Gyakran Ismételt Kérdések

 Céges rendeléssel kapcsolatos kérdésekhez klikk: IDE

 

KÉRDÉSEK A FIZETÉSSEL KAPCSOLATBAN: 


Hogyan lehet fizetni?

 • Bankártyával (Visa, MasterCard, Maestro, American Express) a Simple biztonságos rendeszerén keresztül,
  • Átutalással,
  • PayPallal,
  • Utánvéttel (virágcsokor és külföldre történő rendelés esetében ez az opció nem választható).

Milyen módon kapom meg a számlát?

A számlát a megrendelés kiszállítása után, a rendeléskor megadott email címre fogjuk küldeni a szamlazz.hu rendszerén keresztül. Az ajándékcsomagba nem teszünk számlát és a csomag fantázianeve sem kerül feltüntetésre.

 

 

KÉRDÉSEK A SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN:

 

Mennyi idő és mennyibe kerül a szállítás?

Normál szállítás az ország egész területére - 1500 Ft/cím (munkanapokon 9-17 óra között az általad kért napon)

Budapestre leghamarabb: a rendelés leadását követő munkanapon.

Vidékre leghamarabb: a 12 óráig beérkezett rendelések a rendelés leadását követő munkanapon.  A 12 óra után beérkezett küldemények a rendelés leadását követkő 2. munkanapon.

Expressz, aznapi, szállítás BUDAPESTRE - 3500 Ft/cím (kizárólag Budapesten elérhető, 9-17 óra között) A kiszállítás lehetősége függ készleteinktől és futáraink leterheltségétől. Rendelésed után jelezzük, hogy a szállítás megoldható-e még aznap. 

 •  Virág + csomag együttes rendelése esetén NEM EGYÜTT, hanem külön futárral érkezik.

Ajándékküldés külföldre:

Európa legtöbb országába szállítunk. A szállítási díj a távolságtól és a csomag súlyától függően változik.

1. Zóna: Ausztria, Románia, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia – 2-3 nap – 5500 Ft/cím
2. Zóna: Németország, Csehország, Lengyelország, Románia, Belgium, Hollandia, Litvánia – 5-7 nap – 9900 Ft / cím
3. Zóna: Dánia, Bulgária, Franciaország, Észtország, Lettország, Svédország, Írország, Luxemburg, Olaszország – 6-8 nap – 11900 Ft/cím
4. Zóna: Spanyolország, Finnország, Norvégia, Görögország, Portugália, Bosznia-Hercegovina, Szerbia – 6-8 nap – 14900 Ft/cím
Egyesült Királyság: 17750 Ft/cím, mely 50.000 Ft értékhatárig a vámkezelés költségét is tartalmazza. Ezen értékhatár felett további 4950 Ft + áfa vámköltség kerül felszámolásra. 

Külföldre csak alkoholmentes terméket áll módunkban szállítani. 

Megadhatom-e órára pontosan a szállítás időpontját? A kiszállítás munkaidőben történik 9-17 óra között. Természetesen igyekszünk eleget tenni a pontos időpontra kért szállítási kéréseknek, de mivel futárjaink sok helyre, előre összeállított menetrend szerint szállítanak, ezt 100%-ra garantálni nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy a szállítás az általad kért munkanapon történik.

Mi történik, ha a címzett nincs a szállítási címen? A szállítási árban kétszeri próbálkozás van. Ha a címzett nincs a címen, futárunk felhívja és egyeztet vele a második kiszállításról, illetve ha munkahelyre küldesz leadja a recepción. Ha nem éri el a címzettett a csomag visszaszállításra kerül. Épp ezért nagyon fontos, hogy a lehető legtöbb információt adj meg: telefonszám, hibás kapucsengő esetleg egy megbízható szomszéd neve.

Van lehetőség személyes átvételre? Webshopként működünk, nem rendelkezünk üzlethelyiséggel, így személyes átvételre nincs lehetőség.

Küldhetem az ajándékot név nélkül? Igen. A kísérőkártyára az kerül, amit ráírsz. Ha nem írod alá, a csomagról nem derül ki a feladó.

Hol tudom megadni a személyes üzenetemet? A megrendelés folyamán a rendszer egy külön blokkban fogja kérni, hogy add meg az üzeneted. Ide egy rövid 1-2 mondatos szöveget tudsz írni, mert ennyi fér majd a kártyára is. Amennyiben hosszabb üzenetet szeretnél, javasoljuk válassz képeslapjaink közül és az egyéb rovatba írd a szöveget.

 

Hogy néz ki a csomagolás? Pont, mint a fotókon. Exkluzív, környezetbarát natúr színű doboz, kézzel készült szatén bokréta masnival. Belül esztétikus műszalmával béleljük, így biztosan nem sérül meg a beltartalom. A kisebb csomagok esetében sátortetős díszdoboz, de minden esetben az adott csomagolást látod a képen.

