Barion Pixel

Általános feltételek

Az adásvételi szerződés a www.ahonapajandeka.hu weboldalon felkínált árut megrendelő vevő és az internetes áruház üzemeltetője Patkós Brigitta egyéni vállalkozó (Székhelye: H-1055 Budapest, Balassi Bálint u. 21-23., vállalkozói ig. száma: ES 542114, adószáma: 71573953-2-41, adatvédelmi nyilvántartási száma: (iktatási szám: 3728/N/2009), mint eladó között jön létre az internetes áruház által forgalmazott termékek online adásvételére.

A szerződési nyilatkozatot Ön a megrendelés online (a weboldalon leadva vagy emailben) elküldésével teszi meg. A visszaigazolás megtörténtével jön létre közöttünk a szerződés és a megrendelés teljesítésével, több hónapra történő megrendelés esetén a visszaigazolásban megjelölt utolsó teljesítés időpontjában szűnik meg.

A megrendelés elküldésével Ön kijelenti, hogy www.ahonapajandeka.hu weboldalon közzétett vásárlási feltételeket, tájékoztatókat megismerte, valamint tisztában van a vásárlás technikai lebonyolításával is, továbbá kifejezetten tudomásul veszi, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után.

Az adásvételi szerződés távollevők által kötött szerződés, nem minősül írásban megkötött szerződésnek, iktatásra nem kerül

A részletes feltételeket külön menüpontok tartalmazzák (Vásárlási feltételek-Szállítási feltételek-Elállás, garancia, panaszkezelés-Adatvédelem-Covid-19), amelyek megismeréséről és kifejezett elfogadásáról a vevő közvetlenül a szerződési nyilatkozata (megrendelése) előtt köteles nyilatkozni.

 A szerződés magyar nyelven, a magyar jog szabályai szerint jön létre, amely alkalmazandó abban az esetben is, ha a vevő belföldi forgalomban vásárló külföldi.

Kérjük, a szerződési nyilatkozata (megrendelés) megtétele előtt a részletes feltételekkel ismerkedj meg a Vásárlási feltételek-Szállítási feltételek- Elállás, garancia-Adatvédelem-Covid-19 menüpontoknál.

 

A nem, vagy nem teljeskörűen szabályozott szerződéses feltételek tekintetében a mindenkor hatályos jogszabályok rendelkezései az irányadók.

Fizetés

A megrendelés kiszállítását a teljes vételár számlánkon történő jóváírását követően kezdjük meg. Ez alól egyedül a készpénzes (utánvétes szállítás) fizetés vagy az egyedi megállapodások képeznek kivételt. A vásárlást igazoló számlát e-mailben juttatjuk el.

A fizetés történhet

- átutalással,

- bankkártyával,

- készpénzzel az áru átvételekor (virágcsokor és külföldre történő rendelés esetében ez az opció nem választható).

- Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

A fizetési módot te választhatod meg a megrendeléskor. Kérjük, hogy az átutalási megbízáson, postautalványon a következő adatokat add meg:  

Kedvezményezett neve: Patkós Brigitta - www.ahonapajandeka.hu

A K&H banknál vezetett bankszámlánk száma:

            belföldről történő utalásnál: 10400566-50515754-53511005

            külföldről történő utalásnál: HU0710400566-50515754-53511005

 


Jogi nyilatkozat:

Az www.ahonapajandeka.hu - a rendelkezésére álló eszközök igénybevételével - biztosítja, hogy szolgáltatása technikai szempontból is biztonságosnak minősüljön, azonban a honlapunkhoz való csatlakozás és oldalainak használata során, vagy a honlap nem megfelelő működése miatt bekövetkező károkért, az internetes hálózat esetleges üzemkimaradásából, az elérési út hibájából, bármely nem várt technikai hibából eredő adatvesztésért, vírusból, vagy más rosszindulatú kódból eredő károkért az ahonapajandeka.hu nem felelős. Önnek kell felmérnie azt, hogy rendelkezik-e a csatlakozáshoz, a szolgáltatásunk igénybevételhez szükséges ismeretekkel, technikai követelményekkel és teljesítményekkel, valamint azt, hogy biztosított-e adatainak kellő védelme.

A www.ahonapajandeka.hu oldalain megjelenő minden név, logó, grafika és bármely egyéb tartalom a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. szerinti szerzői jogvédelem alatt áll. A www.ahonapajandeka.hu üzemeltetőjének előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a tartalom egészét, vagy egyes részeit másolni, bármi módon többszörözni, vagy a honlap bármely elemét felhasználni, beépíteni más honlapba, továbbá a honlapra mutató bármilyen linket létrehozni.  Amennyiben a honlapon lévő bármely tartalom felhasználása engedély nélkül történik, úgy, a honlap üzemeltetője jogosult napi 50.000 Ft + áfa felhasználási díjat felszámolni.

A termékek egyedi-, vagy idényjellege miatt, a termékek bemutatásánál szereplő egyes képek lehetnek illusztrációk, de ezt mindig jelezzük a termék leírásánál.