Barion Pixel

Céges nőnapi ajándékozás

Céges nőnapi ajándékozás

Nőnapi ajándékcsomagok cégeknek

Az elmúlt években örömmel tapasztaltuk, hogy az ajándékküldés a céges partnereink körében is egyre népszerűbb. Nemcsak karácsonykor ajándékoznak már, hanem év közben is találnak alkalmat, hogy egy kedves gesztussal meglepjék partnereiket, dolgozóikat.

Így év elején a Nőnap az első jelentősebb alkalom, melyen a cégek ajándékozásra készülnek. Szakítva a régi hagyományokkal már nem csak élővirágok kerülnek a megajándékozott hölgyek asztalára, jóval szélesebb a paletta és színesebb a cégek fantáziája az ajándékozás terén. Így napjainkban népszerű választás a kézműves finomságokból összeállított nőnapi ajándékcsomagok, logózott kézműves édességek, logózható növényültető szettek is. Kínálatunkat évről-évre igyekszünk úgy összeállítani, hogy minden cég megtalálja a számára tökéletes céges nőnapi ajándékot, legyen az logózott bonbon vagy nőnapi ajándékcsomag.

Céges nőnapi ajándékok kiszállítása

Logózott nőnapi ajándékok esetében érdemes előre gondolkodni és nem az utolsó pillanatra hagyni a rendelést, mivel a grafika megtervezése és a nyomdai munkálatok is időbe telnek. Így a logózott bonbonok, logózott virágmagok gyártási ideje akár 2-3 hét is lehet. A kiszállításban is igyekszünk segíteni a cégek munkáját, a nőnapi ajándékokat kérhetik egy címre, de akár az egyesével való postázás is megoldható, amennyiben a hölgyek home office-ban dolgoznak.

Összeállítottunk egy kis ízelítőt idei ajándék ötleteinkből, fogadjátok szeretettel.

Céges nőnapi ajándék ötletek

1. Logózható virágmag csomagunkat bátran ajánljuk minden cégnek. A virágot minden hölgy szereti, akár magról is szívesen nevelgetik. Olyan növények közül választhattok, amik akár balkonládában is lehet nevelni, így azok a kolléganők is örülni fognak, akiknek nincs kertjük. Amellyett, hogy kedves és kreatív ajándék, környezettudatos is, nekünk nagy kedvencünk ez a termék.

 

Logózható nőnapi céges ajándék

 

2. Kézműves bonbon logózható díszdobozban egy kedves kis meglepetés édességkedvelő hölgyeknek, egy darab ínycsiklandó kézműves bonbon formájában. A logó vagy üzenet a doboz tetején kerül elhelyezésre egy kör alakú matrcia segítségével.

 

Logozható bonbon nőnapra

 

3. Logózható bonbont választhattok nagyobb kiszerelésben is, a doboz 4 vagy 9 darab kézműves finomságot tartalmaz vegyes ízekben. A doboz köré logózható papírpánt kerül, melyre akár üzenetet is tervezhettek.

 

Céges nőnapi bonbonválogatás

 

4. Nőnapi ajándékcsomagjaink közül egyik kedvencünk a Hölgyeknek ajánljuk csomag. Tartalmaz sok-sok finomságot, így minden hölgy talál kedvére valót. Édességek, tea, méz és egy kis pipere is került a csomagba.

 

Céges nőnapi ajándékcsomag

 

Tekintsétek meg teljes nőnapi kínálatunkat, válogassatok kedvetekre és a hölgyek örömére.

Örömteli ajándékozást kívánunk :)