Barion Pixel

Nyári ajándékcsomagok

Nyári ajándékcsomagok

Nyári ajándékcsomagok

A nyári forróság sem tarthat vissza minket és titeket az ajándékozástól! Attól sem kell tartanod, hogy útközben olvadásnak indulnak a finom csokoládék, hiszen minden csokis csomagunk hűtéséről gondoskodunk, így épségben érkeznek meg az ajándékozotthoz!

Ha nyár, akkor felfrissülés, kényeztetés és pihenés!

Cikkünkben olyan különleges nyári ajándékcsomagokat válogattunk össze nektek, melyek tartalmaznak mindent, ami egy kellemes nyári délutánt felejthetetlenné tehet, remek ropogtatni valókkal és hűsítő italokkal. Készülj velünk a nyárra!

GIN&TONIK MINI ajándékcsomag
Ajándékcsomagunk a gin&tonik szerelmeseinek készült, az egyik legismertebb magyar kézműves ginnel, melynek modern ízvilágában egymásra talál a hársvirág és az akác lágysága a boróka markáns jellegével, valamint további természetes alapanyagok izgalmas aromájával. Hűtsd be, dobj rá pár szelet citromot, töltsd hozzá prémium minőségű rebarbara ízesítésű tonikunkat, és már ihatod is! Teljesen felfrissít a meleg nyári estéken! A hűsítő koktél mellé kényeztető csokoládék kerültek a csomagba. Falatnyi étcsokoládé lapocskák gin ízesítésű csokoládé töltelékkel, valamint egy ibizai tengeri sós dominikai étcsokoládé. Elviheted egy Duna-parti találkára, piknikre, a barátoknak ajándékba vagy meglepheted vele kedvesedet!

Ajándékcsomag ginnel és édességekkel

KÉZMŰVES SÖR ÉS SNACK ajándékcsomag
Következő válogatásunkat remek ropogtatni valókkal és egy különleges sörrel a férfiak ízvilágának kedvez. Kézműves Balti Porter sörünk már kitöltés után kellemes pörkölt kávé illattal fogad minket, miközben sem a sör sem a kávé nem kerül előtérbe, hanem tökéletes összhangban vannak egymással. Remekül kiegészítik a pikáns fűszeres magok vagy a szintén pikáns ízesítésű marhahús snack édes-chilis kontraszttal megspékelve. Extra nassolnivalóként pedig az édesszájúaknak fahéjas ízesítésű, tejcsokoládéval bevont, pörkölt mandulabél került a csomagba. Igazi meleg nyári focinézős esték tökéletes kiegészítője lehet!

Sörös ajándékcsomag

TŐLEM NEKED - bor és finomságok
A karakteres ízek kedvelőinek ajánljuk ezt az ajándékcsomagot. A csomag tartalmaz egy szekszárdi könnyed, gyümölcsös száraz vörösbort, meggyes ízekkel és illatokkal. Ízvilágát különleges finomságokkal egészítettük ki, melyek tökéletes hangsúlyt alkotnak együtt! Panyolai aszalt szilvával, Szatmári szilvalekvárral és aszalványos mézzel. A nyári esték remek kísérője lehet! Ezt a csomagot a a forróságban is bátran tudjatok ajándékozni egymásnak, hisz nem tartalmaz olvadékony termékeket!

Tőlem neked boros ajándékcsomag

LEVENDULÁS - ábrándos báj

Ha nyár, akkor levendulavirágzás! Ajándékcsomagunkkal sokáig éltethetitek a nyár kellemes emlékét és illatát a lakásotokban is! Egy hosszú nyári nap után, nincs is pihentetőbb annál, mint venni egy frissítő fürdőt! Lila színű levendulás fürdősónk különleges fürdőélményt nyújt, holt tengeri sóval és a levendula nyugtató illatával. Remek kiegészítője levendulás illatgyertyánk, mely szintén remekül ellazít és megnyugtat. Extra ínyencségként pedig egy dominikai táblás tejcsokoládéval kedveskedünk, a levendula és kaffir lime harmóniájában.

Levendulás ajándékcsomag nyárra

CSOBBANÁS - ajándékdoboz hölgyeknek

Csobbanj velünk a nyárba, ezzel a frissítő csomaggal! Kényeztető válogatás hölgyeknek finom csokoládékkal, illatos piperékkel és egy bájos porcelán bögrével, mely minden hölgy szívébe belopja magát! A Trinitario kakaóbabokból készült étcsokoládé tengeri sóval tökéletes társat alkot a A sós pisztáciás kézműves tejcsokoládénkkal. Extra kényeztetésként pedig egy remek holt tengeri sós szappanszelet és egy szappanrózsa került a csomagba. Remek ajándékötlet nyári névnapra vagy születésnapra!

Csobbanás ajándékcsomag

 

Ha nyár akkor esküvőszezon! Sokan mondják ki a boldogító igent nyáron. Ha esetleg nincs még nászajándék ötleted, az alábbi cikkünk remek kedvcsináló!

Kellemes és frissítő pihenést kívánunk a nyárra mindenkinek!