Barion Pixel

Virágküldés

Virágküldés

Az Anyák napi hétvégére virágcsokor rendelést felvenni már nem tudunk! Legkorábbi szállítás jövő hét hétfő-keddre kérhető!

Országos virágküldő szolgálat várja rendelésed! Nagyobb ünnepek előtt ne feledkezz meg az előrendelésről! Online virágküldés akár 3 órán belül!

Anyukádnak, szerelmednek vagy barátodnak szeretnél virágcsokor küldeni? Válogass gyönyörű virágcsokraink közül, biztosa találsz alkalomhoz illő ünnepi csokrokat! Szállítunk Valentin -napra, Anyák napjára, születésnapra és baba születésére is! A tökéletes csokor kiválasztásához gondolj az ajándékozott ízlésére, melyik a legkedveltebb virága és melyik a kedvenc színe!

A virágküldésnek az Egyesült Államokban van nagyon nagy hagyománya, de hazánkban is hosszú évek óta a leggyakoribb ajándékozási forma olyan esetekben, amikor személyesen nem lehetünk ott, hogy megköszöntsünk egy számunkra fontos személyt. A virágfutár szolgálatok népszerűsége érthető, hiszen egy gyönyörű csokor a legtöbb alkalomra megfelelő választás, hiszen mindenkit szívre derít egy illatos, színes, gondosan összeállított kompozíció.

Online virágküldés különböző alkalmakra

Természetesen minden évszaknak és alkalomnak megvan a maga virága, mely a legtökéletesebb választás lehet. Lássuk mik is ezek!

Virágküldés születésnapra, névnapra: 

A virággal nagyszerű lehetőségünk nyílik arra, hogy kimutassuk érzéseinket, érzelmeinket. Születésnapra vagy névnapra egy szép csokorral ki tudjuk fejezni megbecsülésünket és szeretetünket. Tanulmányok kimutatták, hogy nagy hatást gyakorolnak a hangulatra a virágok. Egy gondosan kiválasztott virágcsokorral megteremti azt a kellemes légkört melyben a boldogan érzi magát az ajándékozott. A virágnak nem az ára számít, sose azt nézzük, hanem a szándék a legfontosabb! Hiszen a virágnak mindenki örül, mindenkit boldoggá tesz! Akár egy hölgynek vagy egy különleges embernek ajándékozunk virágot biztosan nagyra fogják értékelni. Az egyik legjobb dolog a születésnapi virágküldésben, hogy korhatártól függetlenül bárki számára tökéletes ajándék lehet. Talán ezek azok az alkalmak, amikor a legszélesebb, legszínesebb palettáról válogathatunk. Nincsenek bevett szabályok, szokások, olyan virágot választunk, mely illik ahhoz az személyhez, akit megajándékozunk. Akár azért, mert az a kedvence akár azért mert híven tükrözi személyiségét. Ha ismerjük, hogy melyik a kedvenc virága vagy mely színeket kedveli az illető, akkor könnyebb a virágcsokor kiválasztása. Tudta, hogy a virágok jelentéssel is bírnak?  Például a népszerű rózsát a szeretet jelképének tartják. Egy rózsaszín rózsákból álló virágcsokor a barátságot és jóindulatot is jelképezi, így erre az alkalomra is nagyszerű választás lehet. Vagy egy szép liliomcsokor mely megtalálható kínálatunkban is szintén nagyon kedvelt virág.

Siker virágcsokorA fehér liliom egy ősi szimbólum mely az ártatlanság és a szűziesség – Szűz Mária jelképe is.
Ezért régebben a menyasszony fejét díszitették e virággal megy a tisztaság és ártatlanságot szimbolizálta.
De a kínálatunkban lévő populáris sárga színben pompázó liliom a jó egészséget, míg a rózsaszín liliomcsokor a bátorságot jelenti.

