Barion Pixel

Karácsonyi logózható édességek

Karácsonyi logózható édességek

Karácsonyi reklámédesség, nagy tételszámban, cégek részére!

Szezonális ünnepi logózható termékeink: keksz, mézeskalács, adventi naptár, formacsokoládé, szaloncukor.

Teljes reklámédesség kínálatunkért látogass el Sweet Gift webáruházunkba, ahol több száz termék közül válogathatsz! Gyártási idő: 2-4 hét

Megtekintés Rács Lista

20 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Logózható reklámédességek karácsonyra

Egyre népszerűbb karácsonyi céges ajándék a logózható reklámédesség. Hagyományos ajándékcsomagjaink mellett egyedi, céges arculattal elátható édességeket is találhatsz kínálatunkban, teljeskörű ügyintézéssel. Elképzeléseitek alapján elkészítjük a grafikát, legyártjuk és telephelyetekre vagy igény esetén a címzettekhez is kiszállítjuk.

Céges reklámédességek egyediesíthető csomagolásban

Reklámédességeink csomagolása személyre szabható igényeitek szerint. Vannak olyan logózható csokoládék, egyediesíthető kekszek, emblémázható drazsék is, melyeknek nem csak a csomagolása, hanem maga az édesség felülete is logózható. Reklámédességeink ízválasztéla is széleskörű, választható a cégprofilhoz illő vagy ízlésünknek megfelelő is. Kifejezetten karácsonyi reklámédességeink az ünnephez illő szezonális nyalánkságok, teák édes-fűszeres, gyümölcsös ízekben, adventi naptárak logózható csokival.

Logózható adventi naptárak cégeknek

Egyik legnépszerűbb karácsonyi reklámédességünk az egyediesíthető felületű adventi csokinaptár. Kínálatunkban többféle verziót találtok, a logózható, környezetbarát csomagolású adventi naptáraktól az egyediesíthető mini naptárak vagy az egyedi formájú logózható adventi naptárakig. Egyes advent naptárakba logótokkal ellátott csokoládé is kerülhet. Teljes adventi naptár kínálatunkat sweetgift.hu társoldalunkon tudjátok megtekinteni.

Egyediesíthető reklámédességek gyártása

A karácsonyi reklámédességek gyártása kissé eltér a hagyományos reklámédességekétől, mivel a szezonális időszakban az üzemek kapacitása telítődik. Így ha egyediesíthető csomagolású édességet szeretnétek karácsonykor ajándékozni, a tervezett átadás előtt legalább másfél hónappal kezdjétek el az ügyintézést, hogy biztosan időben megkapjátok az elkészült egyediesített édességeket. Egyéb reklámédességeinket megtaláljátok a sweetgift.hu társoldalunkon.