Barion Pixel

Előfizetés

Előfizetés

Az ajándék-előfizetés egy hazánkban még újdonságnak számító, de külföldön már évek óta népszerű ajándékozási forma. Lényege, hogy megajándékozottad havonta kap egy újabb meglepetést. Így nem csupán egyszer, hanem havonta egyszer örvendeztetheted meg.


Klubjainkban (pl. bor, csokoládé) minden hónapban más a hónap ajándéka, melyet megajándékozottadnak házhozszállítunk. Pl. ha a Hónap Kávéja klubbot választod, akkor havonta más kávéspecialitást kap kézhez az általad megajándékozott személy. A legjobb ötlet teaimádóknak, csokifüggőknek, amatőr borszakértőknek vagy bárkinek akit érdekel a gasztronómia!


Céges ajándéknak is kitűnő, hiszen havonta emlékezteted partneredet cégedre, ajánlatokat mellékelhetsz, és különlegessége folytán arra biztosan emlékezni fog, hogy a Te cégedről mit kapott. Stílusos presztízs-, és kapcsolatépítő eszköz.

Vásárlóink mondták: nagyon köszönjük, szuper az ötlet és a kivitelezés, a barátnőnk is boldog volt minden hónapban a várva-várt meglepetéstől:-) További sok sikert és kitartást kívánok ehhez a remek vállalkozáshoz! Betty

Cookie Consent Setting