Barion Pixel

Nászajándék az ifjú párnak

Nászajándék az ifjú párnak

Nászajándék friss házasoknak?

Sokan nem tudják, hogy milyen ajándékozási lehetőségeik vannak, ha kapnak egy esküvőre meghívást. Ajándékcsomagjainkkal azoknak próbálunk segítséget nyújtani, akik nem a hagyományos elektronikai eszközökkel, vagy csak pénzzel szeretnék meglepni az ifjú párt.

Legkedveltebb esküvői csomagkiegészítőnk a mézeskalácspár. Az alábbi csomagokban megtaláljátok a legédesebb párt.

Nászajándék küldés országosan

ÉLJEN AZ IFJÚ PÁR - A szerelmesek ajándéka

Az ajándékcsomagban az egri borvidékről származó és a Boldogságos dűlőn szüretelt bor kapott méltó helyet, mellyel kifejezhetjük jókívánságunkat a szerelmeseknek. A mézeskalács pár mellet egy 2 darabos szívdesszert édesíti meg a mámoros boldogságot.

A tökéletes nászajándékMÉZES HETEK - A tökéletes nászajándék

Gondoltunk azokra is, akik egy buborékokkal teli pezsgővel ünnepelnének. Kiváló nászajándék lehet a friss kellemes habzású Kreinbacher Extra dry pezsgővel, Szeretettel felirattal ellátott csomagolású csokoládéval, az édes mézeskalácspárral, illetve diós mézzel készült csomagunk, mely megédesíti a közös pillanatokat.

Pezsgős nászajándékJUST MARRIED MÉDIUM - pezsgős nászajándék

Ha egy testet és lelket is ápoló csomaggal szeretnéd meglepni az újdonsült házaspárt. A Just married médium csomagunk erre lehetőséget ad. A finom pezsgő és tea mellett egy gyertya és egy fürdőbomba varázsolja meghitté a nagy nap utáni pihenést.

Idén is készültünk újdonsággal!

Esküvős csomagjaink között megtaláljátok egy bájos malacpersellyel kiegészült pezsgős ajándékcsomagunkat.

Pezsgős nászajándék malacpersellyel PEZSGŐ BOLDOGSÁG - friss házasoknak

A csomagban két kis pezsgő és két forrócsoki garantálja az ünneplést. A malacperselybe helyezhető pénzzel, pedig elkezdhetik közös életük megalapozását a fiatalok.

Mit is ajándékozz esküvőre?

Mindenki szeretné egy hasznos, személyre szabott és emlékezetes ajándékkal meglepni az ifjú párt, főleg akkor, ha szívünkhöz közeli emberek kötik össze életüket.

A legszebb ajándék, amit adhatunk egy személyes üzenet. Minden ajándékcsomagunkba kerül egy üdvözlőkártya, melyre a te üzeneted, jókívánságod, tanácsod írjuk, így igazán egyedi és személyre szóló lesz a meglepetés.

Nászajándéknak pénzt adni?

Habár sokan gondolják, hogy nem a pénz a legjobb ajándék, de mégis ez a legelterjedtebb. Ha egy távolabbi ismerős, rokon mondja ki a boldogító igent, abban az esetben nem biztos, hogy megfelelően ismerjük a párt egy személyes ajándék kiválasztásához. Így tökéletes nászajándék lehet a pénzen kívül egy ajándékcsomag mely teles tele van finomságokkal.
De oldalunkon nem csak nászajándéknak való csupa csoda csomagokat találsz, hanem valentin napi és nőnapi illetve cukormentes csomagokat is. 

Ha pedig rendelkezünk kellő kézügyességgel, magunk is készíthetünk kreatív és emlékezetes ajándékokat a friss házasoknak.

Készíthetünk egyedi lábtörlőt, amihez nincs másra szükségünk egy kókuszrost lábtörlőre és akril festékre. A lábtörlőre felfesthetjük az ifjú pár nevét vagy egy kedves üzenetet.

Kézműves nászajándék

Ha szeretünk festeni készíthetünk üvegfestékkel dekorált poharakat is, melyen a pár monogrammja olvasható.

Ha pedig egy egyszerűbb kreatív megoldást szeretnénk. Készíthetünk egy albumot idézetekkel, tippekkel, jókívánságokkal, fotókkal, mely biztosan személyes meglepetés lesz a boldog párnak.

Örömteli ajándékozást kívánunk!