Barion Pixel

Ajándékcsomagok külföldi vendégeknek

Ajándékcsomagok külföldi vendégeknek

Ajándékcsomagok külföldi vendégeknek

Kifejezetten erre a célra gondosan összeállított ajándékcsomagokkal készültünk, melyeket a külföldi partnerek magyarországi meetingek után akár haza is vihetnek magukkal emlékbe. A csomagok repülőn is szállíthatóak kis kiszerelésük miatt, egy kedves magyaros ajándékról pedig biztosan sokáig eszükbe jutunk majd Magyarországról. Ráadásul mindamellett, hogy kedves meglepetést szerzünk, népszerűsítjük hazánk jellegzetes termékeit is. 

Magyaros csomagjainkat kizárólag kézműves, hazai gyártók termékeiből állítottuk össze, melyek nem csak finomak, de mutatósak is! Legtöbbjük csomagolásában visszaköszön egy-egy magyaros motívum vagy jellegzetes épület, tájegység képe is. Ráadásul csomagjainkhoz választható egyedi magyaros mintával ellátott díszdoboz is, melyeket külön ezekre az alkalmakra készítettünk.  

Ajándékcsomagjaink összetevői neves hazai termelőktől származnak, melyek méltó módon képviselik hazánk kulináris értékeit. A legnépszerűbb magyaros termékek között cikkünkben bemutatunk kézműves lekvárt és mézet, a kalocsai fűszerpaprikát, díjnyertes pálinkát, Unicumot és minőségi kézzel készült csokoládékat. 

Repülőn is szállítható csomagok magyaros ajándékokkal megtöltve 

MARCIPÁN PRALINÉ ÉS PÁLINKA 

Mini alkoholos hungarikum ajándék összeállítás. Kézzel készült, mandulakrémes, étcsokoládéba mártott marcipánnal és egy selymes kisüti szilvapálinkával, melyben intenzív ízvilág és gyümölcsös illat párosul.  

 

Hungarikum ajándék összeállítás

 

PAPRIKA ÉS KIS LEKVÁR 

Magyaros válogatás a hagyományos ízek kedvelőinek. Hazánk motívumaival díszített piros vagy fehér vászonzsákba töltött fűszerpaprikával, melyet egy festett fakanál díszít. Valamint egy jellegzetes ízű magyar gyümölcsökből készült kézműves lekvárral. 

 

Magyaros ajándékcsomag lekvárral és paprikával

 

KIS PÁLINKA, PÁLINKÁS ÉTCSOKI, KIS MÉZ  

Pálinkás ajándék három igazán hazai termékkel. Az intenzív ízvilágú pálinka remek társat alkot a kézműves hársmézzel és a meggypálinkás étcsokoládéval. A csoki ráadásul nagyon szép magyar motívumokkal díszített csomagolást kapott. 

 

Pálinkás ajándék hazai termékekkel

 

VENDÉGVÁRÓ - hazai válogatás 

Az Unicum az idők során az egyik legnépszerűbb magyar italmárkává nőtte ki magát, melyre méltán vagyunk büszkék, hiszen 230 éve képviseli a folyamatosan kiváló minőséget, karakteres ízélményt, és a magyar tradíciót. 
Nem is hiányozhat vendégváró válogatásunkból sem, mely a legjobb magyaros ajándékcsomagunk külföldi vendégek részére! Megtalálható benne minden hazai büszkeségünk: unicum, kézműves gyümölcslekvár, fűszerpaprika és hársméz, valamint egy Magyarországot 8 nyelven bemutató képes mini album. 

 

Vendégváró magyaros ajándékok

 

PAPRIKA, CSOKOLÁDÉ, LEKVÁR, PÁLINKA  

Kézműves belga csokoládé gondosan összeválogatott különleges feltétekkel: 66%-os étcsokoládé, brontei pisztáciával és liofilizált meggy darabkákkal, melyhez tökéletes párosítás a kézműves gyümölcs lekvár, a szilvapálinka és a fűszerpaprika. Ízek igazi kavalkádja! 

 

Céges ajándék kézműves termékekkel

 

 
Nézz körül magyaros ajándékcsomagjaink között és lepd meg partnereidet egy izgalmas ajándékcsomaggal, hogy hazavigyenek magukkal egy emléket cégedről és hazánkról!