Barion Pixel

Milyen a jó céges karácsonyi ajándék?

Milyen a jó céges karácsonyi ajándék?

 

 

Céges karácsonyi ajándékozás

Karácsonykor mindenki szeret örömet okozni a másiknak, akkor is, ha munkatársakról vagy céges partnerekről van szó, hiszen ilyenkor kimutathatjuk hálánkat mások egész éves munkájáért, kitartásáért és igyekezetéért. Egy jól választott ajándék pedig lendületet ad az ajándékozottaknak a következő év projektjeihez és kihívásaihoz.

A céges karácsonyra való készülődés fontos szerepet tölt be minden vállalkozás életében, hisz mindenki szeretne olyan céges ajándékot választani, amitől garantált az örömszerzés és az ünnepi hangulat. Nehéz ebben az időszakban stresszmentesen ajándékot választani partnereinknek, munkatársainknak, ezért ötleteinkkel szeretnénk, ha lekerülne a vállakról az ezzel járó feszültség és betöltené a helyét a lelkes és céltudatos ajándékkeresés. Tanácsainkkal segítséget nyújthatunk a legjobb karácsonyi céges ajándék kiválasztásában.

Rendeld meg időben karácsonyi ajándékcsomagjaidat

Nagyon sokan beleesnek abba a hibába, hogy túl későn jut eszükbe intézkedni a céges ajándékokkal kapcsolatban. Így csak az utolsó pillanatban indulnak útnak a partnereknek szánt ajándékok, vagy akár meg sem érkeznek időben, melyek sajnos azt érzékeltetik az ajándékozottal, hogy nem fontosak cégünk számára. Kulcsfontosságú tehát, hogy időben gondoskodjunk a csomagok kiválasztásáról. Webshopunk és csapatunk épp ezért már ősszel kifejezetten erre az időszakra készül, és rengeteg karácsonyi csomagunk kerül fel honlapunkra, melyekre már szeptember-októberben is kérhető ajánlat. Ráadásul előrendelési akcióval készülünk erre az időszakra, így azoknak, akik időben leadják rendeléseiket, olcsóbban szerezhetik be a kiszemelt ajándékokat.

Karácsonyi ajándék céges partnereknek

Céges partnerek részére szánt karácsonyi ajándékoknál nem elsődleges szempont a személyes ajándékötlet, inkább ügyeljünk arra, hogy minőségi termékekből válogassuk össze az ajándékot, hiszen az ajándékozottak ezen keresztül is alkotnak egy képet cégünkről. Fontos továbbá, hogy partnerünk tudja kitől kapta az ajándékát, és sokáig emlékezzen cégünkre. Ezért nélkülözhetetlen egy saját céges logóval ellátott üdvözlőkártya, melynek személyre szabását díjmentesen biztosítjuk.

Karácsonyi ajándék céges alkalmazottaknak

Ha saját dolgozóit szeretnétek karácsonykor megajándékozni, ott már fontosabb a személyesebb ajándékötlet. Rengeteg csomaggal készültünk, különleges kézműves termékekkel. Biztosan találtok olyat, amiben lesz egy kedvenc ínyencség, de akár egyedileg igények szerint is összeállíthatunk csomagokat. Egy kis figyelmességgel az ajándékozott biztosan magáénak fogja érezni csomagunkat!

 

Céges karácsonyi ajándék ötlet

Ilyen esetekben általában nagy az ajándékozottak száma, így nagyjából nincs lehetőség személyes ajándékötleteken törni a fejünket. Nagyon fontos, hogy közkedvelt, minőségi termékeket tartalmazó csomagot válasszunk, hisz ilyenkor nagy rá az esély, hogy legalább az egyik termék biztosan favorit lesz. Logózott üdvözlőkártyával is elláthatjuk csomagjainkat, ezzel erősítve a cég márkáját.
Előző cikkünkben mutattunk már be karácsonyi csomagokat.

 

Céges karácsonyi ajándékcsomag

 

Mi legyen kéznél a rendelés leadásánál?

Fontos, hogy pontosan tudjuk melyik ajándékcsomagot szeretnénk és milyen mennyiségben.
Legyen meg a konkrét cím, ahova a szállítást szeretnénk, illetve a címzett email címe és telefonszáma a gördülékeny kiszállításhoz.

 

Legyen élmény a céges ajándékozás

Számunkra elengedhetetlenül fontos, hogy mindkét félnek örömet okozzunk, mint a megrendelés és az ajándékozás folyamata során. Az ajándékozás örömét pedig minőségi kézműves termékekből álló ajándékcsomagokkal tudjuk garantálni. Ajándékkártyával vagy plusz egyedi termék választásával pedig biztosan sikerül majd igazán egyedi ajándékélményt okozni!

 

Prémium minőségű céges ajándék

Választékunk hatalmas, termékeinket pedig úgy válogattuk össze, hogy mindenki találjon kedvének és szájízének kedvező darabokat. Hisz ki ne örülne minőségi, lekvárnak, keksznek, csokoládénak, bonbonnak vagy egy üveg bornak? Ajándékcsomagjaink különleges, minőségi kézműves termékekből állnak, melyek közül sok minden csak nálunk található meg.

 

Megbízható szállítás

Az ország egész területén megbízható futárokkal szállítunk. Pontosan, számításba véve a megrendelők egyedi szállítási igényeit is.

 

Kiemelkedő ügyfélszolgálat és gondtalan rendelés

A hét minden napján örömmel állnak rendelkezésre kollégáink, akik minden kérdésben igyekeznek a megrendelő segítségére lenni, legyen szó szállítási információról, rendelés menetéről, vagy konkrét csomagokkal kapcsolatban, akár egy különleges kérésig.

Intézd céges karácsonyi ajándékozásodat rajtunk keresztül!
Találd ki milyen ajándékot szeretnél, kollégáink pedig az ajánlatadástól a kiszállításig mindenről nagy odafigyeléssel gondoskodnak majd!


Karácsonyra készített ajándékcsomagjainkat itt találod meg.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikket, ha kérdésed adódna vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ha kifejezett elképzelésed van, hogy mit szeretnél vagy kinek szeretnél ajándékozni olvasd el további cikkeinket, melyek segíthetnek a választásban. Uraknak készült céges karácsonyi ajándékok itt találhatóak meg. Hölgyeknek pedig itt készítettünk válogatást. Ha pedig az ajándékokra szánt összegkereted fix, akkor az 5000 forint alatti céges karácsonyi ajándékok gyűjteményét ajánljuk neked.