Barion Pixel

Ajándékcsomag

Ajándékcsomag

Ajándékcsomagok minden alkalomra.

Válogass ajándékaink között érték szerint, nézd meg hölgyeknek és uraknak készült ajánlatainkat vagy küldj magyaros ajándékot külföldi ismerőseidnek! Ha üzleti ajándékot keresel akkor IDE kattints!

Ajándékcsomag küldés MagyarországonAz online ajándékküldésnek hazánkban az elmúlt húsz évben lett egyre nagyobb a hagyománya. A virágküldés és az ajándékkosár küldés már korábban is elérhető volt, de akár csak az ajándék küldés, ezek is az elmúlt években lettek igazán népszerűek.

Ajándékküldő szolgálatunk azzal a céllal jött létre 2009-ben, hogy Magyarországon is elérhetővé és népszerűvé tegye ezt a tengerentúlon már igen népszerű szokást és lehetőséget nyújtson az ajándékozásra akkor is, ha a jeles napot éppen nem tölthetjük szeretteinkkel. Kínálatunkban megtalálhatók a kézműves ajándékok színe-java: csokoládék, bonbonok, trüffelek, lekvárok, mézek, borok, pálinkák,pezsgők, teák, kávék de olyan különlegességek is, mint a borzselé vagy a hidegen sajtolt tökmagkrém.

Online ajándékküldésünk oldalán, pár kattintással kiválaszthatja az önnek leginkább tetsző ajándékot, virágcsokrot vagy gyümölcskosarat és mi azt a kért napon házhoz szállítjuk. Az ajándékküldés futárral történik. Budapestre expressz, aznapi, ajándékkiszállítás is kérhető, vidékre a szállítás gyűjtőfuvarozással történik. Kézműves ajándékcsomagok széles kínálatával várunk cégek és magánszemélyek részére! Országos kiszállítás akár 24 órán belül, nagyobb mennyiségek esetén is! Rugalmas ügyintézéssel és logózási lehetőséggel!

Ajándékküldés belföldre

Az összes megyeszékhelyre (Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg) és minden más magyarországi településre szállítunk ajándékcsomagot.

Ajándékküldés BudapestAjándékküldés külföldre

Az Eu-n belül bármely tagállamba szállítunk ajándékcsomagot. 1-es zóna: Ausztria, Szlovákia, Románia. 2-es zóna: Németország, Csehország, BeNeLux államok, Olaszország. 3-as zóna: Nagy-Britannia, Észak-Írország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Írország.

Ajándékcsomagok ár szerint

Közel száz ajándékcsomagunkat ebben a menüpontban ár és a megajándékozott személye szerint csoportosítottuk. Ezek alapján kínálatunkban elérhetők ajándékcsomagok 10.000 Ft alatt, 10.000 – 20.000 Ft között és 20.000 Ft felett.

Ajándékcsomag címzett szerint

A megajándékozottak szerint pedig választható ajándékküldés férfiaknak, nőknek, családoknak, külföldieknek. Utóbbi kategória, a magyaros ajándékok, az egyik legnépszerűbb kategória, ezen belül pedig az Egy kis hazai deluxe és a Fejedelmi meglepetés a két legnépszerűbb ajándékcsomag.

Fix kínálatunk mellett vállaljuk egyedi ajándékcsomagok, ajándékkosarak készítését is!