Barion Pixel

Cukormentes anyák napi kollekció! - ajándékötletek mentesen!

Cukormentes anyák napi kollekció! - ajándékötletek mentesen!

 

Cukormentes ajándékcsomagok anyák napjára – ajándékötletek mentesen!

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy "mit ajándékozzak a cukorbeteg édesanyámnak?" Először is ne aggódj, a kérdéssel nem vagy egyedül! Mivel a cukormentes csomagok iránt egyre növekszik az érdeklődés, ezért nagy figyelmet fordítottunk rá az utóbbi időben, hogy bőséges kínálattal rendelkezzünk számodra. De ha esetleg a diabetikus finomságokból összeállított csomagok mellé szeretnél egy gyönyörű virágdobozt is, akkor nézd meg idei anyák napi virágdobozainkat.

Mi abban hiszünk, hogy attól, mert valaki egészségügyi okból vagy saját választásából cukormentesen étkezik, a finom falatokról nem kell lemondania. Ráadásul ez a felállás ajándékozóként lehetőséget is kínál a számodra, hogy kifejezd az anyukád iránti figyelmességed, olyan módon, hogy a személyes igényeihez igazítottad a meglepetés kiválasztását. Mindemellett olyan finomságokkal kápráztathatod el, amik akár még finomabbak is mint sok cukrot tartalmazó csokoládé. Ha kíváncsi vagy a többi mentes csomagunkra is a tudatosság jegyében, akkor nézd meg az egyéb mentes csomagjainkat is, amiben vegán életmódot követő, tejmentesen és gluténmentesen étkező szeretteidnek is örömet okozhatsz kompromisszumok nélkül! De nézzünk is pár példát a diabetikus finomságokból álló ajándékcsomagjainkból!

Íme néhány cukormentes ajándékcsomag anyák napjára

Diétás ajándékcsomag anyák napjára

SZÍVEMBŐL diabetikus ajándékcsomag

Valószínűleg nem most hallasz róla először, hogy attól, mert valami diétás, az íze még lehet mennyei! Bizony, ez tökéletesen igaz a Szívemből csomagunkban található finomságokra is. Ha anyukád épp egy nagy életmódváltást tűzött ki célul, akkor állj mellé a tervei eléréséhez és lepd meg az általunk gondosan összeválogatott, bűntudat mentesen fogyasztható ajándékcsomagunkkal, hogy ha valami, akkor a lelkesedése az semmiképp ne fogyhasson el!

Anyák napi mentes ajándék

GYÜMÖLCSÖZÖN - hozzáadott cukor nélkül

Gyümölcsözön csomagunk a legelbűvölőbbek egyike a sok közül, tele van odafigyeléssel és persze kézműves csokoládékkal! Az ízléses megjelenésének és a különlegességekkel teli tartalmának hála ezzel garantáltan nem fogod emlékeztetni a nagymamádat vagy anyukádat arra, hogy cukorbeteg. Ez az ajándék tökéletes kifejezése a tudatos gasztronómiának!

Anyák napi cukormentes csomag csoki kedvelőknek

CSUPA CSOKI - cukormentes ajándékcsomag

Hozzáadott cukortól mentes, mégis teljes értékű finomság? Jól látod! Csupa Csoki ajándékcsomagunk nem csak nyalánkságokat, hanem különleges élményt is kínál anyukád vagy a nagymamád számára mentesen is. Mert a csokoládé szeretetéről nem kell lemondani senkinek. Ahhoz, hogy az ajándékod még tökéletesebb legyen, nézd meg, és válaszd ki a legszebb anyák napi idézetek közül, melyiket írjuk az alkalomhoz illő anyák napi kísérőkártyádra, amely grátisz jár minden ajándékcsomaghoz!

Anyák napi ajándék cukorbetegeknek

ANYU KEDVENCE - cukormentes finomságok

Anyu kedvence csomagunk ahogy a neve is tükrözi tényleg tartalmaz minden földi jót ahhoz, hogy a te anyukád legkedvesebb ajándéka is lehessen. Tökéletes választás ahhoz, hogy megköszönd a gondoskodását ezzel a figyelmesen összeválogatott nassolnivalókkal teli ajándékcsomaggal, ami lehetőséget kínál rá, hogy a speciális étrendet követő édesanyák is hódolhassanak az édességek szeretetének.

Ha úgy érzed nem találtad meg a tökéletes ajándékcsomagot, van lehetőséged egyedileg összeállított ajándékot rendelni vagy bővíteni egyedi termékekkel a legszimpatikusabb ajándékcsomagot!

Kiszállítás anyák napjára

Idén is állunk rendelkezésetekre május 5.-én, anyák napja alkalmából!
A Budapestre kért megrendeléseket kiszállítjuk vasárnap a számotokra, amennyiben május 5.-e reggel 8 óráig beérkezik hozzánk a rendelés!
Ha vidékre küldenél ajándékot abban az esetben május 2.-a 12 óráig tudod leadni a rendelésed és anyák napja előtt, május 3.-án kiszállítjuk.

 Ha bármi kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre!



Ajánlott ajándékok