 

 

 

Bohókás virágcsokor névnapraMai rohanó világban sajnos néha előfordul, hogy elfelejtjük vagy később, de még időben vesszük észre annak névnapját vagy születésnapját, aki közel áll hozzánk. Sosem késő és mi azon igyekszünk, hogy Budapesten akár pár órán belül is célba érjen a kiválasztott csokor.
Jó hangulatot árasztó a Bohokás névre hallgató virágcsokrunkat inkább fiatalabbaknak ajánljuk, mely a szegfűből és fréziából összekötött vidám összeállítás.

Ha többet szeretne megtudni a virágok jelentéséről akkor látogasson el oldalunkra és tudjon meg még többet. Ajánljuk, hogy fiatal hölgyeknek válasszunk egy nagyon vidám és illatos csokrot, míg az idősebbeket egy színében és formájában komolyabb összeállítással lepjük meg.  Férfiakat is nyugodtan megajándékozhatunk virággal bár tény, hogy nekik inkább a virág nélküli zöldnövényeket vagy a cserepes virágokat ajánljuk.  De ha ragaszkodunk a virághoz, akkor színben válasszunk zöld, fehér vagy barna árnyalatú csokrot. Egyedi megjegyzéssel, személyesebbé teheti az ajándékát, melyet a virágcsokorhoz tűzünk egy kézzel írott kísérőkártya formájában. Ha egy szép idézettel szeretné köszönteni az ünnepeltet akkor szívesen ajánlunk néhány kedves sort a virágcsokor mellé:

Ma csak élvezd az életet, örülj, aminek csak lehet! Dallal köszöntelek téged, pohár csendül, Isten éltet!

Úgy áldjon meg isten neved napján, Hogy beérhesd vele minden órán. Legyen élted mint a virágos fa: Remény s öröm virágozzék rajta. Vörösmarty Mihály

Természetesen arra is van lehetőség, hogy ajándékcsomaggal együtt virágcsokrot is küldjön! Ha a virág mellé szeretne egy finomságokkal teli csomagot is párosítani, akkor nézzen szét ajándékaink között is! Ha különleges és szép ajándékot szeretne küldeni valakinek akkor válasszon születésnapi virágcsokraink közül és csaljon mosolyt az ünnepelt arcára! 

 

Virágküldés Anyák napjára, nőnapra: 

 

Mindkét ünnep szorosan összefonódott a virágküldéssel, nem csak azért, mert ebben az időszakban nyílnak a legszebb, legszínesebb, legillatosabb virágok, hanem azért is, mert ezen alkalmakkor a legszeretettebb hölgy ismerőseinket, szeretteinket köszöntjük. Ugyan a nőnap eredete politikai okokra vezethető vissza, mára már annyira természetessé vált, hogy a nők is ugyanakkora részt vállalnak a társadalomban, mint a férfiak, hogy ezen indokokra sokan nem is emlékeznek. Anyák napja alkalmából is minden évben meglepjük anyukánkat, nagymamánkat egy csokor virággal, azonban sajnos nem mindenkinek van lehetősége személyesen átadni a kiválasztott csokrot. Nagyon sokan küldenek virágot, ajándékcsomagot külföldi országokból, számukra nagyszerű lehetőség az online virágküldés lehetősége, mely nálunk országos kiszállítással érhető el. A tavaszi időszak kedvez számunkra, hiszen ilyenkor nyílnak a legszebb virágok, mint a frézia, nárcisz, jácint, tulipán, orgona, egyéb hagymások, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Mindenképpen egy ezekből készült csokrot válasszunk, ha virágot szeretnénk küldeni szerettünknek, ismerősünknek, kollégánknak!

Kínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt, hiszen egy csokor is számtalan féle lehet. Egyfelől pénztárcánk fogja meghatározni, hogy majd milyen kompozíciót választunk, másrészt a saját és a megajándékozott ízlése, személyisége is. A virágok, növények változatossága biztosítja nekünk a lehetőséget, hogy minél inkább olyan virágokból álljon a küldött csokor, ami színben, illatban, formában a legközelebb áll a megajándékozotthoz. Íme néhány tipp, ami segítség lehet, ha nincsen határozott elképzelésünk:

