Barion Pixel

2023 top 6 legnépszerűbb anyák napi ajándékcsomagja - slágertermékek anyukáknak!

2023 top 6 legnépszerűbb anyák napi ajándékcsomagja - slágertermékek anyukáknak!

 

Anyák napi ajándékválasztás – mit adjak anyának anyák napjára?

Közeleg az év egyik legcsodálatosabb ünnepe, az Anyák Napja! Mi itt, az ajándékküldő szolgáltatásunknál már régóta készülünk erre a különleges alkalomra, hogy segítsünk neked abban, hogy kifejezhesd szeretetedet és háládat édesanyád iránt. Hiszen nincs is kedvesebb dolog, mint meglepni anyukánkat egy meglepetéssel, legyen az egy gesztus, egy kedves üzenet vagy egy csodaszép virágcsokor, ajándékcsomag. Korábbi bejegyzésünkben már bemutattuk pompás virágkínálatunk néhány darabját, ezt ide kattintva elolvashatjátok, de most az ajándékcsomagok bemutatásán a sor!

A tavalyi évben rengetegen szereztetek örömet anyukátoknak, nagymamátoknak a mi segítségünkkel. Sokszínű kínálatunknak köszönhetően sokan más-más csomagot választottak személyre szabva szeretett édesanyjuk, nagymamájuk ízlésére hangolva. Viszont minden évnek megvannak a sláger termékei, amelyek elvarázsolják szépségükkel a vásárlókat, ezeket szedtük most össze egy csokorba! 

A legkedveltebb ajándékcsomagok 2023-ban

Ahogy azt majd látni fogjátok hatalmas igény van a virágokat tartalmazó ajándékcsomagokra. Legyen az virágmag, szappanvirág vagy csak virágos csomagolású termék, de anyák napján óriási sikert aratnak a virágos termékeket tartalmazó ajándék összeállítások, különösen a szappanvirágokat tartalmazó ajándékcsomagok, virágdobozok. Ezáltal számunkra egyáltalán nem volt meglepő, hogy az ezeket tartalmazó csomagok lettek a legkelendőbbek.  De ne is húzzuk tovább a szót, kezdjük is a sort a legnépszerűbb ajándékkal. Íme az a hat ajándékcsomag, amelyeket a legtöbben választottatok ezen alkalomból szeretteitek megajándékozására.

TOP 6 ajándékcsomag 2023-ban

A legtöbbet eladott csomagunk számunkra egyáltalán nem okozott meglepetést, hiszen minket is ugyanúgy elvarázsolt szépségével, tartalmával, mint titeket. Megvan benne minden, amit anyák napja alkalmából szeretnek a gyerekek adni anyukájuknak. Virágok, csokoládé és pezsgő, kell ennél több? Nem mellesleg egy gyönyörű kalapdobozba csomagolva szállítjuk, hozzá illő szatén masnival átkötve, hogy szeretteid még jobban különlegesnek érezzék magukat!

A legnépszerűbb anyák napi ajándékcsomag - ahonapajandeka.hu
SZAPPANVIRÁG BOX pezsgővel és csokival

A második helyezettünk szintén egy szappanvirágos ajándékbox, amely egyszerű, de nagyszerű ajándékötlet anyák napjára. A szappanvirágok és a lindor csokoládé pralinék párosítása egy varázslatos összképet ad, nem gondolod? Ez a csomag megérdemli, hogy anyukád kezében tündököljön és anyukád is megérdemel egy kis kényeztetést azért a sok törődésért, gondoskodásért és szeretetért, amelyet neked adott!

Ajándékküldés anyák napja vasárnapjára

HIÁNYZOL - csokoládés szappanrózsa box

A sorban következő csomagból sem maradhatott ki a virág, ebbe színpompás virágmag formájában került bele, párosítva egy illatos szappanvirággal és egy csodaszép virágos stühmer csokoládéval. Ezzel a csomaggal nem lehet mellélőni! Tökéletes választás hölgyeknek nem csak anyák napjára, de születésnapra, névnapra vagy akár nőnapra is! Csapj le rá minél előbb!

Anyák napi ajándékok küldése

HÖLGYVÁLASZ ajándékcsomag

Sokan megmelengettétek anyukátok, nagymamátok szívét ezzel a kedves ajándékcsomaggal. Minden megtalálható benne, amit szeretnek az anyukák, így abszolút érthető miért leptétek meg vele ti is olyan sokan édesanyátokat. Egy kedves szívhez szóló üzenettel, amelyet anyák napi kísérőkártyánkra írunk, igazán nagy örömöt tudsz szerezni minden alkalomra, de főleg anyák napjára!

Ajándék anyák napjára nagymamáknak
ANYÁK NAPI PUSZI ajándékcsomag

Tündéri névre hallgató csomagunk a következő a ranglétrán, nem csoda, hiszen bájával, szépségével minden anyukát le tud venni a lábáról! Ha ez a csomag önmagában még nem lenne elég, válassz mellé képkeretet, amelybe belerakjuk anyukáddal közös fényképedet vagy bővítsd csomagodat extra meglepetésekkel egyedi termékeink közül! A csomagodnak csak a képzeleted szab határt!

Virágcsokor küldése ajándékba

TÜNDÉRI ajándékcsomag anyák napjára

Végezetül a hatodik legnépszerűbb ajándékcsomagunk egy szappanvirágdoboz cukormentes finomságokkal. Manapság egyre nagyobb igény van mentes ajándékcsomagokra, és ezeknek az igényeknek eleget téve folyamatosan bővül kínálatunk cukor-, glutén- és laktózmentes termékekkel, ajándékcsomagokkal. Ez a szépséges csomag, pedig jogosan került be a legnépszerűbbek közé! Bátran ajánljuk azoknak az anyukáknak, akik nem fogyaszthatnak hozzáadott cukrot.

Cukormentes anyák napi ajándék
MAMA VIRÁGDOBOZ - cukormentes finomságok

Ezek lettek volna a 2023-as év legnépszerűbb anyák napi ajándékcsomagjai, reméljük, az idei évben is sokan választjátok majd őket, ezzel mosolyt csalva anyukátok arcára! Amennyiben nem találtad meg ezek között az igazit, további anyák napi ajándékcsomagunkat ide kattintva találod.

Köszönjük, ha minket választasz az anyák napi ajándékbeszerzéskor, nagyon örülnénk, ha segítségünkkel szereznél örömet!

Kérdés, kérés esetén keress minket bizalommal telefonon, e-mailben vagy chaten.