Barion Pixel

Alkalom

Alkalom

Nálunk mindenk alkalomra találsz ajándékcsomagot!

Legnépszerűbb kategóriáink: Anyák napi ajándékok, Valentin napi ajándékok, Karácsonyi ajándékok.

Ajándékcsomagok minden akalomraAjándékküldés minden alkalomra

Szükséged lenne egy jó ajándékötletre? Kínálatunkban bármely alkalomra találhatsz megfelelő gourmet ajándékcsomagot, legyen szó születésnapról, névnapról, esküvői ajándékról, baba-mama köszöntő ajándékról, karácsonyi meglepetésről, Nőnapról, Valentin napról, Anyák napjáról. Ajándékcsomagjainkat díszcsomagolásban szállítjuk, tartalmuk javarészt kézműves haza gyártók termékei. Amennyiben előre összeállított csomagjaink között nem találtad meg az igazit, webáruházunkban lehetőséged van egyedi ajándékdoboz összeállítására is.

 

Ajándékküldés alkalom szerintAjándékdobozok alkalom szerint

Ajándékodhoz választhatsz az alkalomhoz illő kísérőkártyát, melyre az általad megadott személyes üzenetet írjuk. Minden ajándékdobozt díszcsomagolásban szállítunk a csomaghoz illő színű szatén szalaggal és kézzel készített masnival. 

 

Ajándékcsomagok külföldieknekAjándékcsomag szállítás különleges alkalmakra

Az általunk készített ajándékcsomagokat kiszállítjuk Magyarország területén belül bárhová, akár már a rendelésedet követő másnapra is. Ha különleges alkalomra szeretnél ajándékcsomagot küldeni, mondjuk egy születésnapra vagy névnapra, amikor fontos, hogy mely napon érkezik meg a címzetthez, kérjük alaposan olvasd el a szállítási infókat, itt találsz hasznos infókat arra vonatkozóan meddig kell leadni a rendelésedet, hogy időben megérkezzen a meglepetés szeretteidhez.