Barion Pixel

Miért bízd ránk az ajándékozást?

Miért bízd ránk az ajándékozást?

 

Céges karácsonyi ajándékozás a gyakorlatban

Ismét közeledik az év vége, a karácsonyi időszak, mely a cégek életében is kiemelt helyen szerepel. Nem csak azért, mert ilyenkor még rohamtempóban küzdenek a kitűzött célok eléréséért és az év sikeres zárásáért, de ilyenkor már a céges ajándékozás, a partneri ajándékok beszerzése is aktuálissá válik. Hogy milyen a jó céges karácsonyi ajándék? Azt korábbi cikkünkben elolvashatod. 

Hivatásunk, hogy ebben minél több terhet levegyünk a vállatokról és teljeskörű szolgáltatásunkkal megkönnyítsük és örömtelivé tegyük a céges ajándékküldést is. 

 

Céges karácsonyi ajándékküldés

 

A céges ajándékozás nehézségei

Elmondásotok alapján, mielőtt igénybe vennétek szolgáltatásunkat, gazdaságossági okokból sokan cégen belül próbáljátok megoldani az ajándékküldést. A termékek, csomagolóanyagok beszerzését, majd az ajándékok összeállítását is.

Aki már belekerült ebbe az helyzetbe az tudja, hogy rengeteg utánajárás, egyeztetés; mi kerüljön a csomagokba, mibe csomagoljuk, ki megy el beszerezni ezeket a tételeket, ki fogja összeállítani az ajándékokat, megírni az üdvözlőlapokat, mibe csomagoljuk, hogy postai úton szállítható legyen, majd ki áll sorba a postán, stb… cseppet sem egyszerű és semmiképpen sem gyorsan kivitelezhető feladat. Ráadásul kisebb mennyiségben beszerezni minden szükséges anyagot, a folyamat végére már nem is annyira gazdaságos. 

 

Hogyan lesz egyszerű céges ajándékozás?

Ezen tortúra után juttok el sokan hozzánk. 13 éves tapasztalatunk az ajándékozás minden területére kiterjed, ügyfeleink bármely kérésére igyekszünk megoldást találni. Csomagolásaink nagy mennyiségben, csak nekünk készülnek, így tudunk kisebb rendeléseitekre is kedvező árat biztosítani.

Beszállítóinkkal is sok éves bizalmi együttműködést ápolunk, aminek köszönhetően számtalan szezonális termék csak nálunk kapható, növelve ezzel csomagjaink különlegességét és hozzáadott értékét.  

Amit vállalunk, ha minket bíztok meg a céges karácsonyi ajándékozás lebonyolításával, az a teljes körű ügyintézés az ötleteléstől a csomagok kézbesítéséig. Az ajándékokat akár egyesével csomagolva is eljuttatjuk a címzetteknek, legyen szó 10 vagy akár 1000 darab csomagról. Nektek nincs más dolgotok csak kiválasztani a csomagot, eldönteni mi kerüljön a kísérőkártyára, elküldeni a címzettek listáját, és fogadni az elismeréseket. Mindezt pár egyszerű lépésben: 

1. Válasszatok csomagot az oldalon. Különféle kategóriákra tudtok szűrni a csomagok jellege és értéke szerint, így valóban csak a számotokra releváns ajándékok jelennek majd meg. Ha nem sikerül kínálatunkból választanotok, csak osszátok meg velünk emailben elképzeléseiteket a csomagra vonatkozóan (darabszám, célcsoport, csomag jellege, büdzsé) és mi egy napon belül küldünk egy fényképes prezentációt néhány csomagötlettel. 

2. Ha megszületett a döntés, adjátok le a megrendelést a weboldalon vagy emailben. Ne feledkezzetek meg róla, hogy a csomagokhoz kísérőkártya is jár, mely 20 db felett már digitális nyomdában készül, ezért lehetőség van elhelyezni rajta logótokat is. Így a rendelés leadásakor ne csak a számlázási és szállítási címet/címeket küldjétek el nekünk, hanem a kártyára szánt üdvözlőszöveget és a logótokat is vektoros formátumban. A kártya a csomagon belül kerül elhelyezésre. Ha szeretnétek, hogy a logótok a csomagon kívül is megjelenjen, úgy válasszátok a „csomag külső logózása” lehetőséget, melyről bővebben ide kattintva tájékozódhattok. 

3. A rögzített rendelés alapján kiállítjuk a díjbekérőt, melynek kiegyenlítése után már el is kezdjük az ajándékok beszerzését, majd a csomagok összeállítását. 

4. Most már tényleg nincs más dolgotok, mint várni az örömteli visszajelzéseket és a sok-sok köszönetet a megajándékozottaktól. 

 

Ajándékküldés cégeknek karácsonyra

 

Természetesen a rendelés fázisairól mindig kaptok tájékoztatást emailben. A csomagok elindulásáról és a sikeres kézbesítésről is tájékoztatni fogunk. 

Látod mennyire egyszerű és örömteli is lehet az ajándékozás? Csak választanod kell, segítségünkkel megspórolhatod a beszerzést, a csomagolást és a postázással járó kellemetlenségeket is. Több időd marad egyéb feladataidra és az ünnepi készülődésre. 

Korábban már írtunk a blogon a stresszmentes ajándékbeszerzésről. Itt is olvashatsz arról, hogyan kerüld el a feszült pillanatokat. 

Ha bármilyen kérdésed lenne vagy segítségre van szükséged a rendelés során, elérhetőségeink egyikén állunk rendelkezésedre.