Barion Pixel

Cukormentes csomagok

Cukormentes csomagok

Megérkezett cukormentes ajándékcsomag kínálatunk!

Nagyon sokan kerestetek cukormentes-, vagy diabetikus csomagokat, így készítettünk párat, hogy azoknak is tudjatok ajándékot küldeni, akik nem fogyaszthatnak hagyományos édességeket.

Csomagjaink vegyesen tartalmaznak hozzáadott cukortól mentes, és diabetikus termékeket. Amennyiben a csomagban lévő valamelyik termék nem felel meg a megajándékozott igényeinek, kérjük, jelezd nekünk és kicseréljük.

Ha más összeállítást szeretnél, lehetőséged van egyedi cukormentes ajándékcsomag készítésére a Készítsd egyedi csomagot! menüpontban.

Megtekintés Rács Lista

18 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Cukormentes ajándékcsomagok

Cukormentes ajándékcsomag gyümölcsökkel

 

Cukormentes ajándékcsomag kínálatunkat azért hoztuk létre, mert sajnos napjainkban egyre többen kényszerülnek speciális diéta követésére, ami az ajándékküldés területén is kihívásokat állít elénk. Nagyon sokszor jelentkezik igény munkánk során mentes ajándékcsomagokra, melyek vegán, glutén- vagy cukormentes, diabetikus termékekből kerülnek összeállításra.

Sokaknak az ajándékküldés az egyetlen lehetősége szerettei megajándékozására, a jeles alkalmakról való megemlékezésre, ezért fontosnak tartjuk, hogy a különleges kéréseket is tudjuk teljesíteni, így akár egy egyedi diabetikus ajándékcsomag összeállítása se okozzon problémát. Kínálatunk bővítésével folyamatosan azon dolgozunk, hogy az ajándékozás boldog élmény legyen az ajándékozottnak és az ajándékozónak is.

 

Cukormentes ajándékcsomagok termékei

Cukormentes ajándékcsomag piperékkel

 

Cukormentes ajándékcsomagok hölgyeknek számtalan variációban összeállíthatóak, hiszen illatos piperéket, aromaterápiás terméket is szívesen fogadnak a diabetikus kézműves édességek mellett. Ajándékcsomagjainkba éppen ezért különféle illatgyertyákat, illattasakokat találhatsz a krémek, fürdőbombák, ápoló arcmaszkok mellett.

Cukormentes ajándékcsomag férfiaknak is változatosan összeállítható, bár mint tudjuk a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út, így ők inkább a cukormentes csokoládéból készült ajándékcsomag variációinkat preferálják.

Mindig jó választás lehet egy mínőségi kávé vagy tea is, de kínálatunkban megtalálhatóak különféle lekvárok, kekszek, aszalványok és pralinék is a csokoládék mellett. A forró italok mellé stílusos ajándék lehet egy alkalomhoz illő bögre, melyből szintén több változat elérhető termékeink között.

 

Cukormentes édességek

Cukormentes ajándékcsomag férfiaknak

Azonban a diabetikus édességek sem minden esetben 100%-ban cukormentesek, így nem árt odafigyelnünk arra, hogy a megajándékozni kívánt személynek mennyire szigorúan kell elzárkóznia a cukrok fogyasztásától. A legtöbb termékről elmondhatjuk, hogy hozzáadott cukor nélkül készül, viszont tartalmaznak természetes cukrokat, melyek megtalálhatóak gyümölcsökben, tejtermékekben is. Ezek pedig egy finom csokoládé nélkülözhetetlen alapanyagai. A témáról írt cikkünket ide kattintva olvashatod.

Ha az ajándékozottnak tartózkodnia kell a hozzáadott cukroktól is, válasszunk édesítőszerekkel készített nassolnivalókat vagy egyéb tárgyi meglepetéseket, piperéket. Speciális igények esetén egyedi csomagot is összeállítunk készletünk termékeiből, hogy az ajándékcsomag küldés maradéktalanul boldog élményt jelentsen.