándékot az esernyőtől a baseball sapkán át a bögrékig.

Céges ajándékaink esetében a legtöbb ajándékcsomagnál van egy kötelező minimumrendelés ugyanakkor egy sávos kedvezményrendszert is kialakítottunk partnereink részére. Így a termék adatlapján rögtön látszik, hogy egy adott darabszámnál mennyi kedvezményt tudunk biztosítani.

Csomagolásunk továbbra is a megszokott és igen kedvelt prémium kivitelű, elegáns doboz, melyet kézzel készített szatén masnival díszítünk. Ezzel a megjelenéssel biztosan kiemelkedik ajándéka a többi reprezentációs ajándék közül. A kisebb csomagokhoz pedig díszzacskót ajánlunk, mely szintén elegáns és pénztárcabarát megoldás. Ha további céges ajándék ötletre vagy kíváncsi látogass el Pinterest oldalunkra is!

Vásárlóink mondták: 
Clarity Consulting Kft.   -    Nagyon tetszett az ügyfeleknek az ajándék, nagy sikere volt! Nóra
Devercseri Agrokémia Kft.   -   A kézműves bonbonnal nagy sikert arattam. Gratulálok Önnek a válogatáshoz, valamint a készítőjének a minőségi termékhez! Tibor
D.M.C. Utazásszervezés   -   Csomag befutott, most bontottuk ki, nagyon szép kivitelezés, nem is beszélve a tartalmáról, nagyon köszönjük, pozitív értelemben sokkolt minket! :):):) Robi
Get Work Trend Kft.   -   Gyönyörűek a csomagok, köszönjük szépen, mindenki el van ájulva tőlük, a fönökömnek is nagyon tetszenek. Nóra
HOYA Lens Hungary Zrt.   -   Köszönjük, minden rendben volt, és a marketing igazgatónk is azt mondta, hogy nagyon jól néznek ki a csomagok! :) Orsolya