Barion Pixel

Gyümölcscsokor

Gyümölcscsokor

Gyümölcscsokor, gyümölcs rendelés csak Budapestre! Friss és finom idénygyümölcsök összeállítása és kiszállítása!

A hűtést igénylő szállítás miatt, gyümölcscsokrot csak Budapesten belül szállítunk. Kiszállítási napok: keddtől péntekig. Másnapi kiszállítással rendelésfelvétel: előző nap 16:00 óráig.

Július 05-08. és augusztus 08-21. között a gyümölcscsokor rendelések kiszállítása szünetel!

 

Az ajándékküldésnek, nincs túl régi hagyománya hazánkban. Az elmúlt két évtizedben lett egyre inkább szokás az, hogy a személyes ajándékozáson túl, alkalmanként ajándékot is küldjünk szeretteinknek. 

Az ajándék általában egy gyönyörű virágcsokor vagy egy finomságokkal megpakolt ajándékcsomag, ezek a legtöbb ajándékküldő szolgálat kínálatában megtalálhatók. 

Ha e kettőt szeretnénk ötvözni, akkor csodaszép és egyben nagyon finom gyümölcscsokrainkat ajánljuk!

 

Gyümölcsküldés ajándékba?

Igen! A tengerentúlon legalább olyan nagy hagyománya van a friss és egészséges gyümölcsök ajándékozásának, mint a virágküldésnek vagy az ajándékküldésnek

Hazánkban még újdonságnak számít és csak pár éve elérhető a gyümölcsküldés szolgáltatás, de a kezdetektől kezdve hatalmas népszerűségnek örvend. Gyakran választják diétázó hölgyeknek, gyerekeknek, a csokiba mártott változatokat édesszájúaknak és persze mindazoknak, akik kifejezetten a nyitottak az újdonságokra, a különlegességekre. 

Kínálatunkban megtalálhatók a natúr gyümölcskosarak, illetve az ínycsiklandó csokoládéba mártott eprek és a különleges, akár asztaldíszként is tökéletesen funkcionáló gyümölcscsokrok. 

 

Natúr és csokoládés gyümölcscsokrok

A gyümölcsküldés kategóriájában nálunk ez a két legnépszerűbb termékcsoport. A futárunk által kézbesített gyümölcs csokrok valóban nagyon mutatósak, ízükre pedig a reggelente a nagybani piacon frissen vásárolt, tengerentúlról érkezett déli gyümölcsök nyújtanak garanciát. Így tudjuk garantálni a télen - nyáron azonos kínálatot és mézédes ízeket.

A kompozíciók fő alkotóelemei az eper, mangó, szőlő, banán, ananász, sárgadinnye és idényjelleggel a görögdinnye. A csokis változatokat belga csokoládéval készítjük és a fajtától függően akár még plusz cukordíszítést is kapnak. A natúr gyümölcscsokrok közül a két méretben is elérhető Fruity Magic a legnépszerűbb, míg a csokis variációk közül a Passion Chocot és az Extravaganzát választják a legtöbben. 

   

Gyümölcskosár vagy partytál küldés

Ha valaki a hagyományos gyümölcs kosarat preferálja, az is megtalálható kínálatunkban. Tartalma változó az éppen frissen elérhető gyümölcsök függvényében, de eper, ananász, banán és szőlő biztosan lesz benne. 

Nagyobb társaságoknak, bulikra pedig egy megfelelő méretű partytálat ajánlunk, melyek elsősorban csokiba mártott finomságokat kínálnak. 

 

Sajtcsokrok ajándékba

A sós ízek kedvelőinek is tartogatunk két sajtcsokrot, melyek a hagyományos sajttálak továbbfejlesztett változatai. Cheese rainbow termékünk mozzarellát, paradicsomot és olajbogyót tartalmaz, míg Cheese mix csokrunkat az előbbieken túl trappistával, szőlővel és capri bogyóval is gazdagítottuk. 

Cookie Consent Setting