CSOMAG KÜLSŐ LOGÓZÁSA

Csomagolásaink előre legyártott dobozok, így azok felülete nem logózható. Amennyiben mégis a doboz külsején szeretné elhelyezni emblémáját, azt a dobozon található masnihoz rögzített kártyával tudjuk megoldani mindkét doboztípusnál.

Minimumrendelés: 25 db (van lehetőség kevesebb csomag esetében is kérni a külső logózást, de mivel a nyomda ettől a darabszámtól vállalja az előállítást, ebben az esetben is 25 db kártya költségét szükséges kiegyenlíteni)

A csomagok ára tartalmaz egy kísérőkártyát, ami a csomagok belsejében kerül elhelyezésre. Ezt 25 db alatt kézzel írjuk, felette nyomdában nyomtatunk, így ebben az esetben lehetőség van az üzeneten kívül logó elhelyezésére is a kísérőkártyán.

Ára: 197 Ft + áfa, és a megrendelt mennyiségtől függően 2-5 nappal növeli a szállítási határidőt.

Rendelhető
SKU
813
250 Ft 197 Ft

A logózáshoz kérjen ajánlatot!

1 munkanapon belül ajánlatot küldünk.

Az ár a grafikai tervezést is tartalmazza.

Az ország egész területére szállítunk.


ÖRÖMGARANCIA: Ajándékainkért és szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! Nem kell attól félned, hogy az út során megsérül az ajándék vagy nem olyan lesz, mint amire számítottál.  Ha ajándékunk nem váltja be a hozzá fűzött reményeket vagy meggondoltad magad és örömöd nem teljes jelezd felénk és segítünk!  Kicseréljük az ajándékot vagy visszaadjuk a pénzedet, hiszen nekünk az a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.

További információk
gift_packageNem 
Write Your Own Review