Barion Pixel

Karácsonyi ajándékcsomagok férfiaknak

Karácsonyi ajándékcsomagok férfiaknak

 

Karácsonyi ajándék férfiaknak

Karácsonyi ajándékot találni férfiaknakm, valljuk be,  sokkal nehezebb, mint a nőknek.
Szinte mindenkinek nagy fejtörést okoz olyan ajándékot szerezni férfi szeretteinek, aminek örül, vagy amilye nincs már.
Másrészt sokan sajnos nem élnek a családtagjaik közelében, így nem tudják együtt tölteni az ünnepeket, megajándékozva egymást személyesen.
Számukra az ajándékküldő szolgáltatás igazi fellélegzés lehet, hiszen, ha maguk szerzik be és postázzák ki az ajándékokat, akár külföldről, akár belföldről, óriási költségekkel járhat.
Nálunk igényesen becsomagolt, prémium minőségű ajándékcsomagokat találsz meg nem csak karácsonyra, de bármely más alkalomra is.
Ha nem karácsonyra lepnéd meg férfi ismerősödet, akkor korábban már írtunk egy ajánlót kedvenc ajándékcsomagjainkról férfiaknak, ebben remek ötleteket szedtünk össze.
Most viszont karácsonyra készült ajándékcsomagjainkból szeretnénk pár gyöngyszemet bemutatni.

 

Ajándék ötletek férfiaknak

Elegáns, kifinomult és ünnepi. Ezek a szavak írják le legjobban ezt a hangulatos csomagot. Csupa csokis csomag az édesszájú férfiaknak, amelyet gyönyörű új ezüst kerekdobozunkba csomagolunk. Ehhez a csomaghoz kifejezetten illene még egy elegáns ünnepi képeslap is, kínálatunkban van is egy színben a csomaggal harmonizáló darab. Hiszen saját üzenettel lesz személyesebb a meglepetés.
különleges karácsonyi ajándékok

FAGYÖNGY – karácsonyi ajándék

Ez csomag legújabb sós termékünket tartalmazza, amely hatalmas slágert aratott azonnal, ahogy megjelentettük. Nem is csoda, hiszen isteni finom ez a szárított paradicsomos snack, és sokan igénylik is, hogy ne csak édességek legyen az ajándékban. Szuper hármast sikerült összeállítanunk, szerintünk férfiaknak remek ajándékötlet. Képeslappal szintén sokkal személyesebbé és karácsonyibbá tehető.
ajándékcsomag férfiaknak

FINOM FALATOK – ajándék férfiaknak

Az ünnepekre sokan szeretnek valamilyen magas minőségű alkoholt adni az uraknak, legyen az bor, pálinka vagy bármi, ami az ízlésükhöz passzol. Ebbe a csomagba egy egri bort helyeztünk el a borkedvelőknek, hozzá passzoló édességekkel. Fagyos hangulatú elegáns külső, de szívet melengető meglepetés bármely kedves férfi ismerősödnek.
karácsonyi ajándék

BARÁTI ÜDVÖZLETTEL – ajándékcsomag

Különleges karácsonyi ajándék? Ez a csomag biztosan az. Karácsonyi kézzel festett díszdobozos üveggömb dísszel koronázzuk meg az ajándékcsomagot, amelyben beleraktunk még egy pezsgőt, egy szemes kávét, és egy tábla kézműves étcsokoládét. Férfiaknak kiváló ajándékcsomag karácsonyi ajándékként.
ajándékok férfiaknak

JINGLE BELLS – ajándék ötletek férfiaknak

Gondoltunk a cukrot nem fogyasztó férfiakra is, egy teljesen cukormentes bőséges ajándékcsomaggal, amelyet csupa kézműves termékekkel válogattunk össze a speciális étrendet követőknek. Ebben a csomagban is vannak újdonságok, amelyeket idén vettünk be kínálatunkban, mint például étcsokoládé lapocskák liofilizált málnával, amely eddig csak cukortartalommal volt elérhető nálunk.
ajándék ötletek férfiaknak

NO SUGAR – különleges karácsonyi ajándék

 

Ha segítségre van szükséged a választásban vagy kérdésed adódna a rendeléssel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken.

Kívánj kellemes ünnepeket A hónap ajándéka webáruház ajándékküldő szolgáltatásával!