Barion Pixel

Önálló ajándék, nem ajándékcsomag

Önálló ajándék, nem ajándékcsomag

Önálló ajándékok logózással cégek részére az ünnepekre!

Ha nem ajándékcsomagot, hanem más jellegű finomságot vagy különlegességet keresel, itt érdemes körbenézned.

Megtekintés Rács Lista

6 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Önmagában is adható karácsonyi ajándékok

Céges ajándékküldésünk nem csak a díszdobozos ajándékcsomagokra terjed ki, kínálatunkban megtalálhatóak az önmagukban is adható, értéket képviselő ajándékok, akár logózási lehetőséggel is, így még inkább beilleszthetőek bármely cég arculatába.

Önálló ajándékok karácsonyra cégeknek

Ezek az ajándékok mindenki által kedvelt, minőségi termékek, melyeket örömmel és büszkeséggel adhatunk át az ünnepi időszakban is. Választhatunk különféle logózható kézműves csokoládékból, bonbonválogatásokból vagy akár logózható címkés bort is ajándékozhatunk. Egyes termékek teljes felülete egyediesíthető, míg más esetekben előre elkészített mintákból lehet választani és a grafikát kiegészíteni a cég logójával, szlogenjével. Megrendelés után küldjétek el nekünk elképzeléseiteket emailen, hogy elkészíthessük a látványtervet.

Logózott ajándékainkat is kiszállítjuk

Önmagában adható ajándékaink kiszállítását is vállaljuk, akár cégetek telephelyére vagy egyesével a címzettekhez is. Ajándékainkat biztonságos csomagolásban adjuk át a futárszolgálatnak, hogy a meglepetés örömteli legyen és a szállítási hiba se okozhasson csalódást.