Barion Pixel

A legszebb anyák napi idézetek - Összegyűjtöttük nektek

A legszebb anyák napi idézetek - Összegyűjtöttük nektek

 

Idézetek anyák napjára

Mindenki számára az év egyik legfontosabb ünnepe az anyák napja, éppen ezért tudjuk, hogy mennyire nehéz megtalálni a megfelelő szavakat az alkalomhoz. Érthető, hiszen ezen a napon tudjuk megköszönni az anyai gondoskodást, ami az egész életünket végigkíséri.

Mivel nagy rajtatok a nyomás, ezért szokásunkhoz híven alaposan körbejártuk a témát, hogy segíthessünk nektek, mert nekünk ez az egyik kedvenc ünnepünk. Jó olvasni a sok szívhez szóló levelet, és szeretnénk a sikeretekhez idén is hozzájárulni. Ha az ajándékot már beszerezted, vagy még csak gyűjtöd az ötleteket, akkor van egy jó hírünk. Talán nincs is jobb módja, hogy még szívhez szólóbbá tedd az anyák napi köszöntést, mintha egy mesés idézettel is készülnél hozzá. Ezzel az édesanyád iránt érzett szeretetedet ki tudod fejezni a számára. Ehhez, hogy segítségedre legyünk, összegyűjtöttük a legtökéletesebbeket. Ha még ajándék vásárlás előtt állsz, akkor olvasd el korábbi cikkünket, amiben a meglepetésed kiválasztásához is tudunk segíteni.

Íme pár idézet, ha nincs ötleted

Az anya, az igazi édesanya a legcsodálatosabb ember a világon.
Ő a tündéri hang, aki jó éjt kíván; aki mesél neked egy vidám nap után.

Pán Péter

Mert mindenik tükör volt,
Ahonnan láthatnám:
Hogy a földön nekem van
Legszeretőbb anyám!

Petőfi Sándor

Olyan picinyke asszony az anyám,
hogy bizony fel kell néznie reám...
S mikor lehajlok öleléseér'
fejem akkor a csillagokba ér.

Somlyó Zoltán

Kinyílott a bazsarózsa,
kék nefelejcs, tulipán,
neked adom anyák napján,
édes-kedves anyukám.

Donászy Magda

Fáradt kezedre könnyesen hajolva
Megköszönöm néked az életet,
Az, álmaim s fehér szívedből nőtt
Meséidet, a tündérszépeket.

Ámon Ágnes

Engedélyetekkel jöjjön néhány ajándék ötlet is

A legelbűvölőbb köszöntők mellé jár egy csodás ajándék is, ezért engedjétek meg, hogy ajánljuk párat anyák napjára.

Tüneményes szappanvirág box, aminek nem csak a kinézete, és illata, de a lindor epres fehér csokoládé golyói által az íze is azt sugallja, hogy tele van odafigyeléssel. Emiatt ez a letisztult megjelenésű ajándékbox anyák napjára kifejezetten jó választás, hiszen tökéletesen képviseli a gyöngéd szeretetet, amit édesanyád iránt érzel.

szappanrózsa box anyák napjára

HIÁNYZOL - Csokoládés szappanrózsa box

Álomszép csomagunk minden finomságból tartalmaz egy kicsit, kezdve az utóbbi időben mindenki által keresett levendulás ízvilágú eperdzsemtől a cseresznyés étcsokin át a teáig. A nevéhez hűen nem maradhatnak ki belőle díszítésül az apró szappanrózsák sem, így lett a végeredmény álomszép.

anyák napi ajándék küldés

ÁLOMSZÉP - ajándék hölgyeknek

Ha ezt a csomagot választod, az ajándékod nem csak hálával, de bizony csokoládé különlegességekkel is teli lesz. Egy kedves idézet az üdvözlőkártyádra, és egy közös fotó rólatok, így már bármilyen távolról is küldöd az ajándékot, biztosan sikerül igazán személyessé varázsolni.  

egyedi ajándék küldés

TISZTA SZÍVBŐL - ajándékcsomag Anyának

Reméljük, hogy a segítségedre voltunk az ötletmerítéshez! Ha esetleg a hagyományoknál szeretnél maradni és egy elbűvölő virágcsokrot küldenél, akkor nézd meg az anyák napi csokrainkat. De bármi kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre!



Ajánlott ajándékok