Cukormentes csomagok

Cukormentes csomagok

Megérkeztek cukormentes csomagjaink!

Nagyon sokan kerestetek cukormentes-, vagy diabetikus csomagokat, így készítettünk párat, hogy azoknak is tudjatok ajándékot küldeni, akik nem fogyaszthatnak hagyományos édességeket. 

Csomagjaink vegyesen tartalmaznak hozzáadott cukortól mentes, és diabetikus termékeket. Amennyiben a csomagban lévő valamelyik termék nem felel meg a megajándékozott igényeinek, kérjük, jelezd nekünk és kicseréljük.  

Egyedi cukormentes/diabetikus ajándékcsomag összeállítását is vállaljuk!

Megtekintés Rács Lista

7 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
 1. CUKORMENTES KIS CSOMAG - hölgyeknek
  7 490 Ft 5 898 Ft
 2. SZÍVEMBŐL - CUKORMENTESEN
  7 490 Ft 5 898 Ft
 3. CUKORMENTES KIS CSOMAG - férfiaknak
  7 990 Ft 6 291 Ft
 4. CUKORMENTES KARÁCSONYI CSOMAG
  8 490 Ft 6 685 Ft
 5. GYÜMÖLCSÖZÖN - hozzáadott cukor nélkül
  8 990 Ft 7 079 Ft
 6. CUKORMENTES - Nagy csomag
  15 890 Ft 12 512 Ft
 7. TEJBEN VAJBAN - kényeztetés felsőfokon
  44 990 Ft 35 425 Ft
Megtekintés Rács Lista

7 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Cukormentes ajándékcsomag gyümölcsökkel

 

Sajnos napjainkban egyre többen kényszerülnek arra, hogy speciális diétát kövessenek, mely az ajándékküldés területén is kihívásokat állít elénk. Nagyon sokszor jelentkezik igény munkánk során is speciális ajándékcsomagokra, melyek vegán, glutén- vagy cukormentes termékekből kerülnek összeállításra.

Sokaknak az ajándékküldés az egyetlen lehetősége szerettei megajándékozására, a jeles alkalmakról való megemlékezésre, ezért fontosnak tartjuk, hogy ezeket a speciális igényeket is ki tudjuk elégíteni. Kínálatunk bővítésével folyamatosan azon dolgozunk, hogy az ajándékozás boldog élmény legyen az ajándékozottnak és az ajándékozónak is.

 

Cukormentes ajándékcsomagok termékei

Cukormentes ajándékcsomag piperékkel

 

Hölgyeknek szánt ajándékok esetében szélesebb választék áll rendelkezésre egy cukormentes ajándék összeállítására, hiszen számos piperét, aromaterápiás terméket is szívesen fogadnak. Ajándékcsomagjainkba éppen ezért különféle illatgyertyákat, illattasakokat találhatsz a krémek, fürdőbombák, ápoló arcmaszkok mellett. Ezzel szemben, mint tudjuk a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út, így ők inkább a csokoládékat preferálják.

Mindig jó választás lehet egy mínőségi kávé vagy tea is, de kínálatunkban megtalálhatóak különféle lekvárok, kekszek, aszalványok és pralinék is a csokoládék mellett. A forró italok mellé stílusos ajándék lehet egy alkalomhoz illő bögre, melyből szintén több változatot elérhető termékeink között.

 

Cukormentes édességek

Cukormentes ajándékcsomag férfiaknak

Azonban a diabetikus édességek sem minden esetben 100%-ban cukormentesek, így nem árt odafigyelnünk arra, hogy a megajándékozni kívánt személynek mennyire szigorúan kell elzárkóznia a cukrok fogyasztásától. A legtöbb termékről elmondhatjuk, hogy hozzáadott cukor nélkül készül, viszont tartalmaznak természetes cukrokat, melyek megtalálhatóak gyümölcsökben, tejtermékekben is. Ezek pedig egy finom csokoládé nélkülözhetetlen alapanyagai.

Ha az ajándékozottnak tartózkodnia kell a hozzáadott cukroktól is, válasszunk édesítőszerekkel készített nassolnivalókat vagy egyéb tárgyi meglepetéseket, piperéket. Speciális igények esetén egyedi csomagot is összeállítunk készletünk termékeiből, hogy az ajándékcsomag küldés maradéktalanul boldog élményt jelentsen.