Barion Pixel

Valentin napi ajándékcsomag küldés

Valentin napi ajándékcsomag küldés

Valentin napi ajándékcsomag küldés

Ajándékozni nem csak karácsonykor vagy születésnapokon öröm. Egyre több alkalom adódik év közben, amikor meglephetjük szeretteinket. Az elmúlt években fokozatosan begyűrűznek életünkbe a külföldi kultúrák különféle ünnepei, mint a közelgő Valentin nap is. Ezek az alkalmak sokunkból kettős érzelmeket váltanak ki, mert ahogy mondani szokták „nem csak ennek az egy napnak kellene a szeretetről szólnia” vagy „akik szeretik egymást, azoknak nem kell külön ünnep, hogy ezt kimutassák”. De, mint a gyengébbik nem képviselője kijelenthetem, igenis jól esik az ember lányának, ha a partnere gondol rá ezen a napon és akár csak egy jelképes megemlékezés formájában is, de megünneplik szerelmüket.

Valentin napi ajándék típusok

Ahány ember annyi szokás, így mindenkinek más jut eszébe a Valentin nap kapcsán is. Vannak, akik romantikus vacsorát vagy közös hétvégét képzelnek el egy forró vizes medencében, miközben gondolatban újra és újra lejátsszák a Szerelmünk lapjait. Vagy az óriási plüss macis-, közös fotós párna típus és persze mindennek kimaradhatatlan kiegészítője a vörös rózsa csokor. Vannak, akik a saját készítésű ajándékokra esküsznek és vannak, akik profik segítségét kérik és egy tematikus Valentin napra megálmodott ajándékcsomaggal lepik meg Szerelmüket.

Valentin napi ajándékcsomagok egy kicsit magadnak is

Tematikus ajándékcsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy tartalmukat párosan is élvezhessétek. Fogyasszátok el közösen a pezsgőt, miközben vesztek egy forró fürdőt. A hangulatot fokozhatjátok is egy romantikus illatgyertyával, melyet szintén megtaláltok csomagjainkban. Hogy az ajándék személyesebb legyen válassz hozzá képkeretet, töltsd fel a rendeléssel közös fotótokat vagy küldd el nekünk emailben. Így amikor párod kibontja a Valentin napi ajándékcsomagot egyből közös fotótokkal fog találkozni. Mindezek megkoronázása a számtalan kézműves édesség, melyeket csomagjainkba tettünk. Fogyasszátok együtt, szerelemmel <3

Ajándékcsomagjainkat kérhetitek közvetlenül a címzetthez is, szállításunk országosan elérhető. Természetesen számla nem kerül a dobozba, azt a megrendelő email címére fogjuk kiküldeni.

Valentin napi ajándékcsomagjainkat ide kattintva érhetitek el, de íme egy kis ízelítő a mi kedvenc csomagjainkból:

"Csak Neked" szerelmes ajándékcsomag - saját fotóddal

Ajándékcsomag Valentin napra - Csak Neked

Páros ajándék Neked és Párodnak csupa finomsággal!

Páros ajándékcsomag nektek

Ajándék Férfiaknak Valentin napra - Férfiálom ajándékcsomag

Ajándék férfinak valentin napra