Barion Pixel

Karácsonyi ajándékcsomagok nőknek

Karácsonyi ajándékcsomagok nőknek

Karácsonyi ajándék nőknek

Mindenkivel előfordul, hogy nincs ötlete mit is adjon szeretteinek karácsonyra vagy éppen nincs lehetősége együtt tölteni az ünnepeket családjával. Ilyen alkalmakra is segítséget nyújt a több mint 10 éve mükődő ajándékküldő szolgáltatásunk! Legyél bárhol a világban örömet tudsz szerezni segítségünkkel. Ötleteket adunk, megvalósítjuk elképzelésedet, egyedivé tesszük az ajándékodat, gondosan becsomagoljuk és szorgos futárjaink segítségével eljuttatjuk a címzettnek a meglepetést. Neked nem kell mást tenned, mint körülnézni számos karácsonyi ajándékcsomagunk bő kínálatában, megrendelni az ajándékozott számára  legjobban tetszőt és kész is, mi végezzük a munka többi részét. Karácsonyi kísérőkártyával tedd különlegesebbé az ajándékot vagy küldj a csomag mellé még egy virágcsokrot is a hölgyeknek kínálatunkból. Ha érdekelnek karácsonyi csomagajánlásaink hölgyeknek, hogy szerintünk mi lesz az, amivel igazán mosolyt lehet csalni egy nő arcára, akkor érdemes végigolvasni cikkünket. Ha viszont másfajta ajándékcsomagot keresel nézz körül folyamatosan bővülő kínálatunkban.

Ajándék ötletek nőknek

Piros fehér ünnepi hangulatú ajándékcsomagunk nem csak külsejében, de ízeiben is tükrözi a karácsonyt. Megtöltöttük minden finomsággal, amelyet a hölgyek imádnának. Gyümölcsös fűszeres ízvilágú teánk almadarabokkal, narancshéjjal, hibiszkusszal és egyéb aromákkal egy hideg téli napon felmelegítheti az ajándékozottat. A csomagban található narancsos hársmézzel tökéletesen ízesíthető az ünnepi tea. Emellett a csomagot megédesíti a kézzel készült mézeskalács, az elmaradhatatlan cukorpálca, a lekvár és gyümölcsös kekszkosárkák.
Karácsonyi ajándék hölgyeknek

ZÚZMARA ajándékcsomag

Ha nem tea rajongó az ajándékozott hölgy, hanem az erőteljesebb vagy kevésbé édes ízeket kedveli, akkor ez a csomag sokkal testhezállóbb lesz neki. Készíthet egy finom kávét vagy melegedhet egy pohár étcsokoládés forrócsokit szürcsölve. Illetve nem feledkeztünk meg a csokiról sem, egy isteni díjnyertes magyar gyártótó által készült étcsokoládét helyeztünk ezek mellé, valamint párosítottunk hozzá egy édes feketecseresznye lekvárt is.
Ajándék nőknek karácsonyra

KESERÉDES - Kávé és csoki

Az örök sláger a nők körében Anikó kolléganőnk kedvenceiből összeválogatott ajándékcsomag csupa tejcsokoládés finomsággal. Piros színvilágával elegáns, ünnepi és nőies hangulatú is egyben. Ezt a gondosan összeálított csomagot bármilyen korosztályú hölgynek ajánljuk. Tedd egyedivé ajándékodat egy alkalomhoz passzoló kísérőkártyával és egy szívhez szóló személyes üzenettel! Biztosak vagyunk benne, hogy a csomagban ez okozza majd a legnagyobb örömet az ajándékozottnak.
Ajándékcsomag csokoládéval karácsonyra

ANIKÓ CSOMAGJA - Kollégáink kedvencei

Készültünk a cukrot nem fogyasztó hölgyeknek is egy csodaszép új karácsonyi csomaggal, amiben van édes, sós finomság is, kávé és tea is, minden, ami tökéletes a paplan alá bújós hideg időkre. Cukormentes finomságokból összeállított ajándékcsomagok kortól függetlenül A hónap ajándéka webáruház kínálatából!
Karácsonyi cukormentes ajándék

TÉLI SZÜNET - médium

Kívánj kellemes ünnepeket segítségünkkel!