virágküldés tulipáncsokorTulipános csokorral nagyon nem lőhetünk mellé, hiszen egyszerű báját minden hölgy szereti. Ezekben a hónapokban pedig éppen szezonja van a különféle színű és virágú tulipánoknak. A hagyományos piros és sárga szirmok ma már szinte eltűntek a boltok kínálatából, változatos nemesítésekkel kényeztetnek minket a termelők a pasztell árnyalatoktól kezdve az élénk, harsány színvilágig. A hosszú szárral vágott tulipáncsokrok önmagukban is nagyon mutatósak, szalaggal átkötve egy szép üvegvázában.Szintén népszerű tavaszi hagymás virágunk a nárcisz, mely a tulipánokhoz hasonlóan számtalan nemesítésen esett át az évek folyamán. Itt is léteznek különféle színvariációk, sőt kombinációk is egy virágon belül, törpe növésűek, valamint dupla és szimpla virágúak is. A nárcisznak csodaszép személyes üzenete van a megajándékozott irányba: „Te vagy az egyetlen számomra”.A jácint az első olyan tavaszi hagymás virág, mely nem csak szépségével és kedvességével, hanem bódító illatával is magára vonja figyelmünket. Szintén léteznek nemesített változatai, dupla és szimpla virágzattal, harsány és pasztell színvilággal. Jelentése elhamarkodottság.Az orgona a legjellemzőbb virág, amit Anyák Napjára szoktunk ajándékozni, hiszen ezt tanultuk anno az óvodában, iskolában és a dal is erről szól. Az egyszerű kerti orgona mellett, az elmúlt években megjelentek különleges változatai is, amik hazánkban még nem terjedtek el, de külföldön már népszerűek a szivárvány fürttel rendelkező variációk is. Az elsöprő erő és a szeretet jelképe.Személyes kedvencem a frézia, mely mennyei illatával és színes, bájos virágfürtjeivel minden szívet magával ragad. Elsősorban vágott virágként találkozhatunk vele. Jelentése: „mindig megbízhatsz bennem”. Ízelítőnket a teljesség igénye nélkül állítottuk össze a tavaszi virágok legszebbjeit kiemelve. A megfelelő termékkategóriában kedvére böngészhet, válogathat kész csokraink közül, mellyel biztosan örömet okoz majd szeretteinek. A megrendelés után Önnek nincs más dolga, mint fogadni az elismerő szavakat, csapatunk gondoskodik róla, hogy az ajándéka időben eljusson a címzetthez személyes üzenetével.

Valentin napra küldj virágot: 

Az online virágküldésnek számtalan előnye van. Mivel manapság egyre többen vállalnak külföldön munkát, ingáznak a munkahelyük és az otthonuk között, sokszor lecsúsznak a jeles alkalmakról, szeretteik személyes megköszöntéséről. Számukra is remek lehetőség az online ajándék-, és virágküldés, hiszen a képernyő előtt ülve kiválaszthatják mivel szeretnék megajándékozni a szívükhöz közel álló személyt, sorban állás nélkül. Különösen fájó lehet, ha valamilyen oknál fogva a szerelmünket nem tudjuk megajándékozni egy-egy jeles alkalomkor, ami tovább fokozhatja a távolság okozta hiányérzetünket. A Valentin nap vagy más néven Bálint nap hazánkban is évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ilyenkor a szerelmesek köszöntik egymást, így ennek az ünnepnek hagyományosan a vörös rózsa a virága. Mivel februárban a természet még várat minket a színes és friss virágok érkezésével, így egy szép, hosszú szárú rózsacsokor remek választás lehet szívünk hölgyének. Na de fontos, hogy vörös rózsa legyen? Kicsit utánajártunk, hogy a különféle sziromszínű rózsák milyen jelentést hordoznak magukban, kinek milyen színűt illik ajándékozni, hiszen nem mindegy a párodat, édesanyádat vagy esetleg egy kolléganőt akarsz vele meglepni.

rózsacsokor Kezdjük mindjárt a vörös rózsával. Egyértelműen a szerelem, szenvedély és a romantika jelképe. Ilyen mély érzelmekről az ember általában nehezen beszél, így egy szál vörös rózsa kifejezheti a bátorságot és az őszinteséget is. 

