Barion Pixel

Nettó 5.000 - 10.000 Ft

Nettó 5.000 - 10.000 Ft

Céges karácsonyi ajándékcsomagok nettó 5000 és 10000 Ft között.

Ajándék kísérőkártyával, logózási lehetőséggel, a számunkra készült egyedi kézműves termékekkel! Egyedi ajánlatot is kérhetsz!

Megtekintés Rács Lista

15 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Karácsonyi ajándékok cégeknek

A karácsonyi időszak a cégek életében is nagyon zsúfolt. Az ajándékok beszerzése többnyire már egy nem kívánt feladat, így ügyfélszolgálatunk minden lehetséges eszközzel próbálja megkönnyíteni az ajándékozás lebonyolítását. Céges karácsonyi ajándék kategóriánkat úgy építettük fel, hogy az igényeitek ismeretében egyszerű legyen a tájékozódás. Rendeljétek meg a karácsonyi ajándékokat online, mi minden mást intézünk helyettetek.

Céges karácsonyi ajándékozás nettó 5000 Ft alatt

A kategória termékei ideális választást jelentenek abban az esetben, ha kisebb költségkeret áll rendelkezésetekre. Természetesen ajándékcsomagjaink kizárólag elsőrangú termékeket tartalmaznak, így a kedvező ár sem megy a minőség rovására. Nagy mennyiségben is gyorsan elkészülnek, például, ha céges dolgozóknak tervezünk karácsonyi köszönetajándékot adni vagy partnereinket lepnénk meg egy jelképes ajándékkal. Karácsonyi ajándékcsomagjainkat minden évben megújítjuk, egyedi, csak nekünk készült termékekkel, csomagolásokkal. Az ünnepi hangulatot nem csak küllemben, hanem ízekben is igyekszünk elhozni nektek a tökéletes ajándékozási élményért.

Karácsonyi ajándékok szállítása

Az ünnepi időszakban a futárszolgálatok is teljes kapacitással dolgoznak, ezért nem érdemes az utolsó pillanatra időzíteni a szállítást. Ha az ajándékokat személyesen szeretnétek átadni, az elkészült karácsonyi csomagokat kiszállítjuk telephelyetekre. De lehetőség van arra is, hogy a csomagokat közvetlenül a címzettekhez juttassuk el, nagy mennyiség esetén is.