Barion Pixel

Olcsó céges ajándékok karácsonyra

Olcsó céges ajándékok karácsonyra

Olcsó céges ajándékok karácsonyra

A legtöbb cég számára már ősz elején megindult a karácsonyi ajándékbeszerzés. Sok ajánlatkérés érkezik nagy mennyiségű  de kedvező árú csomagokra. A cégek számára fontos a legjobb árak megtalálása a tökéletes, minőségi, de olcsó ajándékcsomagokra az alkalmazottak, üzleti partnerek vagy felettesek számára.
A hónap ajándéka csapata szeretné megkönnyíteni az ajándékbeszerzést mindenki számára, így összeszedtük a legolcsóbb ajándékötleteinket, amelyeket egyesével külön-külön címekre is ki tudunk küldeni vagy a vállalat székhelyére a személyes ajándékosztáshoz. Szuper új ajándékokkal készültünk idén is, amelyekre egy -25%-os előrendelési akciót is ajánlunk a szeptemberben leadott és kifizetett rendelésekre. Nézz körbe webáruházunk különböző kategóriáiban a tökéletes céges ajándék megtalálásához legyen az reklámédesség, környezetbarát logózható kiegészítő vagy ajándékcsomag. Korábbi Karácsonyi ajándékcsomagok 5000 forint alatt című cikkünkben már bemutattunk olcsóbb ajándékcsomagokat, most viszont ezeken felül még egyéni, logózható termékekkel bemutatásával is készültünk.

Ajándékötletek kedvező áron cégeknek

Ha megérkezik a hideg idő az emberek lecserélik a hűsítő jeges italokat is forró finomságokra, mint a tea, forrócsokoládé vagy a tél slágere a forralt bor. Ebben a kis apró ajándékcsomagban helyet kapott egy otthoni elkészítésre alkalmas forraltbor fűszerkeverék, amelyhez társítottunk egy mindenki által jól ismert és szeretett Stühmer szaloncukrot és egy karácsonyi ízvilágú hazai kézműves lekvárt.
Olcsó ajándékcsomag

DIDERGŐ - a hideg időkre

Szintén egy kisebb ajándékcsomag, de abszolút egyedi darab, amelyet sehol máshol nem találsz meg csak nálunk! Így az ajándékozottak olyan ötletes karácsonyi ajándékokat kapnak, amellyel nem találkoznak minden áruház polcán.

Ebben a csomagban saját karácsonyi címkénkkel ellátott hazai kézműves 69%-os étcsokoládé került, egy filcből készült hópihe dísz, egy Stühmer szaloncukor és melléjük egy édes karácsonyfa formájú mézeskalács. Egy ilyen szép csomaghoz már csak egy egyedi logóval elátott karácsonyi üdvözlőlap hiányzik, amelyet szintén beszerezhetsz kínálatunkból.
Ajándékcsomagok nagy mennyiségben

 

ELSŐ HÓ - csoki és mézeskalács

A következő céges ajándék ötletek egyike szintén egy ajándékcsomag cégek számára, amely a többihez hasonlóan minimum 5 csomag rendeléséhez kötött, viszont nagy mennyiségben is rendelhetőek, ehhez pedig csomagártól függően mennyiségi kedvezményeket biztosítunk.

Csomagunk tartalmaz egy 50g-os krémesen lágy tejcsokoládé pralinét, egy csomag ropogós földimogyorót tejcsokoládéban, egy szaloncukrot a Stühmer márkától és a karácsonyi hangulathoz elmaradhatatlan candy cane karácsonyi cukorpálcát.


Céges meglepetés karácsonyra

MIKULÁSCSOMAG - nem csak télapóra


Ajándékcsomagjaink mellett önálló termékek is megtalálhatóak webáruházunkban, melyeket igény szerint logózni is lehet!

Az egyik ilyen ötlet egy egyedi logóval ellátott előlapú merci desszert, amely kiválóan megállja a helyét önállóan vagy akár ajándékcsomagok mellé is. A minimum rendelés ennél a terméknél 50 darab.
Karácsonyi logózott desszert

LOGÓZHATÓ MERCI DESSZERT - 250 g

A másik egyedi ajándékötlet greengift oldalunk egyik terméke, a szintén egyedi logóval vagy szlogennel ellátott fából készült karácsonyfadísz, amely nem csak egyedi de olcsó ajándék is. 4 különböző formában elérhető és minimum 50 darab rendelhető belőle.
Karácsonyfadísz logóval cégeknek

WoXmas karácsonyfadísz

15 darabos stühmer szaloncukor válogatás 3 különböző ízvariációban is elérhető weboldalunkon. Ezek az étcsokoládés-, 15 íz-, pezsgőkrémes válogatás. Bőséges és olcsó karácsonyi ajándékötlet.


Szaloncukor válogatás

Szaloncukor válogatás díszdobozban

Karácsonyra különleges ajándék valamilyen ételt adni, ezen belül is valamilyen ünnepi desszertet. Alkalomhoz illő exkluzív céges ajándékok és kedvező árú termékünk egyike a diós vagy mákos beiglik. 10 darab minimum rendeléshez kötött termék!


Céges karácsonyi ajándék

BEIGLI – céges ajándék

Amennyiben ezek között a termékek között sem találtad meg a megfelelőt több cikkel is próbálunk segíteni a tökéletes ajándékcsomagok megtalálásában. Ha hölgyeknek keresel ajándékot ebben a cikkben biztosan találsz egy kis inspirációt, ha pedig uraknak, akkor itt érdemes megnézned ötleteinket.

Prémium céges ajándék választékunkat pedig akkor ajánljuk, ha egy magasabb árkategóriájú temékekből álló exkluzív csomagot szeretnél ajándékozni. Vezetőknek, felsővezetőknek kíváló választás lehet.