Barion Pixel

ALAPÍTÓI ÜDVÖZLET

Fordult már elő veled, hogy hosszú időn át dédelgettél egy álmot és azt tervezgetted, hogy egyszer majd megvalósítod?

Nekem volt egy ilyen álmom. Egy ajándékküldő szolgáltatás. Olyan, ami rugalmas, figyel minden részletre, csupa különleges dolgot kínál, és tényleg a vásárlókért van. Ami olyan, mint egy régi barát: mindig számíthatsz rá, és mindig van egy jó ötlete.

Amikor megalapítottam a Hónap Ajándéka ajándékküldést, célom az volt, hogy minden szempontból egy magas minőségű szolgáltatást alakítsak ki: megbízható, rugalmas és készséges ügyfélszolgálat, kiváló minőségű, egyedi ajándékok és gyönyörű csomagolás.

Szolgáltatásunk 2009-ben indult egyszemélyes vállalkozásként és büszkén mondhatjuk el, hogy azóta Magyarország legnagyobb ajándékküldő szolgálatává nőttük ki magunkat. Állandó csapatunk jelenleg 5 főből áll.

Az elmúlt 14 év életem legizgalmasabb időszaka volt. Minden nap tanultam valamit és újabb és újabb kihívásokkal szembesültem. Megtanultam, hogy akkor leszek elégedett, ha a vásárlóim azok és megtanultam figyelni az igényekre. Így alakult folyamatosan a kínált termékek köre, a honlap kezelhetősége, a csomagolás, az ügyfélszolgálat.

A legnagyobb megelégedés a pozitív visszajelzéseket olvasni és tudni, hogy már több, mint százezer egyéni és céges megrendelést szolgálunk ki. Büszkeséggel tölt el, hogy nagyon magas visszatérő vásárlóink száma és az, hogy nagyon sokan ajánlás után keresnek meg.

Fordulj bizalommal hozzám és kollégáimhoz bármilyen kérdésed is van! Itt biztos, hogy minden azért történik, hogy segítsünk a lehető legnagyobb örömet okozni szeretteiteknek.

Örömteli ajándékozást kívánok!

Patkós BrigittaISMERD MEG SZOLGÁLTATÁSAINKAT

Nevünket a hazánkban még különlegességnek számító, minden hónapban más ajándékkal kedveskedő ajándék-előfizetésekről kaptuk, de ennél sokkal több mindent kínálunk:

Nem csupán ajándékokat értékesítünk, hanem egy olyan komplex ajándékszolgáltatást nyújtunk, ahol az ötleteléstől kezdve, az ajánlatkészítésen és kivitelezésen át, a kiszállításig minden feladatot elvégzünk partnereink számára. Termékeink magas minőségűek, csomagolásunk makulátlan, ügyfélszolgálatunk pedig messzemenőkig rugalmas. Fő célunk, hogy a megbízásokat gyorsan, megbízhatóan és pontosan teljesítsük, melyre 14 éves tapasztalatunk és több, mint százezer elégedett vállalati ügyfelünk nyújtja a garanciát. Tudjuk, hogy ajándékával szeretné lenyűgözni ügyfeleit, és minden csomagot ezt szem előtt tartva állítunk össze.


CSAPATUNKPATKÓS BRIGI
ügyvezető

Vállalkozásunk ötletgazdája, a csomagok kreatív tartalmáért, a beszerzésért és az operatív működésért felelős. A karácsonyi időszakban a céges partnerek kapcsolattartója.

FARKAS-BEDE TÜNDE
projektmenedzser

Tündi 2016 óta csapatunk tagja, elsősorban a céges kapcsolattartásért felelős, valamint hozzá tartozik a reklámédesség üzletág.

SIMON ANIKÓ
projektmenedzser

Anikó szintén 2016 óta csapatunk tagja. A céges kapcsolattartáson kívül ő a környezetbarát reklámajándék üzletág felelőse, valamint a karácsonyi időszakban a gyártási folyamatokat vezeti.

KREKÁCS FANNI
menedzserasszisztens

Asszisztenseink feladata a megrendelések operatív kezelése, a logisztikai, valamint a gyártási folyamatok támogatása.