Barion Pixel

Karácsonyi ajándékcsomagok 5000 forint alatt

Karácsonyi ajándékcsomagok 5000 forint alatt

Ajándékküldés karácsonyra

Beköszönt a hideg idő, közelednek az ünnepek, ami azt jelenti, hogy lassan mindenkinek el kell kezdeni gondolkozni azon, hogy mit is adjon ajándékba szeretteinek, barátainak, munkatársainak legyen szó magánszemélyekről vagy cégekről. Ha szeretteidet lepnéd meg egy aprósággal vagy nagyobb ajándékcsomaggal akkor látogass el weboldalunkra és nézz körbe karácsonyi ajándékaink között. Viszont, ha vállalatod alkalmazottjait, üzleti partnereidet, ügyfeleidet szeretnéd megajándékozni és nagyobb mennyiségű ajándékcsomagra lenne szükséged, akkor tökéletes helyen jársz! Cikkünkben elkalauzolunk az alacsony árkategóriás csomagjaink között, amelyek könnyen egyedivé tehetőek általad egy kedves üzenettel, jókívánsággal vagy egy céglogóval ellátott ajándékkártyával. Karácsonyi kínálatunk igen változatos, de könnyedén böngészhető különböző kategóriáknak köszönhetően. Ünnepi csomagjainkat megtalálod árkategóriák és nemek szerint is, hogy felgyorsítsuk és megkönnyítsük neked a rendelés folyamatát.
Olyan termékeket találhatsz ajándékcsomagjainkban, melyeket máshol nem találhatsz meg. Köszönhetően a kézműves termékeket gyártó beszállítóinknak és grafikusunknak akik gondoskodtak egyedi csak nálunk kapható csomagolásokról, hogy minél hangulatosabb és harmonikusabb ajándékokkal tudjátok megajándékozni a másikat. Ha kíváncsi vagy milyen egy szép, kedvező árú ajándékcsomag nálunk, akkor tarts velünk továbbra is!

Olcsó ajándékcsomagok cégek számára

Ha nagy mennyiségű és minőségi ajándékokat keresel akkor ezek lesznek a számodra legmegfelelőbbek! Ezen kedvező árú ajándékainkat karácsonyi mintás sátortetős dísztasakba csomagoljuk hozzáillő selyem szalaggal átkötve.

Mandula és csoki névre hallgató kis csomagunk egyszerű de nagyszerű választás az édességet kedvelők számára. A fahéjas ízvilágú, tejcsokoládéba mártott mandula és a mindenki által jól ismert és kedvelt Mozart golyó párosítása a csokiimádók kedvence lesz.

Karácsonyi céges ajándék

Kiscsillag ajándékcsomagunkban a piros legünnepibb árnyalata dominál, szeretetet és melegséget sugárzó meglepetés, amelyet megédesít a 44%-os tejcsokoládé, a gyümölcslekvár, és a szaloncukor hármasa. Emellett mindenki örül a szép karácsonyi dekorációknak, mint a csomagban lévő mézeskalács és a fa karácsonyfadísz.
Piros ajándékcsomag karácsonyra

Frosty nevű ajándéktasakunk fő eleme egy tábla tejcsokoládé megszórva kókusz forgáccsal, fahéjas-cukros mandulával és étcsokoládé pasztillával. Mellé még került a csomagba egy filcanyagból készült hópehely karácsonyfadísz, egy mézeskalács karácsonyfa és egy doboz tejcsokoládé tallér.
Karácsonyi ajándék férfiaknak

Piros bogyós meglepetéscsomagunk remek választás, ha csak egy apró ajándékkal köszöntenéd alkalmazottjaidat karácsony ünnepén. Ez az ünnepi összeállítás tartalmaz egy prémium minőségű málnakrémmel töltött csokoládét, egy ínycsiklandozó gyümölcslekvárt, egy szem szaloncukrot és egy hópehely díszt.
Csokis ajándékcsomag karácsonyraVégül ajánljuk figyelmedbe Szép ünnep nevű csomagunkat, amely tartalma egy doboznyi krémes tejcsokoládé praliné, egy kedves kis dísz, és egy ízletes gyümölcstea a hideg időkre.
Ajándékötlet cégeknek

Kellemes vásárlást és békés ünnepeket kívánunk előre is minden kedves vásárlónknak!