Barion Pixel

Valentin napi programötletek ajándékba

Valentin napi programötletek ajándékba

Valentin napi programötletek ajándékba, ha nem tudod mivel lepd meg kedvesed

A szerelmesek ünnepén a pároknak nincs egyszerű dolga. Hogyan lepjem meg a kedvesem úgy, hogy az ajándékot ne tartsa se gyerekesnek, se elcsépeltnek? Lépjetek túl a plüssmacikon és az ékszereken, szerezzetek felejthetetlen közös élményeket ezen az estén. A folytatásban bemutatunk néhány Valentin napi programötletet, melyek ajándékként megállják a helyüket.
Ha nincs időtök egy hosszú programon részt venni, válogathattok romantikus ajándékcsomagjainkból,  melyeket házhoz is szállítunk országosan. Virágcsokrokat is találhattok kínálatunkban, erről született is egy cikkünk, melyet ajánlunk figyelmetekbe.

Néhány csomagunk, melyekkel garantált lesz a siker.

Édes kedves ajándékcsomag valentin napraÉDES KEDVES – csokoládéval

Ajándékcsomag, mely telis-tele van szeretettel és édességgel. Lepd meg kedvesed ezzel a csupa csokis ajándékkal.

Love ajándékcsomag Valentin napraLOVE - a szerelmesek csomagja

Egy forró tea és habcsók, egy romantikus este elengedhetetlen kellékei. Ha örömet szeretnél szerezni párodnak, ezzel a teás csokis csomaggal biztosan sikerülni fog.

Valentino ajándékcsomag férfiaknakVALENTINO - elegáns finomságok borral

Egy közös borozáshoz megtaláltok mindent ebben a csomagban, amire szükségetek lehet. Finom vörösbor, csokoládés cseresznye, kényeztessétek magatokat ezekkel a finomságokkal.

A választott meglepetés mellett pedig nagyszerű alkalom lehet, hogy minőségi időt tölts együtt szerelmeddel. Néhány programlehetőséget is felsorolunk, hogy biztosan jó élményekkel záruljon a Valentin nap.

Valentin napi program ötleteink

Első programötletünk valentin napi ajándék gyanánt egy romantikus vacsora. Természetesen ez mindenki fejében megfordul egy meghitt vacsora. A fővárosban és vidéken is megtalálhatók azok az éttermek, ahova nem csak azért megy az ember, hogy tele pocakkal távozzon, hanem hogy egy kellemes élménnyel is gazdagodjon. De válogathatunk a tematikus éttermek egyike közül is. A palettán találhatunk Harry Potter rajongók számára kihagyhatatlan éttermet vagy a vadnyugatot kedvelőinek egy western stílusú különleges húspalettával rendelkezőt is. Azoknak, akik inkább a hagyományos amerikai ízeket kedvelik ők is megtalálhatják számításukat Budapesten és vidéken is egyaránt. A cicák szerelmesei is egyre több helyen csatlakozhatnak szőrös négylábúak társaságához egy forró csésze kávéra.

Ha napközben is szeretnétek valamilyen programon részt venni Valentin nap alkalmából, akkor jó alkalom lehet egy állatkerti sétára. Az idén 157 éves Fővárosi állatkert több állatházzal rendelkezik, melyek tematikusan helyezkednek el a 19 hektáros területen. Találkozhatunk mókás kecskékkel az állatsimogatóban vagy romantikusan üldögélhetünk a Nagy-tó partján. Interaktív kiállítások is megtalálhatók egy-egy állatházban. Az állatkert rossz idő esetén is számos kiállítással és állattal találkozhatunk. Ha pedig egy fizikai emlékkel szeretnénk távozni állatkerti séta után Örökbe fogadhatjuk kedvencünket így támogatva őt élete során. Az örökbefogadás természetesen csak jelképes és nem vihető haza kiválasztott kedvencünk, de gazdagabbak lehetünk egy oklevéllel, és életrajzzal. Az állatkert a nevelő szülőknek külön alkalmakat biztosít, melyeken találkozhatnak a gondozókkal, így több programon tudtok részt venni közösen. Így nem csak Valentin napi ajándék lehet a látogatás.

A beltéri programok között is találhattok jó lehetőségeket. Egy Valentin napi mozi vagy egy színházi előadás is emlékezetessé varázsolhatja a szerelmesek ünnepét. Ha még eddig nem próbáltátok ki a 3D-s vagy a VIP mozikat egy jó alkalom lehet a közös újdonságok megismerésére. A színházi előadások pedig nem mind komoly és unalmas monológokból álló elvesztegetett idő. A színházi darabok között is biztosan találtok olyat, ami mindkettőtöknek élvezetes és érdekes lesz.

A kültéri programok közül, ha mindketten szerettek kirándulni választhattok egy könnyebb vagy akár nehezebb túraútvonalat és együtt győzhetitek le az elétek kerülő meredekeket. A fárasztó kirándulás után pedig egy termál fürdőzés is zárhatja a napot.

Egy aktív Valentin napi ajándék program lehet még a Csodák Palotája is, ahol kifejezetten pároknak szóló ajánlatokkal is készülnek. Rengeteg Valentin napi élményben lehet részetek.

Ha pedig nem vagytok, azok a kimozdulós típusok, akkor egy otthon töltött este is lehet meghitt és romantikus Valentin napi meglepetés. Válasszatok hozzátok illő időtöltést és biztosan egy kellemes emlék lesz az idei évből.

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket és ha további Valentin napi tartalmat szeretnél olvasni itt találhatod meg őket.