A csomagban azok a termékek lesznek, amiket a képen látok? Általában igen. Azonban előfordul, hogy egy-egy terméket a gyártók kivezetnek a forgalomból. Ilyenkor a helyettesítést a leírásban jelezzük, így ajánlott nem csak a képre hagyatkozni. 
Abban az esetben, ha egy termék jelenleg nincs raktárkészletünkön, felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a helyettesítésről.

Mi történik, ha nem vagyok elégedett? Ajándékainkért és szolgáltatásunk minőségért  100%-os Örömgaranciát vállalunk. Ha ajándékunk nem váltja be a hozzá fűzött reményeket és örömöd nem teljes jelezd felénk és segítünk!  Addig nem fogunk nyugodni, amíg meg nem találjuk a számodra legjobb megoldást. Lakossági vásárlóként élhetsz 14 napos elállási jogoddal is. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Hogyan tudom felvenni veletek a kapcsolatot? Telefonon elérhetőek vagyunk hétfőtől péntekig 9-17 óra között a +36304623802 számon. Ebben az időszakban a weboldalon chatelni is tudsz velünk. Amennyiben emailt küldenél az info kukac ahonapajandeka pont hu címre bármikor elküldheted leveled, amilyen gyorsan tudunk, válaszolni fogunk.

                                         

 

 

 

KÉRDÉSEK AZ AJÁNDÉKOKKAL KAPCSOLATBAN: 

 

Milyen ajándékaitok vannak?

 • Ajándékcsomagok kézműves finomságokból,
 • Gyümölcscsokrok, 
 • Fürdőszettek, 
 • Virágok,
 • Ajándék-előfizetések

Állíthatok össze egyedi csomagot?

Saját termékeinkből van rá lehetőség. Írd meg nekünk mit látnál szívesen a csomagban és küldünk rá ajánlatot.

Honnan szerzitek be az ajándékokat?
Legtöbb ajándékunk hazai kézműves termékek, illetve néhány külföldről érkezik. Szinte az összes termék kis manufaktúrákból, apró gazdaságokból származik. 

Honnan tudjam, hogy tényleg jók az ajándékok?
Termékeinkre szakmailag elismert beszállítóink és szakértőink a garanciák. Minden ajándékfajtához olyan beszállítókat kerestünk, akik az adott területen kivívták már a szakma elismerését, annak szakértői és a minőség elkötelezett hívei. Így egyrészt biztosan csak a legjobb dolgokat kínálják nekünk, illetve a termékkínálat összeállításában is segítségünkre tudnak lenni. Ők adnak iránymutatást, hogy mit és miért érdemes választani. 

 

 

AZ AJÁNDÉK-ELŐFIZETÉSEKRŐL:

 

És miért a Hónap Ajándéka? Honnan jött a név?

A Hónap Ajándéka egy olyan ajándékküldő szolgáltatás, mely a hagyományos ajándékcsomagokon kívül ajándék-előfizetéseket is kínál. Az ajándék-előfizetést úgy kell elképzelni, mint egy magazin előfizetést. Kiválasztasz egy ajándék klubot (pl. csoki, kávé, bor) és az általad meghatározott számú hónapra előfizetsz rá. Utána minden hónapban egy újabb ajándék  - a hónap bora, a hónap kávéja, stb. - érkezik annak, akit megajándékoztál.

Miért más az Ajándék-előfizetés, mint a hagyományos egyszeri ajándék?

Azért, mert nem csak egyszeri alkalommal, hanem havonta egyszer szerzel vele örömet. Az, aki kapja, minden hónapban újra átéli az új ajándék érkezésének izgalmát, újra mosolyt csalsz az arcára, és persze te is többször örülhetsz annak, hogy sikerült újra örömet szerezned neki. 

Havonta újra és újra meg kell rendelnem az ajándékot?

Nem. Egyszer kiválasztod a klubot és az időtartamot, utána mi intézünk mindent. 

De ugye, ha csak egy valamit rendelek, utána nem kapok folyamatosan újabb és újabb ajándékot, amit ki kell fizetnem?
Természetesen nem. Mindig csak annyi ajándékot küldünk, amennyit megrendelsz és visszaigazolunk.  Az ajándék klub egy lehetőség, de nem kötelező. Te határozod meg, hogy hányszor akarsz rendelni. 
 
Vásárlóink mondták: Nagyon jó ötlet meglepetést küldeni, adni, és remélem, nagyon sikeres lesz a vállalkozásuk, és sok elégedett ügyféllel gyarapszanak a jövőben, akik között már bizton számíthatnak rám is. Szilvia