Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések - kézműves ajándékcsomagok cégek számára

Ezen az oldalon hagyományos, kézműves termékeket tartalmazó ajándékcsomagjaink céges ajándékozásával kapcsolatban találsz információt. 

Ha lazább Business boxainkról keresel információt, akkor katt: IDE

 

A CSOMAGOKRÓL:

VAN LEHETŐSÉG  A CSOMAGOK LOGÓZÁSÁRA?
Ajándékdobozaink előre gyártottak, nem logózhatók. Ugyanakkor számos lehetőséget kínálunk arra, hogy partnereink logójukat elhelyezhessék ajándékaikon. Bővebb információt A LOGÓZÁSI LEHETŐSÉGEK oldalon találsz.

A díszzacskók és egyes ajándéktárgyak logózására is van lehetőség, melyhez kérd egyedi ajánlatunkat. Ajándékcsomag céglogóval

 

LEHETSÉGES A CSOMAGOLÁS CÉGEM SZÍNEIHEZ VALÓ IGAZÍTÁSA?

Igen. Amennyiben megoldható, nagyon szívesen beszerzünk céged arculatához illeszkedő csomagoló-, és díszítőanyagokat. Ajánlatot a pontos igények és darabszám ismeretében tudunk adni.

 

EGYEDI CSOMAGOK ÖSSZEÁLLÍTÁSÁRA VAN LEHETŐSÉG?
Ha nem találsz céged elképzelése szerinti csomagot kínálatunkban, szívesen készítünk egyedi javaslatokat. Add meg elképzeléseteket (büdzsé, tartalom, ízlés vagy bármilyen más szempont) és hamarosan részletes ajánlatot küldünk.  Vagy állítsd össze saját csomagodat a A KÉSZÍTS EGYEDI CSOMAGOT menüpontra kattintva.

 

VAN LEHETŐSÉG ARRA, HOGY SZEMÉLYESEN MEGNÉZZÜK A TERMÉKEKET ÉS A CSOMAGOLÁST?
Örömmel egyeztetünk veled személyes találkozót, mely keretén belül megtekinthetők ajándékaink, a csomagolás, illetve igényeitekről is egyeztetni tudunk. 

 

A SZÁLLÍTÁSRÓL:

MENNYIBE KERÜL A SZÁLLÍTÁS?
Cégek számára a normál szállítás 1790 Ft 10 megrendelt ajándékcsomagig. 10 ajándékcsomag felett 3500 ft + áfa további szállítási díjat számolunk fel. Céges rendelések esetén a csomagok egyesesével történő kiküldését is vállaljuk, azonban a normál szállítási díjon felül (bruttó 1790 Ft) +390 Ft + áfa technikai költséget (postázókarton és szortírozás díja) számolunk fel.

 

KÉRHETEM A SZÁLLÍTÁST KÖZVETLENÜL A PARTNEREIMHEZ? 
Természetesen! A megrendelt ajándékcsomagokat egyesével eljuttatjuk a megadott címekre, akár több száz csomag esetén is.

 

HOGYAN TUDOM MEGADNI A SZÁLLÍTÁSI CÍMEKET, HA A CSOMAGOKAT TÖBB CÍMRE SZERETNÉM KÜLDETNI? 
Erre a célra van egy excel táblázatunk, amit elküldünk neked. Kérjük ne változtass a formátumon, ne szúrj be új oszlopokat, csak azok az infók kerüljenek bele, amiket a táblázat tartalmaz.

 

A HATÁRIDŐRŐL:

MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜLNEK EL A CSOMAGOK? 

Nagyobb megrendeléseket is 1-2 napon beül tudunk szállítani. Ugyanakkor a szállítási határidő minden esetben egyeztetés igényel, mert az átfutási idő a rendelt mennyiségtől és a termékek típusától függően jelentősen eltérhet az egyes ajándékcsomagok esetén. ​ Készlethiány esetén az átfutási idő hosszabbodhat vagy a hiányzó terméket vagy ízvariációt, egyeztetés után, azonos minőségű termékkel helyettesítjük.

 

HOGYAN KAPHATNÁM MEG MINÉL GYORSABBAN A RENDELÉSEMET? 
-válassz sátortetős díszcsomagolású csomagot, mert azt könnyebben és gyorsabban állítjuk össze, szemben a prémium díszdobozos csomagolással,
-ha készlethiány esetén megfelelnek az általunk felajánlott termékek cseréje vagy a készleten lévő termékekből összeállított ajándékcsomag,
-ha nem kérsz ajándékkártyát a csomaghoz.

 

A FIZETÉSRŐL:

MILYEN KEDVEZMÉNNYEKKEL SZÁMOLHATOK? 
Ajándékcsomagjainkra mennyiségi kedvezmény jár bizonyos darabszám felett, melyet a weboldalukon az ajándékcsomagok alatt tekinthetők meg.
Akciós ajándékok esetében további mennyiségi kedvezmény nincs.
Visszatérő vásárlóinknak 10% kedvezményt biztosítunk ajándékcsomagjainkra!

MILYEN MÓDON TÖRTÉNIK A FIZETÉS?

-Azonnali bankkártyás fizetéssel a weboldalunkon a Barion rendszerén keresztül,
-Előre utalással, amihez díjbekérő számlát állítunk ki,
-Utánvéttel a csomagok kiszállításakor.

HOGYAN KAPOM MEG A SZÁMLÁT? ÁFÁS SZÁMLÁT LEHET IGÉNYELNI?
ÁFÁS számlát állítunk ki, és minden esetben elektronikusan e-mailben küldjük ki a megrendelőnek. Egyszerű, gyors és környezetbarát megoldás.

 

Cookie Consent Setting