Barion Pixel

Magyaros ajándékcsomag

Magyaros ajándékcsomag

Magyaros ajándékcsomagok, Hungarikum ajándékok széles választéka!

Egyedi összeállítások készítését is vállaljuk! Ha nem tudod mit ajándékozz külföldi partnereidnek, segítünk!

Megtekintés Rács Lista

53 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Magyaros ajándékcsomagok cégeknekCéges ajándékcsomag kínálatunk egyik legkedveltebb kategóriáját a magyaros ajándékok képviselik. Évközben a cégek életében számtalan partnertalálkozó,  konferencia kerül megrendezésre, melyekre sok esetben külföldi ügyfelek vagy kollégák is érkeznek.
Ezekre az alkalmakra kitűnő választást jelentenek magyaros ajándékcsomagjaink, melyek mindamellett, hogy kedves meglepetést szereznek, népszerűsítik hazánk sajátos termékeit, hungarikumjait.

Magyaros kóstolócsomagjainkat kizárólag kézműves, hazai gyártók termékeiből állítottuk össze, melyek nem csak finomak, de mutatósak is, legtöbbjük  csomagolásában visszaköszön egy-egy hazai motívum vagy jellegzetes épület, tájegység képe is.

 

A csomagokba megfelelő mennyiség megrendelése esetén választhatóak egyedi, logózott termékek is.Magyaros ajándékcsomag logózható magbonbonnal
Konferenciák alkalmára ajánljuk például az egyediesített jegyzetfüzeteket, tollakat, melyek szuper kiegészítői lehetnek egy-egy magyaros ajándékcsomagnak.

Választhatunk ugyanakkor magyaros mintával ellátott hűtőmágnest, vagy magbonbont is, melyből jellegzetes hazai paprikafajták palántái kelnek ki kellőgondoskodás esetén. Ezek a kiegészítő ajándékok igazán izgalmassá tehetik a céges ajándékozást.

 

Ajándékcsomagok repülőn

Repülőn is szállítható magyaros ajándékcsomagok

A repterek szabályozási rendszerei igen szigorúak, így ajándékozásnál figyelembe kell venni, hogy a kiválasztott ajándékcsomagot hogyan fogják majd szállítani.
Mivel magyaros ajándékcsomagjainkat jellemzően külföldi partnereknek adják ügyfeleink, így a csomak többségét úgy állítottuk össze, hogy repülőgépre  felvihetőek legyenek. Az utastérben szállítható mennyiség maximum 10x100ml, ami a folyékony halmazállapotú termékekre vonatkozik. Ezt szem előtt tartva,  termékeinkből elérhetőek kisebb kiszerelések is, melyek tökéletes választást jelentenek, ha az ajándékcsomagot repülőgépen fogja hazavinni az ajándékozott.

 

Magyaros ajándékcsomagok kötelező elemei

Magyaros ajándékcsomagok cégeknekHazánk nem szűkölködik gourmet különlegességekben, melyek nagy része megkapta a hungarikum címet is. Ezt a rangos elismerést csak a magyarság  jellegzetességeit, egyediességeit hordozó, különleges minőséget képviselő termékek, helyszínek, építmények kaphatják meg.

Ajándékcsomagjaink összetevőit neves hazai termelőktől szerezzük be, melyek méltó módon képviselik hazánk kulináris értékeit. A legnépszerűbb magyaros  termékek között foglalnak helyet a különféle ízesítésű lekvárok és mézek, kalocsai fűszerpaprika, díjnyertes pálinka, Unicum, borok, libamáj és kézműves gyártók  által készített minőségi csokoládék. Kedvelt választás a mini Hungary album is, mely 8 nyelven mutatja be hazánk nevezetsségeit, látványos fotókon keresztül.

 

Magyaros ajándékok csomagolása

Magyaros díszcsomagolás

Szerettük volna, ha magyaros csomagjaink nem csak beltartalmukkal, de kívülről is tükrözik hazánk jellegzetességeit. Ezért csomagjainkhoz választható egyedi magyaros mintával ellátott díszdobozunk is. A dobozok sajnos nem logózhatóak, viszont a masnihoz erősített logózott kártyával megoldható a csomagok egyediesítése. A kártyán akár egy rövid üzenet is elhelyezhető a logó melett. Ha még ez sem lenne elég nemzeti színű szalag is választható csomagjainkhoz.