Üdvözlünk A Hónap Ajándékánál!

Fordult már elő veled, hogy hosszú időn át dédelgettél egy álmot és azt tervezgetted, hogy egyszer majd megvalósítod?

 

Nekem volt egy ilyen álmom. Egy ajándékküldő szolgáltatás. Olyan, ami rugalmas, figyel minden részletre, csupa különleges dolgot kínál, és tényleg a vásárlókért van. Ami olyan, mint egy régi barát: mindig számíthatsz rá, és mindig van egy jó ötlete.

 

Legalább 15 éve szövögettem ezt az álmot. Amerikában ismertem meg az Ajándék-előfizetés rendszerét és nagyon megtetszett a gondolat.  Hamar meg lehetett győzni arról, hogy mennyivel jobb egy ajándék helyett havonta mindig egy újat kapni. :)  De adni is jobb volt, hiszen újra meg újra én is örültem a másik örömének. Ekkor gondoltam rá először, hogy milyen jó is lenne, ha ez lenne a munkám. Az, hogy segítek az embereknek meglepni egymást, örömet okozni a másiknak.

 

2009-ben vettem elő újra komolyabban a gondolatot, és mire észbe kaptam, már nyakig benne voltam a szervezésben. Felkutattam a legjobb beszállítókat, honlapot terveztettem, stratégiát írtam. 

 

A célom az volt, hogy minden szempontból egy magas minőségű szolgáltatást alakítsak ki: megbízható, rugalmas és készséges ügyfélszolgálat, kiváló minőségű, egyedi ajándékok és gyönyörű csomagolás. 

 

Az elmúlt hat év tele életem legizgalmasabb időszaka volt. Minden nap tanultam valamit és újabb és újabb kihívásokkal szembesültem. Megtanultam, hogy akkor leszek elégedett, ha a vásárlóim azok és megtanultam figyelni az igényekre. Így alakult folyamatosan a kínált termékek köre, a honlap kezelhetősége, a csomagolás, az ügyfélszolgálat. 

 

A legnagyobb megelégedés pozitív visszajelzéseket, vásárlói statisztikákat olvasni és tudni, hogy a kezdeti pár megrendelés óta már több ezer egyéni és több száz céges megrendelést szolgálatunk ki. Büszkeséggel tölt el, hogy nagyon magas visszatérő vásárlóink száma és az, hogy nagyon sokan ajánlás után keresnek meg minket vagy pont azért, mert kaptak egy általunk készített csomagot. 

 

Arra biztatnék mindenkit, hogy forduljon hozzám és kollégáimhoz bizalommal bármilyen kérdése is van. Itt biztos, hogy minden azért történik, hogy segítsünk a lehető legnagyobb örömet okozni szeretteiteknek.

 

Örömteli ajándékozást kívánok!

 

Patkós Brigitta és a Hónap Ajándéka csapata

info  kukac  ahonapajandeka  pont  hu