A kék rózsa jelképezi a hitet és a bizalmat. Ha valakit bíztatni szeretnénk, hogy küzdjön az álmaiért, valósítsa meg, amit eltervezett akkor ajándékozzunk neki kék rózsát.

A sárga rózsa jelentése bonyolult, többrétű. Elsősorban a barátság jelképe, és a plátói szerelemé, éppen ezért egy első randevúra nem illik sárga rózsával meglepni a hölgyet. A sárga rózsa bocsánatkérésre is megfelelő választás lehet, mert egyúttal a megbánás jele is. Viszont kifejezhet irigységet is, így, ha sárga rózsát kapunk jól nézzük meg kitől kaptuk, mert ha nem egyértelmű a fennálló barátság, jobb ha óvatosak leszünk az illetővel.

A fehér rózsa is több jelentést hordoz magában, a fehér szín az ártatlanság, tisztaság, béke jelképe.
A fehér rózsa tökéletes ajándék, ha örömet szeretnénk okozni valakinek, vagy békülési szándékunkat mutatnánk ki. Kifejezheti az újrakezdést, de egyúttal lehet a lemondás jele is. A narancssárga rózsa az energia, életöröm intenzitását hordozza magában. Olyan személynek adjunk narancssárga rózsát, akinek el akarjuk mondani, hogy nagy hatással van ránk, új távlatokat nyit, lehengerel. A gyengéd romantika és bimbódzó szerelem rózsaszín rózsával fejezhető ki legjobban. Hamvassága, bája tökéletesen szimbolizálja a megbecsülést, és a tiszteletet, hűséget. Vajon létezik szerelem első látásra? Ha a férfival ez megtörténik egy mély bíborszín rózsával adhatja leginkább a szeretett hölgy tudomására szándékait. Fekete rózsát ajándékozni szeretteinknek nem javasolt, hiszen ez a szín mindig is az erőszak a lázadás és a gyász színe volt. Nem csak a virágok színe, hanem a szálak mennyisége is külön jelentést hordoz magában. Köztudott, hogy virágot csak páratlan szállal szabad ajándékozni, kivétel a születésnapok, évfordulók, amikor a virágok számával az eseményre akarunk utalni. Ha egy szál virágot adományozunk valakinek az a szeretetet jelképezi, míg 3 szál virággal imádatunkat tolmácsolhatjuk. 13 szál virágot ellenszenvünk kifejezésére használhatunk. Ha a virágok még bimbósa állapotban vannak az a kezdetet jelképezi, valaminek a kezdetét, ha már kinyíltak az köszönetet szimbolizál. 

 

Részvét csokrok, koszorúk küldése:

