Barion Pixel

Zökkenőmentes ajándékozás anyák napjára – hasznos információk, tippek

Zökkenőmentes ajándékozás anyák napjára – hasznos információk, tippek

 

Hogyan legyen stresszmentes az anyák napi ajándékozás?

Erre a kérdésre most megadjuk neked a választ, tarts velünk!
Hamarosan itt az anyák napja, kínálatunkban már elérhetőek anyák napi ajándékcsomagjaink! Az első javaslatunk a zökkenőmentes ajándékozáshoz, hogy nézz körül ajándékcsomagjaink, virágcsokraink, egyedi termékeink között és válaszd ki az anyukád, nagymamád vagy bármely az életedben anyai szerepet betöltő hölgy ízléséhez legjobban passzolót. Egy kis ízelítőnek olvasd el korábbi cikkünket a tavalyi év sikertermékeiről, amelyeket a legtöbben választottatok és ajándékoztatok édesanyjuknak.

Ha megtaláltad a tökéletes csomagot, virágot akkor a következő fontos lépés az időzítés! Ne hagyd az utolsó pillanatra a választást, rendeld meg az ajándékot minél előbb, dátumra szállítási opciónknak köszönhetően bármelyik hétköznapra kérheted az ajándékcsomagok kiszállítását, így biztosan aznap érkezik meg a meglepetésed, amikorra kéred!

Anyák napi ajándékcsomag kiszállítás

Anyák napjára a vidéki címekre minden ajándékcsomagot és egyedi ajándékösszeállítást csak hétköznap tudunk kiszállítani, ezt fontos figyelembe venni a rendelésed leadásánál. Futárszolgálattal dolgozunk, akik hétköznap dél körül felveszik a csomagokat és azokat másnap kiszállítják, sajnos a futár távozása után beékezett rendeléseket a rendeléstől számított 2. munkanapon tudjuk csak kiszállítani, ezt kérünk vedd figyelembe rendelésed leadásánál. Anyák napja előtti utolsó leadási határidő, amellyel még ki tudjuk szállítani vidéki rendelésedet május 2.-a 12 óra, az ezután beérkező ajándékcsomag rendelések már csak lekorábban május 6.-án hétfőn kerülnek kiszállításra! A vidékre pénteken kiérkező ajándékcsomagokat ellátjuk egy kedves matricával, aminek feliratán a következő áll: „Meglepetés Anyák napjára, vasárnapig ne nyisd ki”, így a te anyukádat is anyák napján éri majd a meglepetés öröme.

Budapestre anyák napja vasárnapján is vállalunk kiszállítást!  Tervezhetsz előre, add le a rendelésed akár már ma és kérd a szállítást május 5-re, hogy mihamarabb levehessük a válladról az anyák napi ajándékvásárlás terhét. A vasárnapi kiszállításhoz ajándékcsomag vagy egyedi termékek rendelése esetén legkésőbb május 5.-e vasárnap reggel 8 óráig tudod leadni a rendelésed, az ezután beérkező ajándékcsomag rendelések már csak május 7.-én kedden kerülnek kiszállításra GLS futárszolgálattal!

Ajándékcsomag anyák napjára - ahonapajandeka.hu
KÖSZÖNÖM, HOGY VAGY ajándékcsomag

Virágcsokor, virágdoboz és virágkosár kiszállítása anyák napjára

A virágösszeállítások rendelését is érdemes mihamarabb megtenned, bár tudjuk, nehéz a választás a rengeteg szép csokor között, de még van időd átnézni a kínálatot és kiválasztani a megfelelőt! Virágcsokorra kapacitásunk függvényében veszünk fel rendelést anyák napja vasárnapjára, vidékre és Budapestre is! Az ország szinte teljes területére szállítunk virágokat, ha arra a településre nem tudjuk megoldani a szállítást, ahova kérted, felvesszük veled a kapcsolatot és igyekszünk orvosolni a problémát!

Virágküldés országos kiszállítással - ahonapajandeka.hu
POM POM virágdoboz

Gyakori problémák elkerülése

A problémamentes ajándékozáshoz fontos, hogy minden adat helyesen legyen megadva rendelésed leadásánál!
Törekedj arra, hogy a szállítási címet pontosan add meg, minden információt megadva, mint például a kapucsengő, emelet, ajtó vagy megközelítés ezzel elkerülve az esetleges szállítási problémákat. Ami a legfontosabb, hogy mindenképp szerepeljen egy helyes, magyarországi telefonszám, ahol szükség esetén a futár el tudja érni a címzettet ugyanis enélkül nem tudjuk a sikeres kézbesítést garantálni. Ne aggódj, a futár nem fogja elrontani a meglepetést, hiszen ő sem tudja, hogy egy ajándékcsomagot kézbesít.

A csomagok, virágok kiérkezése után értesíteni fogunk e-mailben, a számla kiküldésével együtt. Nem kell félned, a számla sosem kerül kiküldésre a címzetthez, csak neked küldjük majd el elektronikusan.

Reméljük megfogadod tanácsainkat, és hamarosan segítségünkkel szerzel örömet édesanyádnak, nagymamádnak anyák napja alkalmából!

Ha már rendeltél tőlünk, oszd meg velünk tapasztalataidat, véleményedet egy értékelésben, hogy tudjuk mennyire voltál elégedett szolgáltatásunkkal!

Bármilyen kérdéssel keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kellemes ajándékozást kíván a hónap ajándéka webáruház!