Barion Pixel

Nettó 5.000 - 10.000 Ft

Nettó 5.000 - 10.000 Ft

Különleges céges ajándékcsomagok gyönyörű csomagolásban.

Ajándék kísérőkártya, logózási lehetőség! Nézd meg Karácsonyi ajándékcsomag vagy Prémium ajándékcsomag kínálatunkat is! 

Megtekintés Rács Lista

30 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Ajándékboxok cégeknekGourmet csomagok cégeknek ár szerint

Céges ajándékcsomag kategóriánk árai úgy lettek kialakítva, hogy nagyobb mennyiség vásárlása esetén kedvezőbb árat tudjunk biztosítani ügyfeleinknek. A kategóriák szerinti szűréssel is szeretnénk megkönnyíteni a választást, hogy az érdeklődöknek csak a számukra releváns ajándékcsomagok közül kelljen válogatni. Az ajándékcsomagok között böngészhettek 3 árkategória szerint, a csomag jellege szerint vagy a megajándékozott személye szerint is. Természetesen egyedi ajándékcsomagok összeállítására is van lehetőség.

Céges ajándékcsomagok ár szerintCéges ajándékok nettó 5000 és 10000 Ft között

Céges partnereink általában fix, meghatározott költségkerettel rendelkeznek, amelyből a lehető legtöbbet szeretnék kihozni. Ajándékcsomagjaink tervezésénél próbálunk az ő fejükkel gondolkodva, minél több szempont szerint alkotni meg az újdonságokat. Kínálatunkban találhattok kifejezetten hölgyeknek vagy uraknak szóló csomagokat, magyaros összeállításokat, alkoholos és alkoholmentes boxokat, szezonális ajándékdobozokat. Ebbe az árkategóriába már nem csak nagy tételben gazdaságos ajándékcsomagok kerültek, amik akár konferenciák vagy nagyobb cégek dolgozói csomagjainak ideálisak, hanem tartalmasabb, személyesebb ajándékok is.

Céges ajándékcsomagok logózásaLogózási lehetőségek

Az ajándékcsomagok díszcsomagolása nem logózható, amennyiben szeretnétek, hogy a cég arculata már kívülről is visszaköszönjön az ajándékról, ezt egy logótokkal ellátott, egyedi kártyával tudjuk megoldani, melyet a masni alatt rögzítünk. Minden ajándékcsomaghoz jár egy kísérőkártya, melyre az általatok kért üzenetet, üdvözletet írjuk. 20 db felett ezt már digitális nyomdában készítjük, így lehetőség van a logótokat is rátenni plusz költség nélkül.