Sajnos nem csupán örömteli alkalmakra szoktunk virágot küldeni, a temetéseknek is elengedhetetlen kelléke. Szomorú és fájdalmas része ez életünknek, de ez az élet velejárója. Virágküldő szolgálatunk friss virágokból készített koszorúval szeretnénk hozzájárulni a méltó búcsúztatáshoz. Azok számára, akik sajnos nem tudnak részt venni a temetésen, belföldi virágküldő szolgáltatást kínálunk. Részvét koszorúk széles választéka megtalálható nálunk. Könnyen és átgondoltan kitudja választani a legmegfelelőbb összeállítást online webáruházunkban. Mikor egy szeretett hozzátartozót elveszítünk, akkor a temetés és az ezzel járó feladatok, igen nagy terhet rónak a családra. Ez egy nagyon nehéz időszak az érintettek számára és ezzel is szeretnénk könnyíteni és eloszlatni az aggodalmakat a temetkezési virágokkal kapcsolatban. A sírcsokrok és koszorúk elhelyezése a síron, hagyományos módja annak, hogy kifejezzük részvétünket és szeretetünket az elhunyt személy iránt. Itthon még kevésbé szokás de ha nem tudunk részt venni a temetésen, és nem tudjuk személyesen részvétünket nyilvánítani akkor a gyászolónak illik részvét csokrot küldeni. Ilyen esetekben jön jól egy online virágküldő szolgáltatás, mint a miénk is! Az interneten könnyen és gyorsan leadhatja rendelését és mi már azonnal intézzük a csokor eljuttatását a címzettig. Sok embernek nehezére esik a virágboltban igényelni koszorút, bizonytalan és döntésképtelen lesz a stressz miatt, ami rájuk zúdult. Ilyenkor az ember erőtlen lesz és nehezére is esik ezt a plusz feladatot is a nyakába venni. Interneten megrendelve könnyebben tudunk dönteni a megmegfelelőbb koszorúról. Nem kell várakozni a virágosnál és megkíméljük magunkat attól, hogy mi magunk vigyük el koszorút. Gyakorlatilag bármilyen virágból készülhet részvét koszorú, de ügyeljünk rá, hogy a virág színvilága a temetés esetében is jelentéssel bírnak.  Akár koszorút, akár sírcsokrot választunk ügyeljünk rá, hogy pasztelles, halvány színeket válasszunk és lehetőleg kevéssé illatos virágokat. Fehér virágokból álló koszorút vagy sírcsokrot bárkinek lehet, de a fiatalon elhunyt személyeknek javasolt legfőképpen, mert a tisztaság és az ártatlanság jele. Vörös vagy piros virágokból készített szeretet és szerelem jelentéssel bíró koszorút közeli hozzátartozónak ajánljuk. Rózsaszín színvilágú virágot mindenképpen nőknek, férfiaknak sárgát, narancssárgát és akár kéket is választhatunk. 

részvét csokorÁltalában barátok, ismerősök, távolabbi rokonok szokták sírcsokorral kifejezni tiszteletüket, részvétüket. A csokorban lévő fehér liliomok jelképezik az ártatlanságot és a tisztaságot. A mellé kötött krizantém a pihenés a hosszú élet jelképe. Nem véletlen, hogy ezt a virágot kifejezetten halotti búcsú virágának tekintik.

Szívszorító koszorú
A koszorú 40 cm átmérőjű teli friss és tartós fehér virágokkal. A rózsák és a gerberák szimbolizálják a tiszteletet és a szeretet. Kínálatunkban görög koszorú is választható mely az örökkévalóság jelképe. A megrendelet koszorú mellé fehér szalag is párosul, melyre az üzenet vagy idézet kerül a búcsúzok névvel együtt. Néhány idézet és felirat gyűjteményünkből:

 

Szívünkben emléked nem pótolja semmi, Míg e Földön élünk, nem fogunk feledni. 
Angyalaid vezessenek tovább az utadon, legyen lelkednek örök béke és nyugalom.

Pihenj Te drága szív, mely megszűntél dobogni!
Emléked örökre élni fog szívünkben.

Rendelését érdemes minél korábban leadni, legkésőbb 1-2 nappal a temetés előtt. Nagyon fontos, hogy részletesen, minden információt megadjon nekünk, hogy a kiszállítás problémamentes legyen! Például temető neve és címe, mikor van a szertartás kezdete, illetve az elhunyt neve is szükséges.

 

Virágküldés belföldre:  

Vidékre az összes megyeszékhelyre szállítunk (Békéscsaba, Budapest, Eger, Győr, Székesfehérvár, Nyíregyháza, Kaposvár, Miskolc, Salgótarján, Zalaegerszeg, Pécs, Kecskemét, Debrecen, Szombathely, Szeged, Veszprém, Szolnok, Szekszárd, Tatabánya). Virágküldésünk elérhető a kiemelt nagyvárosokban is (Sopron, Komárom, Esztergom, Kőszeg, Baja, Dombóvár, Nagykanizsa, Paks, Szentes, Karcag, Hajdúszoboszló, Gyöngyös), de néhány boltjainktól távolabb eső települést leszámítva az ország összes településére szállítunk. 

Külföldre szeretne virágot küldeni?  

Az ajándékcsomagok mellett nemzetközi virágküldést is vállalunk, ehhez kérje egyedi ajánlatunkat!

Cookie Consent Setting