Barion Pixel

FADOBOZOS kollekció

FADOBOZOS kollekció

Exkluzív fadobozos ajándékcsomagok.

Ha mindenben a legjobbat keresed, akkor neked ajánljuk Presztizs kollekciónkat.

A limitált számban készülő csomagok partnereink legjobb termékeit tartalmazzák, több olyat is, melyek klasszikus csomagjainkba nem kerültek be. 

Megtekintés Rács Lista

5 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Presztizs ajándékcsomagok prémium termékekkel

Az elmúlt évtizedben az ajándékküldés hazánkban is egyre népszerűbbé vált. Az igények folyamatosan változnak, így kínálatunkat is igyekszünk ennek megfelelően alakítani és figyelembe venni az ajándékküldők elvárásait. Presztizs boxaink közül különösen kedveltek a fadobozos ajándékcsomagok, melyek prémium termékeket tartalmaznak. Az elegáns díszcsomagolás minőségi gourmet és kézműves termékeket rejt.

Prémium ajándékcsomagok üzleti partnereknek

Tematikus ajándékboxok közül tudsz válogatni, az alkalomnak, ízlésednek megfelelően. Az ajándékcsomagot gyönyörű, szatén szalaggal átkötve juttatjuk el a címzetthez. Kifejezetten ajánljuk prémium céges ajándéknak is, üzleti partnered lenyűgözheted luxus hatású ajándékcsomagjainkkal. Egyik kedvenc csomagunk a Gourmand csomag, ráadásul egyben magyaros ajándéknak is kiváló választás, hiszen csupa hazai gyártó termékét tartalmazza olyan jellegzetességekkel, mint a libamáj vagy a méz. Csomagodhoz kísérőkártyát is mellékelünk személyes üzeneteddel.

Elegáns ajándék küldése logózható fa díszdobozban

Prémium ajándékcsomagjaink országos kiszállítással elérhetőek lakossági illetve céges ügyfeleinknek is. Nagyobb mennyiségben az ajándékcsomagok kérhetőek a fadoboz gravírozásával, akár céges logóval is. Presztizs kollekciónk termékei kézműves gyártóink prémium termékeiből kerülnek ki, mennyiségük limitált, így a kollekció folyamatosan megújul. Egyedi ajándékcsomagok összeállításában is szívesen segítünk.