Barion Pixel

Bemutatkozik a 2024-es Anyák napi kollekció

Bemutatkozik a 2024-es Anyák napi kollekció


Itt a várva várt pillanat! Ismerd meg az idei kollekciót! 

Az anyák napi ajándékküldési szezon az egyik kedvencünk az évben. Ilyenkor születnek a leginkább kedvünkre való ajándékcsomagok, melyeket a tapasztalataink szerint Ti is nagyon szerettek. Szívmelengető olvasni kedves soraitokat, melyeket anyukáitoknak, nagymamáitoknak írtok, átjárja a szeretet, a törődés és a hála, amit éreztek irántuk. Legutóbbi cikkünkben tettünk egy kis kitérőt az Anyák napja eredetéről, reméljük tetszett ez a kis rendhagyó betekintés.

Végre megérkeztek anyák napi csomagjaink!

Most viszont nem is húzzuk tovább az időt, szeretnénk neked bemutatni az idei kollekciót. Mint mindig, most is nagy gonddal válogattuk össze az ünnepi termékeinket, hogy korosztálytól függetlenül biztosan megtaláld az Anyukádhoz leginkább passzoló ajándékcsomagot, hiszen Ő mindenből a legjobbat érdemli.

Az első újdonságunk egy kortalan, időtálló darab, amely fiatalabb és idősebb anyukáknak is kiváló választás lehet.
Egy ilyen szépséges csomag mellé nem maradhat el a megható üzenet sem, amelyet szívből írsz neki, és amely örökre megmarad emlékezetében. Az ajándékkártya minden csomagunk mellé grátisz jár és anyák napjára egy gyönyörű, alkalomhoz illő kártyára írjuk rá személyes üzeneted.

Anyák napi ajándékcsomag házhozszállítással

CSAK NEKED ajándékcsomag

A tavalyi évben magasan többségben fogytak a szappanrózsa boxok, mint anyák napi ajándékok. Korábbi cikkünkben, ahol a 2023-as év legkelendőbb csomagjait mutattuk be, ez látszik is. Természetes volt, hogy idén is készültünk kerek dobozba zárt szappanrózsás és csokoládés ajándékcsomagokkal. Így készült ez a fekete és rózsaszín színben pompázó ajándékbox is, pezsgő, krémesen lágy csokoládé praliné és vegyes szappanvirágok együtteséből. A te anyukád is örülne ennek? A miénket biztosan le lehetne venni a lábáról vele! 


Szappanvirágbox csokoládéval és pezsgővel
FEKETE ÉS RÓZSASZÍN ajándékbox

Rengeteg ajándékötlettel várunk idén is anyák napja alkalmából. Az egyik ajándékötletünk ez a szépséges, tavaszias ajándékbox, amiben a sós és édes finomságok mellett egy kis kiszerelésű bailey's likőr is helyet kapott. Ha anyukád nem fogyasztana alkoholt, akkor sem kell félned, mert idén sok-sok ehhez hasonló alkoholmentes csomagot készítettünk, hogy mindenki igényét kielégíthessük. De a bailey's rajongóknak ez lesz a tuti befutó! ;)

Ajándékötletek anyák napjára

MOM POWER ajándék anyukáknak

Nincs is személyesebb és kedvesebb ajándék anyukáknak, mint egy közös fényképpel ellátott képkeret. Ebben az ajándékcsomagban ezt is megadjuk neked a sok-sok szép és finom termék mellé. Bőséges ajándékcsomag alkohol nélkül hálád kifejezésére édesanyád odaadó neveléséért, törődéséért és végtelen szeretetéért. 

Bőséges ajándékcsomag alkohol nélkül

TROPICAL ajándékcsomag

Ha igazán nagyvonalú ajándékot keresel anyukád, nagymamád köszöntésére, akkor ennél jobbat nem is találhatnál. Gyönyörű szép, gazdag ajándékcsomag anyák napjára! Add át személyesen vagy ha nincs rá lehetőséged, küldd el neki házhoz és lepd meg vele anyák napján!

Anyák napi ajándék likőrrel

ANYÁK NAPI ÖLELÉS - NAGY ajándékcsomag

Reméljük ez a kis ízelítő meghozta a kedved az Anyák napi ajándékküldéshez. Ha ajánlónkban nem találtad még meg a kedvenced, tekintsd meg a teljes kollekciót.

Kérlek figyelj a szállítási határidők betartására, hogy az ajándékozás biztosan örömteli legyen és meglepetésed az ünnep előtt érkezzen meg szeretteidhez.

Vidékre: Anyák napi ajándékcsomagjainkra, szappanrózsa boxainkra csütörtökön, május 2-án 12 óráig várjuk rendelésed, amit a GLS pénteken, május 3-án kézbesít. 
Budapestre: Ajándékcsomagra és szappanrózsa boxra vasárnap, május 5-én reggel 8 óráig adhatod le a rendelésed, a futárunk pedig a nap folyamán kézbesíti ajándékodat a kért címen. 

Addig is ha segíthetünk az ajándékozásban vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre.



Ajánlott ajándékok