Szállítási információk a koronavírussal kapcsolatban:

Ajándékküldésünk zavartalanul üzemel. 

Annak érdekében, hogy a címzettek a lehető legkevesebbet érintkezzenek a futárokkal, javasoljuk, hogy értesítsd őket a csomag érkezéséről, akkor is, ha meglepetésnek szántad azt. Így elkerülhető, hogy a futárral hosszasan beszélniük kelljen, mert nem értik, hogy milyen csomagot kapnak.

A futárszolgálatok bevezették az ÉRINTÉSNÉLKÜLI ÁTVÉTELT. A csomag átvételekor nem szükséges aláírni semmit, elég ha átveszik vagy megmondják neki hol hagyja a csomagot.

Szállítási feltételek

A küldeményt - amennyiben lehetőségünk van rá - a megajándékozottnak személyesen adjuk át. 


Kiszállításunk jelenleg Magyarország és az EU területén belül működik. Magyarországon kívülre alkoholterméket nem áll módunkban szállítani. 

A kiszállítást csak a megrendelés teljes díjának - legalább két munkanappal a kért első kiszállítás időpontja előtt- bankszámlánkon történő jóváírása után áll módunkban megkezdeni. Kivételt képez ez alól a készpénzes fizetés. Amennyiben a rövid határidő miatt a pénz beérkezésére már nincs idő, egyeztetünk veled, hogyan tudod számunkra a befizetés / átutalás igazolását eljuttatni.

A rendelésnél lehetőséged van a szállítási nap megadására, melyet ha az időkorlát, és készleteink engedik tartunk. Vidéke szállítás esetében lehetséges 1-2 napos eltérés. Ajándék-előfizetések esetében a további hónapok kiszállításai mindig az első kiszállítással megegyező számú héten történnek (pl. ha a hónap harmadik hetében volt az első szállítás, a többi ajándék is a következő hónapok harmadik hetében érkezik a címzetthez). A kiszállításról értesítünk.

  • Normál szállítás az ország egész területére - 1500 Ft/cím (munkanapokon 9-17 óra között az általad kért napon)
Budapestre leghamarabb: a rendelés leadását követő munkanapon.
Vidékre leghamarabb:a 12 óráig beérkezett rendelések a rendelés leadását követő munkanapon.  A 12 óra után beérkezett küldemények a rendelés leadását követkő 2. munkanapon.
  • Expressz, aznapi, csomagszállítás BUDAPESTRE - 3500 Ft/cím

    A kiszállítás lehetősége függ készleteinktől és futáraink leterheltségétől. Rendelésed után jelezzük, hogy a szállítás megoldható-e még aznap.

  • Virág + csomag együttes rendelése esetén a csomagot budapesti irodánkból küldjük, így az átfutási idő 1-2 nap.

 

Ajándékküldés külföldre:

    Európa legtöbb országába szállítunk. A szállítási díj a távolságtól és a csomag súlyától függően változik.

1. Zóna: Ausztria, Románia, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia – 2-3 nap – 5500 Ft/cím
2. Zóna: Németország, Csehország, Lengyelország, Románia, Belgium, Hollandia, Litvánia – 5-7 nap – 9900 Ft / cím
3. Zóna: Dánia, Anglia, Bulgária, Franciaország, Észtország, Lettország, Svédország, Írország, Luxemburg, Olaszország – 6-8 nap – 11900 Ft/cím

4. Zóna: Spanyolország, Finnország, Norvégia, Görögország, Portugália, Bosznia-Hercegovina, Szerbia – 6-8 nap – 14900 Ft/cím

A külföldi szállítási díj abban az esetben módosulhat, ha a csomagok összsúlya meghaladja a 10 kilogrammot. (Fajtától függően 3-5 díszdobozos csomag feletti mennyiség.) Ez esetben tájékoztatunk a szállítási díjról. 

Kérjük, olyan címet és mobiltelefonszámot adj meg, melyen biztosan elérjük a címzettet! EZEK HIÁNYÁBAN NEM TUDJUK GARANTÁLNI A SIKERES KÉZBESÍTÉST!

Kérjük, jelöld meg, hogy a címzett távolléte esetén kinek adhatjuk át a küldeményt. A küldemény átvételére megjelölt személy kiválasztásánál kérjük, vedd figyelembe, hogy 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomagot nem adhat át a kézbesítő.

Amennyiben nem jelölsz meg senkit, vagy olyan helyet jelölsz meg kézbesítési címként, ahová a kézbesítőt nem engedik be, személyes átadás helyett egy harmadik személy bevonásával is teljesítheti a kiszállítást (pl. családtag, szomszéd, recepciós, portás, munkatárs), ha úgy ítéli meg, hogy az megbízhatóan továbbítja a címzettnek a küldeményt.

Szeszesital kiszállításánál - kétség esetén - a kézbesítő kérheti az átvevő életkorának igazolását. 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomagot nem adhat át.

Ha a címzett nem tartózkodik a megadott címen, nem tudjuk elérni, más elérhetősége nincs, vagy a cím hibás és téged sem tudunk elérni, a kézbesítő értesítést hagy a küldeményről a kézbesítési címen és megadja elérhetőségét.
A sikertelen kézbesítésről e-mailen értesítünk.

Amennyiben a sikertelen kézbesítés napján 16 óráig sem a címzett, sem a megrendelő nem jelentkezik a megadott elérhetőségeinken, vagy a címzett az ajándékküldemény átvételét visszautasítja, a küldemény átvételéről megrendelőnek kell gondoskodnia.

Amennyiben a fenti okok miatt a kiszállítást sem a címzett, sem megrendelő részére nem tudjuk teljesíteni, a www.ahónapajándéka.hu sem a meghiúsult kézbesítésért, az  ebből bekövetkező esetleges minőségromlásért, sem a határidők be nem tartásáért nem felelős.

Virágküldemények, gyümölcscsokrok minőségromlásáért nem vállalunk felelősséget, amennyiben - rajtunk kívül álló okból - nem sikerül a virágot, gyümölcscsokrot a kézbesítés megjelölt napján átadni a címzettnek.


Az ajándékcsomag átvételekor a címzett az átvételi elismervényen aláírásával köteles igazolni a küldemény sérülésmentes, hiánytalan átvételét. Ezt követően mennyiségi kifogást nem áll módunkban elfogadni.

Az átvételkor jelzett mennyiségi, vagy minőségi kifogás esetén kézbesítőnk visszaszállítja a kifogásolt terméket, amelyet kicserélünk és a veled egyeztetett időpontban saját költségünkön újra kiszállítjuk a címzett részére.

Kérjük, hogy a küldemény átvételét követően észlelt esetleges minőségi kifogását a minőségi hiba felfedezésekor azonnal jelezd ügyfélszolgálatunk részére, a kifogásolt terméket kicseréljük, amennyiben az visszaszolgáltatásra került.