Vásárlási feltételek

Vásárlás

Megrendelés Regisztrált felhasználóként, vagy Vendégként tudsz leadni. Későbbi rendeléseid kényelme érdekében a vásárlás előtt regisztrálj a leírtak szerint.

Kérjük, a "Regisztráció" feliratra kattintva, a megjelenő regisztrációs ablakban add meg a valós személyes adataid.

A megadott adatok helyességét jóváhagyás előtt ellenőrizheted, adataid módosíthatod, javíthatod és az összes adatot törölheted.

A regisztrációt követően felhasználóneved és jelszavad segítségével tudsz belépni.

A jelszó a későbbi bejelentkezésekhez szükséges titkos azonosító. A jelszó nem tartalmazhat ékezeteket, minimális hossza 6 karakter, ami lehet bármilyen betű vagy szám. Ha elfelejtetted jelszavad, kérésre elküldjük e-mailben.

A felhasználónév és a jelszó megadása azt jelenti, hogy a regisztráció útján nyilvántartásba vett természetes személy a vásárlás során saját nevében, illetőleg a jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, egyéb szervezet képviselőjeként, a szervezet nevében jár el.

Megrendelés

Áraink és a megrendelés általános feltételei

A termék ismertetőjénél megtalálod a termék leírását és fogyasztói árát, mely bruttó fogyasztói ár és tartalmazza a díszcsomagolás költségét is.  

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a kiszállítás díját. Kiszállításnál a következő lehetőségek közül választhatsz:

 • Normál csomagszállítás és virágszállítás az ország egész területére - 1500 Ft/cím (munkanapokon 9-17 óra között az általad kért napon)
Budapestre leghamarabb: a rendelés leadását követő munkanapon.
Vidékre leghamarabb:a 12 óráig beérkezett rendelések a rendelés leadását követő munkanapon.  A 12 óra után beérkezett küldemények a rendelés leadását követkő 2. munkanapon.
 • Expressz, aznapi, csomagszállítás BUDAPESTRE - 3500 Ft/cím (kizárólag Budapesten elérhető, 9-17 óra között)

  A kiszállítás lehetősége függ készleteinktől és futáraink leterheltségétől. Rendelésed után jelezzük, hogy a szállítás megoldható-e még aznap.


 • Ajándékküldés külföldre:

   Európa legtöbb országába szállítunk. A szállítási díj a távolságtól és a csomag súlyától függően változik.

  1. Zóna: Ausztria, Románia, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia – 2-3 nap – 5500 Ft/cím
  2. Zóna: Németország, Csehország, Lengyelország, Románia, Belgium, Hollandia, Litvánia – 5-7 nap – 9900 Ft / cím
  3. Zóna: Dánia, Anglia, Bulgária, Franciaország, Észtország, Lettország, Svédország, Írország, Luxemburg, Olaszország – 6-8 nap – 11900 Ft/cím

  4. Zóna: Spanyolország, Finnország, Norvégia, Görögország, Portugália, Bosznia-Hercegovina, Szerbia – 6-8 nap – 11900 Ft/cím


  A külföldi szállítási díj abban az esetben módosulhat, ha a csomagok összsúlya meghaladja a 10 kilogrammot. (Fajtától függően 3-5 díszdobozos csomag feletti mennyiség.) Ez esetben tájékoztatunk a szállítási díjról. 

  Kérjük, olyan címet és mobiltelefonszámot adj meg, melyen biztosan elérjük a címzettet! EZEK HIÁNYÁBAN NEM TUDJUK GARANTÁLNI A SIKERES KÉZBESÍTÉST!

 
A webáruházból történő vásárláshoz igénybe vett hálózati hozzáférés és egyéb távközlési szolgáltatás díjai a megrendelőt terhelik.

Több darabból álló egységcsomag esetén a meghatározott ár mindig csomagárat jelent.
Több darabot tartalmazó termék (egységcsomag) esetén a csomagot nem áll módunkban megbontani.

A termékismertetőn bemutatott képek egy része a termék egyedi-, vagy idényjellege miatt illusztrációként szolgál, ezért a kiválasztott termék azoktól eltérhet, azonban a termékismertetőben leírtakkal mindenben megegyezik.

Átmeneti készlethiány esetén a terméket azonos minőségű termékkel helyettesítjük, melyről a megrendelővel egyeztetünk.

A www.ahonapajandeka.hu fenntartja az árváltoztatás jogát. Az ármódosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az árváltozás online megtalálható a www.ahonapajandeka.hu weboldalon. Az ezt követően leadott megrendeléseket csak a módosított áron tudjuk teljesíteni.

