Barion Pixel

Cukormentes ajándékozás

Cukormentes ajándékozás

Cukormentes ajándékcsomagok

Sajnos egyre többen kényszerülnek rá, hogy ne csak divatból kövessenek speciális étkezési formát, mely megnehezíti a mindennapokat és az ajándékozást is. Nem titkolt célunk, hogy vásárlóink igényeihez alkalmazkodva a különleges igényeknek is megfelelő ajándékcsomagokkal bővítsük a kínálatunkat, így már lassan egy éve elérhetőek cukormentes csomagjaink, melyek nagy népszerűségnek örvendenek.

Azonban mielőtt megajándékoznád szeretteidet, ismerőseidet, kollégáidat egy cukormentes csomaggal, nem árt tájékozódni róla, hogy mennyire szigorú diétát kell tartania.

Nagyon sokszor haljuk, hogy egy-egy termék nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Azonban ez nem azt jelenti, hogy a termék 100%-ban cukormentes, hiszen a természetben előforduló cukrokat, mint gyümölcscukor vagy tejcukor, nagy valószínűséggel tartalmazza, ami sokak számára ugyan úgy nem fogyasztható, mint a hozzáadott cukrok. Ajándékcsomagjainkban is főként hozzáadott cukor mentes termékeket találtok, így ha ennél speciálisabb igény merül fel vegyétek fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatunkért.

Most pedig következzen egy kis ízelítő... 

 

Kedvenc cukormentes csomagjaitok

 

CUKORMENTES KIS CSOMAG - hölgyeknek

Kifejezetten csajos ajándékcsomag, mely a hozzáadott cukor mentes termékeken kívül tartalmaz egy örök szépségű szárazvirág csokrot is, valamint egy illatos szappanrózsát. A csomagban található táblás csoki amellett, hogy mentes a hozzáadott cukroktól, vegán alapanyagok felhasználásával készült, kókusztejjel és steviával ízesítve kolumbiai kakaóbabból.

 

Cukormentes ajándécsomag hölgyeknek

 

CUKORMENTES KIS CSOMAG - férfiaknak

Férfiaknak szánt cukormentes ajándékcsomagunkban markánsabb ízek találhatóak. A friss pörkölésű szicíliai babkávé és a pörkölt, sós mandula minden férfinak tökéletes ajándék. Az édesszájúaknak került a csomagba két csokoládé is, melyek steviával ízesítettek, így csak természetes cukrokat tartalmaznak.

 

Cukormentes ajándék az urak kedvenceivel

 

GYÜMÖLCSÖZÖN - hozzáadott cukor nélkül

Íme az általatok legkedveltebb hozzáadott cukroktól mentes ajándékcsomagunk. Meg is értjük, hiszen a kerek díszdobozzal és a légies, kézzel kötött masnival igazán bájos látványt nyújt. Találtok benne kézműves csokikat, teát és egy illatos szappanrózsát is.

 

Diabetikus ajándékcsomagok

A teljes cukormentes ajándékcsomag kínálatunkat ide kattintva tekinthetitek meg.

Örömteli ajándékozást kívánunk!