Cukormentes csomagok

Cukormentes csomagok

Megérkeztek cukormentes csomagjaink!

Nagyon sokan kerestetek cukormentes-, vagy diabetikus csomagokat, így készítettünk párat, hogy azoknak is tudjatok ajándékot küldeni, akik nem fogyaszthatnak hagyományos édességeket.

Csomagjaink vegyesen tartalmaznak hozzáadott cukortól mentes, és diabetikus termékeket. Amennyiben a csomagban lévő valamelyik termék nem felel meg a megajándékozott igényeinek, kérjük, jelezd nekünk és kicseréljük.

Megtekintés Rács Lista

12 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
 1. KEDVESKÉM - cukormentes báj
  4 490 Ft 3 535 Ft
 2. HOL A CUKOR? - mentes finomságok
  4 990 Ft 3 929 Ft
 3. KAKAÓ ÉS CSOKI - cukormentesen
  6 590 Ft 5 189 Ft
 4. CUKORMENTES - csupa csoki
  6 990 Ft 5 504 Ft
 5. CUKORMENTES - kis csomag Anyák napjára
  6 990 Ft 5 504 Ft
 6. CUKORMENTES KIS CSOMAG - férfiaknak
  6 990 Ft 5 504 Ft
 7. CUKORMENTES KIS CSOMAG - hölgyeknek
  7 490 Ft 5 898 Ft
 8. SZÍVEMBŐL - cukormentesen
  7 490 Ft 5 898 Ft
 9. SNACK TIME - cukormentes ropogtatnivalók
  8 490 Ft 6 685 Ft
 10. GYÜMÖLCSÖZÖN - hozzáadott cukor nélkül
  9 490 Ft 7 472 Ft
 11. CUKORMENTES - nagy csomag Anyák napjára
  14 990 Ft 11 803 Ft
 12. ANYU KEDVENCE - cukormentes finomságok
  24 990 Ft 19 677 Ft
Megtekintés Rács Lista

12 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Cukormentes ajándékcsomag gyümölcsökkel

 

Sajnos napjainkban egyre többen kényszerülnek arra, hogy speciális diétát kövessenek, mely az ajándékküldés területén is kihívásokat állít elénk. Nagyon sokszor jelentkezik igény munkánk során is speciális ajándékcsomagokra, melyek vegán, glutén- vagy cukormentes termékekből kerülnek összeállításra.

Sokaknak az ajándékküldés az egyetlen lehetősége szerettei megajándékozására, a jeles alkalmakról való megemlékezésre, ezért fontosnak tartjuk, hogy ezeket a speciális igényeket is ki tudjuk elégíteni. Kínálatunk bővítésével folyamatosan azon dolgozunk, hogy az ajándékozás boldog élmény legyen az ajándékozottnak és az ajándékozónak is.

 

Cukormentes ajándékcsomagok termékei

Cukormentes ajándékcsomag piperékkel

 

Hölgyeknek szánt ajándékok esetében szélesebb választék áll rendelkezésre egy cukormentes ajándék összeállítására, hiszen számos piperét, aromaterápiás terméket is szívesen fogadnak. Ajándékcsomagjainkba éppen ezért különféle illatgyertyákat, illattasakokat találhatsz a krémek, fürdőbombák, ápoló arcmaszkok mellett. Ezzel szemben, mint tudjuk a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út, így ők inkább a csokoládékat preferálják.

Mindig jó választás lehet egy mínőségi kávé vagy tea is, de kínálatunkban megtalálhatóak különféle lekvárok, kekszek, aszalványok és pralinék is a csokoládék mellett. A forró italok mellé stílusos ajándék lehet egy alkalomhoz illő bögre, melyből szintén több változatot elérhető termékeink között.

 

Cukormentes édességek

Cukormentes ajándékcsomag férfiaknak

Azonban a diabetikus édességek sem minden esetben 100%-ban cukormentesek, így nem árt odafigyelnünk arra, hogy a megajándékozni kívánt személynek mennyire szigorúan kell elzárkóznia a cukrok fogyasztásától. A legtöbb termékről elmondhatjuk, hogy hozzáadott cukor nélkül készül, viszont tartalmaznak természetes cukrokat, melyek megtalálhatóak gyümölcsökben, tejtermékekben is. Ezek pedig egy finom csokoládé nélkülözhetetlen alapanyagai.

Ha az ajándékozottnak tartózkodnia kell a hozzáadott cukroktól is, válasszunk édesítőszerekkel készített nassolnivalókat vagy egyéb tárgyi meglepetéseket, piperéket. Speciális igények esetén egyedi csomagot is összeállítunk készletünk termékeiből, hogy az ajándékcsomag küldés maradéktalanul boldog élményt jelentsen.