A rajtunk kívülálló okból bekövetkező technikai hibákból eredő hátrányért, kárért felelősséget nem vállalunk.

Kizárólag belföldre és az EU területére szóló megrendeléseket áll módunkban fogadni.

A rendelésnél lehetősége van a szállítási nap megadására, melyet ha az időkorlát, és készleteink engedik tartunk. Vidéke szállítás esetében lehetséges 1-2 napos eltérés.

Ajándék-előfizetések esetében a további hónapok kiszállításai mindig az első kiszállítással megegyező számú héten történnek (pl. ha a hónap harmadik hetében volt az első szállítás, a többi ajándék is a következő hónapok harmadik hetében érkezik a címzetthez).

A megrendelést – előzetes egyeztetés hiányában - akkor tudjuk teljesíteni, ha az általad megrendelt termék árának teljes összege a kért első kiszállítási nap előtt legalább két munkanappal számlánkon jóváírásra kerül. Ez alól kivételt képez a készpénzes fizetés. Amennyiben a rövid határidő miatt a pénz beérkezésére már nincs idő egyeztetünk veled, hogyan tudod számunkra a befizetés / átutalás igazolását eljuttatni.  

A www.ahonapajandeka.hu weboldalon kínált alkoholtartalmú termékekre vonatkozó megrendeléseket csak 18 év feletti megrendelő részéről tudjuk elfogadni és csak 18. életévét betöltött címzett részére történő kiszállítással.

A kiválasztott termékek megrendelése

A terméklistázó oldalakon és a termékek saját oldalán a „Megrendelés” funkcióra kattintva adhatod le megrendelésed.

A vásárláshoz ki kell tölteni a Megrendelés űrlapot. A kitöltött űrlapot véglegesítenie kell, ezt követően kerül a megrendelés a „Pénztárba”.

A „Pénztárban” lévő megrendelést még jóvá is kell hagynod. Kérjük, hogy a jóváhagyás előtt ellenőrizd a Megrendelés  tartalmát, a benne lévő termékeket és azok árait, a megadott adatokat.  A jóváhagyás előtt a Megrendelés tartalma szabadon módosítható, javítható.  

Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók, nem javíthatók és a megrendelés nem vonható vissza.

A megrendelés leadása után néhány perccel e-mailben fogjunk értesíteni a rendelés megérkezéséről, amellyel egyben visszaigazoljuk a megrendelés elfogadását, a rendelés nyilvántartási számának, a megrendelt árunak és a megrendelés valamennyi adatának feltüntetésével.

Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az oldalon, a megrendelést nem tudjuk elfogadni, azonban telefonon felvesszük veled a kapcsolatot.
A szerződés a megrendelés visszaigazolásával jön létre közöttünk, ezért ha nem kapnád meg néhány percen belül a visszaigazolást, ne várj, azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármilyen akadály, kérdés merül fel a megrendelt termékekkel kapcsolatban, vagy a kapcsolatfelvétel egyéb okból szükségessé válik, a megadott telefonszámon fogjun keresni. Amíg nem tudjuk felvenni veled a kapcsolatot, a megrendelés elfogadását felfüggesztjük.
Amennyiben a megrendelés beérkezésének napján és az azt követő munkanapon a minimum két alkalommal megkísérelt kapcsolatfelvétel sikertelen, megrendelését tárgytalannak tekintjük és töröljük nyilvántartásunkból.

Fizetés

A megrendelés kiszállítását a teljes vételár számlánkon történő jóváírását követően kezdjük meg. Ez alól egyedül a készpénzes fizetés képez kivételt. A vásárlást igazoló számlát postai úton juttatjuk el.

A fizetés történhet

- átutalással,

- bankkártyával,

-készpénzel az árú átvételekor. 


A fizetési módot te választhatod meg a megrendeléskor. Kérjük, hogy az átutalási megbízáson, postautalványon a következő adatokat add meg:  

Kedvezményezett neve: Patkós Brigitta - www.ahonapajandeka.hu

A K&H banknál vezetett bankszámlánk száma:10400566-50515754-53511005

A közlemény rovatban: az e-mailben kapott megrendelésszámot.

Amennyiben a megrendelés ellenértékének bankszámlánkon történő jóváírása a megrendelés visszaigazolásától számított 5. banki napig (7. naptári napig) nem történik meg, illetve ha az átutalást a hiányosan megadott információk hiányában nem tudjuk beazonosítani és téged nem érünk el, a függőben tartott megrendelést töröljük nyilvántartásunkból, amelyről e-mailben értesítjünk.