Barion Pixel

Valentin napi virágküldés - Virágcsokor vagy virágbox?

Valentin napi virágküldés - Virágcsokor vagy virágbox?

Valentin napi virágküldés

Manapság egyre népszerűbb ajándékozási forma a Valentin-napi virágküldés. Meglephetjük szerelmünket akár a munkahelyén vagy otthon egy gyönyörű csokorral. Bőséges Valentin napi kreációinkat megtalálhatjátok oldalunkon. Így széles palettánkból könnyen kiválaszthatjátok kedvesetek kedvenceiből álló, már már műtárgynak nevezhető alkotásokat. Ha mégsem virággal szeretnétek kedveskedni a szerelmesen napján inspirálódjatok korábbi Valentin-napi ajándékcsomagjainkról és programötleteinkről írt cikkeinkben. De most a virágoké a főszerep!

Bemutatjuk nektek kedvenceinket, hátha elnyeri a ti tetszésetek is valamelyik csokor vagy box. Virágcsokraink és dobozaink a legnagyobb figyelemmel és gondoskodással készülnek, hogy osztatlan legyen a siker a címzett és a küldő részéről. Országos virágküldés vidékre és a fővárosba is elérhető.

Első csodálatos virágdobozunk a mi Egyetlenünknek készült. Bájos rózsaszín és piros virágok eggyüttese egy szív formájú dobozban. A virágok színválasztásával kifejezhetjük érzésünket, hogy mennyire is szeretjük igazán partnerünket. A dobozban szegfűszegek és orchideák dominálnak. Az orchideák szimbolizálják a hosszú életet, bájosságot, míg a szegfű a női szerelmet. Igazán szívhez szóló lett ez a virágbox összeállítás.

Virágdoboz küldése Valentin-napra

Egyetlen - virágdoboz

A második kedvencünk egy csokor, mely letisztult és egyben nagyszerű. A csokor ötvözi a fehér és a vörös színeket. A liliom az ártatlanságot és a tisztaságot szimbolizálja, míg a vörös rózsa a kendőzetlen szépséget. Ezzel a csokorral biztosan elismerő reakciókat válthatunk ki a szebbik nem tagjaiból. Melyik hölgy ne örülne egy futár által kézbesített gyönyörű csokornak?  

Rózsacsokor küldése Valentin-napra

Királyliliom rózsák közt

Végül, de nem utoljára egy vörös színekben pompázó csokrot hoztunk nektek. A csokor neve kifejezi, hogy igazán kiknek is ajánljuk ezt a mutatós ötvözetet. A csokorban megtalálható a szerelem egyik impozáns jelképe a vörös rózsa. A bokrétában a rózsa mellett elhelyezésre kerültek gerberák is. Időt nem számoló és a végtelenségig tartó szerelmünket fejezhetjük ki társunknak.

Virágbox küldése ajándékba

Időtlen érzések virágcsokor

Persze vannak olyanok is, akik szeretnek a hagyományoktól elvonatkoztatni. Ők is biztosan megtalálják számításukat. Néhány különlegességünkre is fel szeretnénk hívni a figyelmeteket. Ha valami virágosat szeretnél, de mégsem a megszokottat nézd meg szappanrózsákból és édességekből készült dobozainkat. Többféle kivitelben készültek, így a választás a tiéd.

Színes rózsák virágbox

SZÍNES RÓZSÁK - Szappanrózsa box

A legkisebb boxunk ez a színpompás rózsabox vegyes színű és méretű szappanrózsákból. Apró figyelmesség, amellyel az év bármely napján kifejezheted szerelmedet, szeretetedet párod iránt.

Virágbox küldése Valentin napra

BOKRÉTA - szappanvirág box

Egy kicsit nagyobb méretekkel rendelkezik a bokréta névre hallgató virágdobozunk, melyben színes szappanvirágok és egy szappanrózsa kapott helyet. Méretének köszönhetően ez a csomag kisebb termékekkel bővíthető, amelyeket a virágok alatt a dobozban helyezünk el. Hadd ajánljunk extra meglepetésként a csomagba egy lindor pralinét, egy unicumos szilvalekvárt vagy esetleg egy kézműves habcsókat!

Csokoládébox küldése Valentin-napra

SZÍV KÜLDI SZÍVNEK - romantikus ajándékbox

A dobozok gyönyörű sorát pedig egy nagyobb dobozunk zárja, amit azoknak ajánlunk, akik csokoládét és virágot is küldenének szerelmüknek Valentin-napra. Romantikus hangulatú csokoládébox hölgyeknek mindenféle finomsággal és csodaszép szappanrózsákkal.

Reméljük, hogy kedvet kaptál a virágküldésre és köszönjük, hogy elolvastad cikkünket, további érdekes hasonló tartalmakért látogass el blog oldalunkra.