Barion Pixel

Mikor rendeljük meg a céges karácsonyi ajándékokat?

Mikor rendeljük meg a céges karácsonyi ajándékokat?

 

Még csak most ért véget a nyár, a szabadságok és a pihenés. Az ősz beköszöntével még sokan csak a halloweeni rendezvényekre készülnek és tökfaragással mulatják az időt, de mi már tudjuk, hogy céges körökben soha nem lehet elég korán elkezdeni a karácsonyra készülni. Korábbi cikkünkben már bemutattuk az idei év leggazdaságosabb ajándékcsomagjait, melyet neked is jó szívvel ajánlunk inspirálódásra.

 

Céges karácsonyi ajándékcsomagok küldése

 

Szeptember végén, október elején már célszerű nézelődni és ajánlatokat kérni. A legtöbb cég már ilyenkor elkészül a karácsonyi céges ajándék kínálatukkal. Így könnyen találhatunk megfelelő ajándékötleteket, melyekkel méltó módon zárhatjuk az évet. A korai információgyűjtésnek is megvannak az előnyei, sok cég előrendelési akciókkal várja ügyfeleit. Így kedvezményesen rendelhetünk ajándékcsomagot alkalmazottjainknak és garantáltan elkészülnek a meglepetések a kért időpontra még akkor is, ha a választás és személyre szabás több időt vesz igénybe.

 

Karácsonyi céges ajándékok már szeptemberben?

Az év utolsó hónapjai szinte elröppennek, így nem szabad figyelmen kívül hagynunk a karácsony közeledtét és az ajándékok felkutatását, beszerzését. Ha nem kezdjük el időben a beszerzések lebonyolítását, akkor lehet, hogy már nem azt és nem abban a formában kapjuk meg,  mint ahogy elképzeltük. Az ajándékcsomagok elkészülésének idejét megnyújthatja, ha egyedi logózott terméket vagy kiserőkártyát szeretnénk a csomaghoz tenni. Ugyanakkor fontos és elegáns kiegészítői a kísérőkártyák egy céges ajándékcsomagnak, így nem érdemes elhagyni őket. 

 

céglogós ajándékkártya

 

Fontosnak tartjuk, hogy az ajándékcsomagok időben megérkezzenek, így mindenkinek azt javasoljuk, hogy rendelje meg karácsonyi ajándékcsomagjainkat időben. Azok az esetek, amelyek megnövelhetik a kiszállítás idejét, az egyedi logózott termékek választása, illetve a címzetteknek személy szerinti kiszállítás.

Ha mégis az utolsó pillanatra hagytad a megrendelést, akkor sincs ok az aggodalomra, leadhatod megrendelésed last minute módon is, csak ebben az esetben lehet, hogy szükség lesz egy kis rugalmasságra a részedről. Előfordulhat, hogy a kései megrendelés esetén néhány terméket cserélni kell az ajándékcsomagban. Természetesen ez az ajándékcsomag minőségén biztosan nem fog változtatni és értelemszerűen a módosításokat veled egyeztetve hajtjuk végre.

De hogy biztosan elkerüljük a stresszmentes ajándékozást korábbi cikkünkben összefoglaljuk a lépéseket.

Ha időben gondoskodunk ajándékainkról stresszmentessé tehetjük az év végének közeledtét. Ajándékcsomag kínálatunkból biztosan mindenki megtalálja a számára tetsző és árában megfelelő csomagot. Példaként az idei év egyik kedvenc csomagja a Szilvórium.

Szilvórium ajándékcsomag

SZILVÓRIUM - pálinka, csoki, lekvár

 

Last minute ajándékrendelés cégeknek

Mint már korábban is szó esett róla, aggodalomra semmi okod, ha nem adtad le megrendelésed szeptemberben. Magyarországon egyedülállóan nagy készlettel és csapattal dolgozunk, így többszáz darabos rendeléseket is tudunk akár néhány napos határidővel teljesíteni. Persze ezzel nem arra buzdítunk, hogy a rendelés leadást hagyd az utolsó pillanatra, ha teheted add le ajándékcsomag igényed minél hamarabb, hogy készleteinkkel rendelkezésedre tudjuk állni.

Ha pedig nem csak karácsonykor szeretnéd meglepni kollégáidat, partnereidet készült pár ajándékcsomag is, melyek az Újév köszöntésére is alkalmasak. Nézd meg kategóriákra lebontva kínálatunkat és találd meg a kedvenc csomagod. Ha mégsem nyerte el egyik összeállítás sem tetszésed, kérd egyedi ajánlatunkat elérhetőségeinken. 

Köszönjük, hogy elolvastad a cikket, ha további kérdéseid vannak vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen, telefonon vagy chaten.

Örömteli ajándékozást kívánunk!