Barion Pixel

Anyák napi ajándékküldés

Anyák napi ajándékküldés


Közeleg az év egyik legszebb ünnepe. Lepjük meg együtt az Édesanyákat ajándékküldéssel! 

Az Anyák napja mindenki számára az év egy jelentős időszaka. Hiszen mindenkinek van édesanyja, nagymamája vagy ő maga is édesanya. Azt azonban már csak kevesen tudjuk, hogy honnan is ered ez a kedves ünnepünk, ezért most utána jártunk.

Legelőször az ókori Görögországban ünnepelték az édesanyákat a tavaszi ünnepen, melyet Rheának, az istenek anyjának tiszteletére szerveztek.

Később, az 1600-as években a keresztények körében terjedt el az angol nyelvterületű országokban. A húsvéti időszakhoz kapcsolódóan tartották, ekkor még anyák vasárnapjának hívták. Ilyenkor a szolgálók is szabadnapot kaptak, hogy meglátogathassák távol élő családjukat. Az alkalomra Simnel-tortát készítettek, mely rengeteg aszalt gyümölcsből készült, 11 marcipángolyóval a tetején, mely a 11 apostolt jelképezte, akik hűek maradtak Jézushoz.

Az Egyesült Államokban az 1800-as évek végén kezdték ünnepelni, azon édesanyák tiszteletére és támogatására, akik a polgárháborúban vesztették el gyermekeiket. Az 1900-as évek elején egy philadelphiai nő kezdeményezte, hogy nyilvánítsák nemzetközi ünneppé, édesanyja tiszteletére május második vasárnapját jelölte ki, szimbólumnak pedig a fehér szegfűt választotta.

Magyarországra egy államtitkár felesége hozta magával az ünnep ötletét Amerikából, 1925-ben tartották az első ünnepséget a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt szervezésében. Három évvel később már hivatalos iskolai ünnepség volt.

 

A kis történeti áttekintés után térjünk vissza az ajándékozásra

Sajnos minden évben tapasztaljuk, hogy sokatoknak nincs lehetősége személyesen köszönteni Édesanyátokat, pedig ezen a napon minden „gyermek” arra vágyik, hogy magához ölelhesse Anyukáját és megköszönhesse a sok szeretetet és törődést, amit kapott. Mi az örömszerzést választottuk hivatásunknak, éppen ezért idén is szuper összeállításokkal készülünk, melyek között biztosan találsz majd kedvedre valót.

Minden évben igyekszünk a Ti igényeitek alapján megtervezni az új csomagokat és a lehető legnagyobb gondosággal kezelni a megrendeléseiteket, hogy semmi hiba ne kerülhessen a gépezetbe. Ahogy nektek, úgy nekünk is nagyon fontos, hogy ezen a napon Édesanyánk arca sugározzon a boldogságtól, ezért minden ajándékot a sajátunkként kezelünk.

Az idei kollekció még várat magára, de kedvcsinálónak elhoztuk a tavalyi kedvenceket.

 

RÓZSABIMBÓ - ajándékbox hölgyeknek

Az én Anyukám lelkes követője oldalunknak, minden posztunkat elsőként osztja meg ismerőseivel, így az új csomagokról is mindig van véleménye. Tavaly Rózsabimbó csomagunk volt a kedvence, mely az édességek mellett egy illatos, betonkaspós szójagyertyát is rejt. Hát nem gyönyörű?

Anyák napi ajándékküldésRózsabimbó ajándékcsomag

 

CUKORMENTES - nagy csomag Anyák napjára

A cukormentes kínálatunkat is igyekszünk évről-évre bővíteni, hiszen sok anyukának speciális étrendhez kell alkalmazkodnia. Ezekbe a csomagokba igyekszünk nem csak gourmet termékeket válogatni, hanem illatos piperéket, virágokat is. Tapasztalataink szerint akkor is előszeretettel választjátok, ha nincs szükség kifejezetten cukormentes édességekre.

Cukormentes ajándékcsomag Anyák napjáraCukormentes - nagy csomag Anyák napjára

 

Királylány orchideás virágcsokor

Akik a hagyományosabb ajándékozás hívei, választhatnak gyönyörű virágcsokrainkból. Emlékszem a gyermeki lelkesedésre, amikor május első vasárnapján a kisöcsémmel kiszöktünk otthonról, hogy az erre a napra spórolt pénzünkből virágcsokrot köttessünk, majd hazaérve elénekeljük az "Orgona ága" című dalocskát.

Anyák napi virágcsokorKirálylány orchideás virágcsokor

 

ANYÁK NAPJA - május 5.

Fényképes ajándékcsomagjainkat is nagyon kedvelitek. Egyébként ezt az opciót bármely csomagunkhoz kérhetitek. Küldjetek egy jó minőségű közös fotót nekünk, mi kinyomtatjuk és a keretbe téve tesszük az ajándékcsomagba. Ettől még személyesebb lesz az ajándék.

Anyák napi ajándékküldésAnyák napja május 5.

 

Reméljük ezzel a kis ízelítővel sikerült ötletet adnunk az ajándékozáshoz, de további ötletekért ajánljuk korábbi cikkünket a témában. Ígérjük hamarosan leleplezzük az idei kollekciót is.

Addig is ha segíthetünk az ajándékozásban vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre.