Barion Pixel

Céges ajándékcsomagok nőknek

Céges ajándékcsomagok nőknek

 

Céges ajándék karácsonyra

A legjobb módja annak, hogy emlékezetes maradj üzleti partnereidnek vagy, hogy alkalmazottaid számára kiemelkedő legyen az év vége, ha egy különleges karácsonyi ajándékkal leped meg őket.Ezekkel az ajándékcsomagokkal céged biztosan ki fog tűnni a többi közül, és boldog pillanatokat fog okozni a beosztottjaidnak is.


Ahhoz, hogy ne kerüljön ajándékod egyből a kukába vagy újraajándékozásra fontos, hogy minőségi, prémium ajándékot válasszunk.


Sokan azt gondolják, hogy ehhez a magas minőséghez magas ár is csatlakozik, de nem A Hónap Ajándéka webáruházban!
Kedvező áraink mellé biztosítunk mennyiségi kedvezményeket, hiszen tudjuk, hogy vállalatok esetében általában nagyobb mennyiségre és nem egy-két darab csomagra van szükség. Természetesen visszatérő vásárlóinkat is törzsvásárlói kedvezménnyel várjuk!


A minőséget fontosnak tartjuk, ezért az ajándékcsomagjainkban magas minőségű kézműves és gourmet termékek találhatók, melyeket úgy készletezünk, hogy akár nagy mennyiségű rendelést is gyorsan ki tudjunk szolgálni. 


Ahhoz, hogy az ügyfelek, partnerek jó élményekkel távozzanak, és a jövőben folytatódjon vagy elkezdődjön egy együttműködés, különleges ajándékra van szükség. Ebben a cikkünkben ajándékötleteinket kifejezetten a hölgyeknek ajánljuk, ajándékötleteinket férfiaknak már egy korábbi bejegyzésben megírtuk, ha még nem láttad, akkor semmiképp ne hagyd ki azt se!

 

Ajándékötletek nőknek

Elismerésed kifejezésére, ha nem túl drága, de mégse hétköznapi, minden boltban beszerethető ajándékot adnál az összes beosztottadnak ezt a logózható, különleges, egyedi bonbont tudjuk ajánlani.
Figyelmességed pedig garantáltan motiválóan fog hatni a későbbiekben végzett munkájuk során.
Ez a termék egyediesíthető csomagolású, kérheted logózott ünnepi mintázatú papírpánttal és/vagy céglogóddal ellátott kísérőkártyával plusz kiválaszthatod, hogy 4 vagy 9 darabos kiszerelést szeretnél-e.


céges ajándékok

BONBON – különleges karácsonyi ajándékok

 

A hideg hónapokban különösen kellemes elkészíteni egy forró teát, és munka közben vagy már az esti pihenés közben elszürcsölgetni. Emellett egy lágy, krémes csokoládé praliné feldobja az ember kedvét is. Ezekkel a termékekkel felmelegíthető az iroda és az ajándékozottak otthona is.
repi ajándékok

KARÁCSONYI KEDVESSÉG – ajándék ötletek nőknek

 

Szintén a forró hangulathoz, ennek az időszaknak a sláger italával a forrócsokival készültünk. Az édesszájúaknak kedvezve került a csomagba a forrócsoki mellé egy prémium minőségű díjnyertes márkától beszerzett csokoládé málnás töltelékkel, valamint egy kézműves szaloncukor.
reklámajándékok

PIROS BOGYÓS – nőknek ajándék

 

Választhatsz olyan ajándékcsomagot is, amellyel hozzájárulhatsz az ünnepi vacsorához. Került a csomagba egy különlegesség, ami nem más, mint egy mézeskalács fűszerkeverék recepttel együtt! Így olyan desszert kerülhet az asztalra partnereid otthonában, amiről majd céged jut eszükbe. Emellé került még a csomagba kézműves csokoládé, magas minőségű méz, hazai beszállítótól származó mandula és egyéb jóságok.  
céges ajándék ötletek

BORÓKA – karácsonyi ajándék nőknek

 

A végére jöjjön egy nagyobb ajándékcsomag, amely csodaszép arany színvilágú, kézműves karácsonyi édességekkel és egy gyönyörű üveg karácsonyfadísszel. Szuper kollégáknak vagy a főnökségnek is.
kreatív céges ajándék

SZÍNARANY – ajándék ötletek dolgozóknak

 

Reméljük sikerült olyan ajándékötleteket adnunk, amelyek felkeltették érdeklődésedet, ha igen akkor fordulj hozzánk bizalommal ajánlatért az info@ahonapajandeka.hu e-mail címen.